Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Noivirts: "Detroitas vairākums bija neticams – man nebija ne jausmas, kas notiek"

Agris Suveizda

Noivirts: "Detroitas vairākums bija neticams – man nebija ne jausmas, kas notiek"
Zviedru uzbrucējs Gustavs Nikvists pie Mihala Noivirta vārtiem
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komanda Bufalo "Sabres" labi sāka spēli, izvirzoties vadībā ar 3:1, tomēr izbraukumā nespēja izturēt milzīgo Detroitas "Red Wings" spiedienu (3:6). Galvenā spēles atslēga bija detroitiešu vairākums – četri vārti no sešām iespējām. Interesanti, ka vēl viens "Red Wings" vairākums beidzās ar ielaistiem, nevis gūtiem vārtiem.

"Ja spēlē pret tik labu komandu kā Detroita, tad, atrodoties vadībā, atliek nopelnītu nevajadzīgu noraidījumu, lai pretiniekus pamodinātu. Un tad pārējais jau ir vēsturē," sacīja Teds Nolans. "Visi noraidījumi bija slikti. Un, kad pelni sliktus noraidījumus pret labu komandu, tā liks par to samaksāt."

"Mums trūka vairāku svarīgu mazākuma spēlētāju. Mums ir puiši, kuri tikko ieradās no Amerikas Hokeja līgas un kuriem jāspēlē pret tādiem spēlētājiem kā Seterberjs un Dacjuks," Nolans turpināja. "Viņi atradīs tos mazos caurumiņus, kad tava nūja neatrodas pareizā pozīcijā, un viņi to izmantos."

"Mums ir nepieciešams pārtraukums, jo īpaši ar visām slimībām un savainojumiem, kas mums ir. Par laimi, tas ir klāt," teica treneris. Detroitas vairākumu slavēja arī vārtsargs Mihals Noivirts: "Viņu vairākums bija neticams. Man nebija ne jausmas, kas laukumā notika. Trīs vai četri vārti, es pat neredzēju metēju. Viņi bija neticami, un domāju, ka vienīgie vārti, kuros varēju nospēlēt labāk, bija otrie, kad ielaidu starp kājsargiem."

Zemgus Girgensons laukumā pavadīja 19 minūtes un 31 sekundi (attiecīgi vairākumā 1:04 un mazākumā 3:40), kas bija labākais rādītājs komandā starp uzbrucējiem. 20 gadus vecais latvietis izdarīja divus metienus pa vārtiem, izpildīja trīs spēka paņēmienus un bloķēja divus pretinieku metienus. Girgensona kontā arī viens divu minūšu noraidījums, ko "Red Wings" pārvērta pirmajā vārtu guvumā. Girgensons laukumā nebija nevienos no gūtajiem vārtiem un bija laukumā, kad mazākumā tika ielaista piektā ripa. Girgensons uzvarēja septiņos no 17 iemetieniem (41%).

Detroitas "Red Wings" ar 45 punktiem 35 mačos Austrumu konferencē ieņem piekto vietu, savukārt "Sabres" ar29 punktiem 35 cīņās ir priekšpēdējā vietā 16 komandu konkurencē. Nākamo spēli Bufalo vienība aizvadīs pēc četrām dienām, kad savā laukumā uzņems konferences vicelīderi Ņujorkas "Islanders".

Izmantotie resursi:
SABRES SURRENDER 4 POWER-PLAY GOALS IN DEFEAT...

  -2 [+] [-]

, 2014-12-24 11:23, pirms 9 gadiem
Stipri apšaubu ka Nolans teica 'Seterberjs'.

  -3 [+] [-]

, 2014-12-24 11:27, pirms 9 gadiem
Viņš teica ZETEBERGS.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-12-24 12:17, pirms 9 gadiem
Izskatās, ka dažiem komentētājiem vecuma marasms piemeties. Šī tēma jau sen ir izrunāta.

  -1 [+] [-]

, 2014-12-24 14:09, pirms 9 gadiem
mikushkins rakstīja: Izskatās, ka dažiem komentētājiem vecuma marasms piemeties. Šī tēma jau sen ir izrunāta.
Bet ne atrisināta.

     [+] [-]

, 2014-12-24 16:51, pirms 9 gadiem
visi komenti te par hokeju troļu portāls

     [+] [-]

, 2014-12-24 17:42, pirms 9 gadiem
Detroitai bija seši zāģi pēc kārtas, par ko mēs runājam? Detroita nav vairs nekāda super puper komanda kas agrāk