Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Globālais reportieris - "Kings" turpina cīņu par play-off

Kamēr KHL ir sākušās play-off cīņas, tikmēr NHL joprojām notiek spraiga cīņa par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. Sevišķi karsti iet Rietumu konferencē, kur pirms iepriekšējās kārtas spēlēm 5.vietu no 12.vietas šķīra vien četri punkti. Šoreiz sīkāk par spēli starp Losandželosas „Kings” un Minesotas „Wild”, ko apmeklēju klātienē „Staples Center” arenā.

Abas komandas rietumos dalīja 5.vietu, abām pa 70 punktiem. „Kings” tikko kā atgriezušies no garas, bet ļoti veiksmīgas izbraukuma tūres, kuras laikā tikai vienreiz neizdevās tikt pie punktiem. Kopumā 6 uzvaras,3 zaudējumi papildlaikā vai pēcspēles metienu sērijā, tikai viens zaudējums pamatlaika. Arī „Wild” pēdējās 10 spēles aizvadījuši sekmīgi - 6 uzvaras,1 zaudējums papildlaikā, 3 zaudējumi pamatlaikā.

Jāpiemin, ka „Kings” beidzot varēja palīdzēt vācietis Marco Sturm, kurš jau aizvadīja iepriekšējo spēli pret „Ducks” pēc savainojuma izārstēšanas. Sturm veidoja pirmo uzbrukuma trijnieku kopā ar Kopitar un Simmonds. Savukārt „Kings” vārtos nomināli otrais vārtsargs J.Bernier,dodot atpūtu J.Quick. „ Wild” bija jāiztiek bez viena no uzbrukuma līderiem Mikko Koivu,kurš iedzīvojies savainojumā.

Pirmās trešdaļas otrajā pusē „Kings” vadībā izvirzīja Wayne Simmonds. Otrās trešdaļas sākumā „Wild” uzbrucējs Eric Nystrom panāca izlīdzinājumu, bet perioda vidusdaļā savus otros vārtus spēlē guva melnādainais „Kings” uzbrucējs Simmonds. Savukārt trešdaļas beigās, izmantojot skaitlisko vairākumu, vārtus guva „Wild” aizsargs Brent Burns, panākot 2-2. Pēdējās trešdaļas sākumā ar lielisku metienu „Wild” vārtsargu somu Backstrom pārspēja mājinieku favorīts aizsargs Drew Doughty. Lai gan „Wild” centās visiem spēkiem atspēlēties, tomēr „Kings” izdevās nosargāt tik loti svarīgu uzvaru, pie tam spēles beigās Anze Kopitar ieraidīja ripu jau „Wild” tukšos vārtos.

Kopitars gūs ceturtos vārtus

Spēles beigas, "Kings" līksmo

„Kings” pēdējās spēlēs kopš janvāra beigām ir uzņemis pamatīgus apgriezienus un viss liecina, ka arī šosezon „karaļi” spēlēs play-off. Bet kā jau minēju, tad Rietumu konferencē tabula ir loti blīva, un tikai „Canucks” un „Red Wings” var justies kaut cik komfortabli.



     [+] [-]

, 2011-02-25 19:19, pirms 13 gadiem
Man gan vairaak gribeejaas lai uzvar Minesota!

  -1 [+] [-]

, 2011-02-25 19:36, pirms 13 gadiem
Virsrakstus biki sajauci, pirmajā video ir redzamas spēles beigas un otrajā kopitara 4.tie vārti, nevis otrādi