Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Senators" pēc uzbrucēju aizmainīšanas izsauc Balceru, spēlēs jau šonakt

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Senators" pēc uzbrucēju aizmainīšanas izsauc Balceru, spēlēs jau šonakt
Rūdolfs Balcers. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Otavas "Senators" no fārmkluba izsaucis Latvijas izlases uzbrucēju Rūdolfu Balceru, kurš jau šonakt dosies laukumā pret Kolumbusas "Blue Jackets". Tiesa, diezin vai viņš pagūs uz spēles pirmo iemetienu.

Šovakar pulksten 22:00 aizvērās periods, kura ietvaros komandas drīkstēja veikt maiņas darījumus. Otavas "Senators" atvadījās no trim uzbrucējiem – sava rezultatīvākā spēlētāja Žana Gabriela Pažo, kurš tika aizmainīts uz Ņujorkas "Islanders", Vladislava Namestņikova, kurš turpmāk pārstāvēs Kolorado "Avalanche", un Tailera Enisa, kurš kļuvis par Edmontonas "Oilers" īpašumu. Centrs Pažo šosezon izcēlās ar 40 punktiem, Eniss ar 33, bet Namestņikova kontā bija 25. Visi vasarā būtu kļuvuši par brīvajiem aģentiem, taču Pažo jau paguvis noslēgt sešu gadu līgumu ar "Islanders".

Tika pieņemts lēmums no fārmkluba izsaukt Rūdolfu Balceru. Šonakt pulksten 2:00 izbraukumā jāspēkojas pret Kolumbusas "Blue Jackets". Otavas "Senators" vadība jau informējusi NHL, ka, sākoties spēlei, sastāvs varētu nebūt līdz galam pilns. Proti, Balcers un centra uzbrucējs Metjū Peka, kurš šodien tika iemainīts no Monreālas "Canadiens", Kolumbusā varētu ierasties novēloti un nepagūt uz pirmo iemetienu. Laukumā viņi dosies, tiklīdz būs gatavi.

Balcers šajā sezonā "Senators" rindās piedalījies septiņos mačos, izceļoties ar rezultatīvu piespēli. Lielākoties viņš spēlējis fārmklubā Belvilas "Senators", kur ir viens no līderiem ar 36 punktiem 33 mačos.

     [+] [-]

, 2020-02-25 00:59, pirms 4 gadiem
Arprats ka taadaa organizaacijaa var taa nochakareeties ka speeleetaajs ierodas pa veelu. Tak ir kaut kaads forcasts... bet nu vienalga tas bij gaidaams jo Namestnikova un Page vietu aizlaapiis Balcers tas komandai izdeviigaak finansiaali jo vini jau vairs ne par ko neciinas un pluss naakotnei.

  -1 [+] [-]

, 2020-02-25 01:05, pirms 4 gadiem
Rūdolfam tas, es ceru, nāks tikai par labu!

  -1 [+] [-]

, 2020-02-25 01:07, pirms 4 gadiem
Proti, es domāju šīs maiņas, ne jau ierašanās ar nokavēšanos.

  -1 [+] [-]

, 2020-02-25 04:06, pirms 4 gadiem
Latviesi speles nhl
https://m.youtube.com/user/Rauliits

     [+] [-]

, 2020-02-25 11:28, pirms 4 gadiem
ANDZA84 rakstīja: Arprats ka taadaa organizaacijaa var taa nochakareeties ka speeleetaajs ierodas pa veelu. Tak ir kaut kaads forcasts... bet nu vienalga tas bij gaidaams jo Namestnikova un Page vietu aizlaapiis Balcers tas komandai izdeviigaak finansiaali jo vini jau vairs ne par ko neciinas un pluss naakotnei.
AHL eligibility dēļ tas notika