Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kraknelam pirmais "hat-trick" karjerā, "Sharks" piektais zaudējums pēc kārtas

Andrejs Siliņš

Kraknelam pirmais "hat-trick" karjerā, "Sharks" piektais zaudējums pēc kārtas
Adams Kraknels
Foto: Sipa USA/Scanpix

Pirmo reizi karjerā Adamam Kraknelam gūstot trīs vārtus vienā spēlē, Dalasas "Stars" naktī uz sestdienu Nacionalajā hokeja līgā (NHL) ar 6:1 sagrāva Sahnosē "Sharks", kam tas bija jau piektais zaudējums pēc kārtas.

Pēcspēles metieni uzvarētāja noskaidrošanai bija vajadzīgi Pitsburgā, kur "Penguins" uzņēma "Islanders". Spēles laikā vadībā pabija abas komandas, bet pamatlaika izskaņā tablo vēstīja 3:3. Neviens no deviņiem papildlaikā veiktajiem metieniem mērķi nespēja sasniegt un sekoja bullīšu sērija. Ņujorkiešu labā vārtus guva Entonijs Boveljē un Džons Tavaress, bet mājiniekus iepriecēja tikai Sidnijs Krosbijs, līdz ar to "Penguins" piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas, bet "Islanders" izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas - 4:3.

Ar papildlaiku pietika Detroitā, kur "Red Wings" uzņēma Tampabejas "Lightning". Uz Henrika Seterbeja vārtiem otrās trešdaļas sākumā viesi atbildēja ar Ondreja Palata vārtu guvumu pēdējās trešdaļas sākumā, bet papildlaikā savu rezultatīvāko NHL sezonu vēl rezultatīvāku padarīja krievu uzbrucējs Ņikita Kučerovs, gūstot savus 38. vārtus sezonā un atnesot "Lightning" panākumu ar 2:1.

Trešo uzvaru pēc kārtas izcīnīja Anaheimas "Ducks", kas ar 3:1 pieveica Vinipegas "Jets". Pirmo reizi karjerā ar "hat-trick" izcēlās pieredzējušais Adams Kraknels, palīdzot Dalasas "Stars" ar 6:1 mājās sagraut Sanhosē "Sharks". Savus trešos vārtus Kraknels guva pēdējās trešdaļas piektajā minūtē, komandai spēlējot mazākumā. 31 gadu vecajam Kraknelam šī ir septītā sezona NHL, bet tikai otrā, kurā nav bijuši nosūtījumi uz fārmklubu. "Sharks" piedzīvoja jau piekto zaudējumu pēc kārtas.

NHL regulārā sezona, 25. marts

SpēleRezultāts
Penguins - Islanders3:4 PM
Red Wings - Lightning1:2 P
Stars - Sharks6:1
Ducks - Jets3:1