Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Brizgalovs sausā, "Coyotes" septītais panākums pēc kārtas

Brizgalovs sausā, "Coyotes" septītais panākums pēc kārtas
Martins Hanzals sveic Iļju Brizgalovu ar kārtējo panākumu
Foto: AFP/Scanpix

Jau septīto uzvaru pēc kārtas aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) izcīnījusi Fīniksas "Coyotes" komanda. Iļja Brizgalovs aizvadīja kārtējo veiksmīgo spēli, palīdzot Fīniksas komandai ar 5:0 gūt virsroku pār Edmontonas "Oilers".

Pa diviem vārtiem "Coyotes" labā aizvadītās nakts spēlē guva Martins Hanzals un Lī Stempniaks, vienus – Voiteks Volskī, palīdzot komandai izcīnīt jau septīto uzvaru pēdējās septiņās spēlēs. Maču varoņi mainās katrā spēlē, taču viens fakts pēdējās septiņās spēlēs ir bijis nemainīgs – "Coyotes" vārtus lieliski turpina sargāt Iļja Brizgalovs. Mačā pret "Oilers" viņš atvairīja 23 pretinieku metienus, pelnīti tiekot atzīts par mača pirmo zvaigzni.

Ar šo uzvaru "Coyotes" komanda panākusi Sentluisas "Blues" vienību uzvaru sērijas garuma ziņā. Arī "Blues" uzvaru sērija šajā sezonā ir septiņas spēles. Pēc šī panākuma Fīniksas komanda pakāpusies uz otro vietu Rietumu konferences turnīr tabulā, atpaliekot vien no Detroitas "Red Wings"

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League


, 2010-11-24 10:22, pirms 13 gadiem
Njā Oilers galīgi sezona atkal nekāda,bet kojoti ir karstākā komanda līgā šobrīd.
, 2010-11-24 10:29, pirms 13 gadiem
nu baigi tie kojoti ieskreejussies!!! diez cik ilgi ta kkirpiis?!
, 2010-11-24 11:06, pirms 13 gadiem
Rīgā labi viņus sagatavojām sezonai
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-11-24 13:23, pirms 13 gadiem
Brizgalovs un Varlamovs nav salīdzināmi lielumi.
Varlamovam ir bijusi viena laba pēcsezona, nekas vairāk.Brizgalovs savukārt līgā jau ir vairākus gadus, ja kāds ir aizmirsis, varu pateikt, ka arī SC ieguvējs kopā ar Anaheimu.
, 2010-11-24 15:47, pirms 13 gadiem
Leflērs rakstīja: Brizgalovs un Varlamovs nav salīdzināmi lielumi.
Varlamovam ir bijusi viena laba pēcsezona, nekas vairāk.Brizgalovs savukārt līgā jau ir vairākus gadus, ja kāds ir aizmirsis, varu pateikt, ka arī SC ieguvējs kopā ar Anaheimu.
Un pagājušā gada pretendents uz Vezina balvu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
1

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
6

Bļugers pie karjeras rekorda netiek, ''Canucks'' zaudē viesos pret ''Jets''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'' regulāro sezonu noslēdza ar zaudējumu viesos pret Vinipegas ''Jets'' – 2:4.
Breidijs Tkačaks. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
2

"Senators" kapteinis pārstāvēs Latvijas pretinieci ASV pasaules čempionātā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" kapteinis Breidijs Tkačaks apstiprinājis, ka pārstāvēs Amerikas Savienotās Valstis pasaules čempionātā, kas sāksies 10. maijā Čehijā.