Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

NHL pārceļ jūnijā paredzēto draftu un balvu pasniegšanas ceremoniju

NHL pārceļ jūnijā paredzēto draftu un balvu pasniegšanas ceremoniju
NHL komisārs Gerijs Betmens. Foto: Michael Ainsworth/AP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga (NHL) šovakar paziņojusi to, ka tā uz nenoteiktu laiku pārcels jūnija mēnesī paredzētās drafta un balvu pasniegšanas ceremonijas, kā arī tradicionālo nedēļu ilgo skautu apskati, kur katru gadu vairāk kā 100 augstvērtīgākie drafta dalībnieki komandu pārstāvjiem parāda savas fiziskās spējas.

NHL drafta loterija un pati drafta ceremonija šogad 26. un 27. jūnijā bija paredzēta Monreālā, savukārt "Bridgestone" sezonas labāko hokejistu balvu pasniegšanas ceremonijā 18. jūnijā notiktu Lasvegasā. Savukārt labāko drafta dalībnieku apskates nedēļa no 1. līdz 6. jūnijam norisinātos Bufalo. Pasākumu jaunie norises laiki līdz šim nav tikuši paziņoti.

NHL komisāra Gerija Betmena vietnieks Bils Deilijs organizācijas mājaslapā iepriekš komentēja situāciju par līgas iespējamo atsākšanu. Viņš sacīja, ka noteikta datuma, līdz kuram sezona obligāti jāatsāk, pagaidām nav un ka līgas vēlme ir nākamo sezonu aizvadīt pilnā apmērā.

Deilijs iepriekš minēja arī to, ka tas, ka komandas ir aizvadījušas 68-71 spēli no 82 esot taisnīgs rādītājs potenciālo izslēgšanas spēļu dalībnieku un pāru noteikšanai. Jāpiebilst, ka esošajā situācijā vietu Stenlija kausa izcīņā iegūtu arī vārtsarga Elvja Merzļikina Kolumbusas "Blue Jackets" un uzbrucēja Teodora Bļugera Pitsburgas "Penguins".

Līdz šim tikuši piedāvāti un izskatīti dažādi sezonas turpināšanas un pabeigšanas varianti, tomēr neprognozējamās situācijas dēļ līgas vadībai joprojām nav iespējams pieņemt skaidru lēmumu.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/nhl-draft-...


, 2020-03-26 03:57, pirms 4 gadiem
Par hokeju runājot, atradu interesantu video ar H. Vasilevu.
Nebija redzēts šis līdz šim.
https://www.youtube.com/watch?v=Yk6...
Floridas "Panthers" somu aizsargs Niko Mikola. Foto: Florida Panthers

Panteras lūkos nonākt vienas uzvaras attālumā no otrās kārtas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas trešo spēli šonakt pulksten 2:00 aizvadīs Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers", kas viesosies pie otras Floridas komandas - Tampabejas "Lightning".
Breds Maršāns. Foto: Boston Bruins
2

Maršāns pamatīgi sarūgtina Toronto, Rietumu pirmais numurs sprukās

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijā priekšgalā (2-1) atgriezusies Bostonas "Bruins", izbraukumā ar 4:2 pārspējot Toronto "Maple Leafs", savukārt Rietumu konferences pirmais numurs Dalasas "Stars" zaudējusi abās savā laukumā notikušajās kaujās.
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.