Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Malkins nespēlēs 2-3 nedēļas

Malkins nespēlēs 2-3 nedēļas
Jevgēņijs Malkins
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" uzbrucējs Jevgēņijs Malkins izlaidīs divas līdz trīs nedēļas. Krievijas izlases sportists un viens no "Penguins" līderiem iedzīvojies kājas savainojumā.

Jevgēņijs Malkins kājas savainojumā iedzīvojās nedēļas nogales spēlē pret Sentluisas "Blues". "Penguins" treneris Dens Bailsma izteicies, ka ķirurģiska iejaukšanās nebūs nepieciešama, tomēr Malkinam bez hokeja nāksies iztikt divas līdz trīs nedēļas. "Penguins" regulāro sezonu noslēgs 13.aprīlī ar spēli pret Otavas "Senators".

27 gadus vecais Malkins šajā sezonā ir guvis 72 (23+49) punktus 60 spēlēs un ir sestais rezultatīvākais hokejists visā NHL. Malkina komandas biedrs Sidnijs Krosbijs ir NHL labākais punktu guvējs (71 spēlēs 34+60).

Ar 97 punktiem 71 spēlē "Penguins" ieņem pārliecinošu otro vietu Austrumu konferencē, trešajā vietā esošo Tampabejas "Lightning" apsteidzot par 10 punktiem. Austrumos līderis ir Bostonas "Bruins" (104 punkti 72 spēlēs).

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League


, 2014-03-25 21:15, pirms 10 gadiem
izskatās ka Pitsburga nesagaidīs to brīdi, kad visi līderi būs ierindā un labākajā formā. potenciāls viņiem ir milzīgs
, 2014-03-25 21:31, pirms 10 gadiem
Tas brīdis kad sportacentrs nereāli guļ.
, 2014-03-25 21:37, pirms 10 gadiem
Tad kad čalim tieši vis sākt iet no rokas ka agrakajas sezonas, trauma sāk mocīt
, 2014-03-25 23:51, pirms 10 gadiem
Žēl, bet kad viens no spuerstāriem (Krosbijs vai Džino) ir savainots tad otrs sāk spēlēt un punktus krāt ar vien labāk un vairāk
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Gerijs Betmens un Raiens Smits. Foto: AP/Scanpix
1

NHL pārcelšanās uz Jūtu: rezervēti 20 tūkstoši sezonas abonementu

Nākamajā sezonā Nacionālā hokeja līga (NHL) vairs neuzturēsies Arizonā, pie komandas tiekot Jūtas štata galvaspilsētai Soltleiksitijai. Komandas īpašnieks Raiens Smits norādījis, ka mazāk kā diennakts laikā rezervēti 20 tūkstoši sezonas abonementu.
Gustavs Grigals. Foto: Atlanta Gladiators
9

Vankūveras pretiniece Nešvila pirms Stenlija kausa izsauc vārtsargu Grigalu

Nacionālās hokeja līgas komanda Nešvilas "Predators" pirmdienas rītā Vankūverā sāks Stenlija kausa izcīņu, bet šovakar pavēstījusi par 25 gadus vecā latviešu vārtsarga Gustava Grigala izsaukšanu.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
8

Balinska ''Panthers'' Stenlija kausa izcīņu svētdien sāks ar agro maču

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) noslēgusies regulārā sezona un noskaidrojušies Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pāri. Uvja Balinska pārstāvētā Floridas ''Panthers'' izslēgšanas spēles sāks svētdien, aizvadot agro maču, bet Teodora Bļugera ''Cancuks'' pirmo maču aizvadīs naktī uz pirmdienu.