Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Rangers" galvenais treneris Kvins: "Šestjorkins ir elites līmeņa vārtsargs"

Rūdis Mālmeisters
Rūdis Mālmeisters

"Rangers" galvenais treneris Kvins: "Šestjorkins ir elites līmeņa vārtsargs"
Igors Šestjorkins. Foto: AFP/Scanpix.

Naktī uz pirmdienu Ņujorkas "Rangers" piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 2:3 Teodora Bļugera pārstāvētajai Pitsburgas "Penguins". Ņujorkas kluba galvenais treneris Deivids Kvins aizstāvēja savu vārtsargu Igoru Šestjorkinu, kurš šajā sezonā vēl nav izcīnījis nevienu uzvaru.

"Trešais periods bija sarežģīts, jo Pitsburga izdarīja mazāk metienu pa vārtiem. Savukārt "Penguins" otrajā vārtu guvumā bija rikošets, trešā ielaistā ripa – šajā momentā vārtsargam tika traucēta redzamība," spēles gaitu trešajā periodā komentēja Kvins. "Šestjorkins ir elites līmeņa vārtsargs. Neesmu vēl runājis ar Igoru par šīm epizodēm, tomēr esmu pārliecināts, ka viņš pārdzīvo," savu vārtsargu aizstāvēja "Rangers" galvenais treneris.

Šestjorkins mačā pret Bļugera "Penguins" atvairīja 16 no 19 metieniem. Viņš šajā sezonā ir aizvadījis četras spēles, no kurām vienā nomainīja komandas otro vārtsargu Georgijevu. Šestjorkins šosezon nav izcīnījis nevienu uzvaru, vidēji ielaižot 2.98 ripas spēlē. "Rangers" piecās spēles ieguvuši trīs punktus.

Neveiksmīgi sezonu iesācis arī cits krievu vārtsargs Iļja Sorokins, kurš divās spēlēs ielaidis septiņus vārtus, turklāt abos mačos piedzīvoti zaudējumi. "Man pietrūkst NHL pieredzes, esmu šajā līgā aizvadījis tikai divas spēles. Šeit ir cits ātrums un līmenis. Daudz strādāšu un centīšos kļūt labāks," par savu debiju sacīja Sorokins.

Ņujorkas "Islanders" vārtsargs vidēji spēlē ielaidis 3.57 vārtus. Savukārt komandas pirmais vārtsargs Semjons Varlamovs šajā sezonā vēl nav piedzīvojis zaudējumu, vidēji ielaižot 0.33 ripas. "Islanders" piecās spēles guvuši trīs panākumus, atrodoties turnīra kopvērtējuma 13. pozīcijā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/new-york-i...
https://www.nhl.com/ru/news/rangers...