Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Red Wings" izskaņā atspēlējas no 1:3, "Blue Jackets" pēdējā minūtē izrauj uzvaru Sanhosē

Agris Suveizda

"Red Wings" izskaņā atspēlējas no 1:3, "Blue Jackets" pēdējā minūtē izrauj uzvaru Sanhosē
Džastins Abdelkeiders svin uzvaras vārtus
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā dramatiskus panākumus izcīnīja Detroitas "Red Wings" un Kolumbusas "Blue Jackets", kas atspēlēja divu vārtu deficītu un uzvarēja attiecīgi Pitsburgas "Penguins" (4:3, pagarinājumā) un Sanhosē "Sharks" (5:4).

Pitsburgas "Penguins" bija vadībā gan ar 2:0, gan ar 3:1, tomēr Detroitas "Red Wings" pamatlaika izskaņā atspēlējās. Vispirms nepilnas trīs minūtes līdz beigām starpību samazināja Henriks Seterberjs, kurš saņēma ripu starp trim aizsargiem un pārspēja Tomasu Graisu (2:3). Savukārt izlīdzinājuma vārti tika gūti vien 39 sekundes līdz beigām – Seterberjs vārtu priekšā piespēlēja Pāvelam Dacjukam, kurš tālāk pa metienam atspēlēja Niklasam Krūnvalam, un zviedru aizsargs izrāva pagarinājumu (3:3).

Par uzvaras vārtu autoru papildlaika piektajā minūtē kļuva Džastins Abdelkeiders – "Penguins" aizsargs neveiksmīgi centās izmest ripu no zonas, un tā pēc rikošeta no Seterberja nūjas vārtu priekšā nokļuva pie Abdelkeidera (4:3). Rezultatīvākie ar trim punktiem bija Seterberjs (1+2) un Krūnvals (2+1).

Aizraujošs sižets tika izspēlēts arī Sanhosē, kur "Sharks" mača izskaņā zaudēja Kolumbusas "Blue Jackets". Mājinieki pirmo trešdaļu noslēdza ar rezultātu 2:0, toties "Blue Jackets" otrajā trešdaļā atbildēja ar trim vārtiem (3:2). Noslēdzošajā trešdaļā pirmo astoņarpus minūšu laikā "Sharks" atguva vadību (4:3), tomēr pēdējais vārds piederēja viesiem – Niks Folinjo spēles 52. minūtē atjaunoja neizšķirtu (4:4), bet Marks Letestu 21 sekundi līdz beigām izrāva uzvaru (5:4). Uzvarētāju rindās četras rezultatīvas piespēles Skotam Hartnelam.

Rietumu konferences līderu duelī Nešvilas "Predators" savā laukumā pieveica Čikāgas "Blackhawks" (3:2). Bens Smits 13. minūtē izvirzīja vadībā "Blackhawks", taču Džeimsa Nīla hat-trick - pa vārtiem katrā no trešdaļām – ielika pamatus mājinieku panākumam (3:1). Divos Nīla vārtu guvumos rezultatīvi asistēja Filips Fošberjs.

SpēleRezSpēleRez
Bruins – Islanders2:3Red Wings – Penguins4:3 P
Wild – Coyotes2:0Predators – Blackhawks3:2
Blues – Canucks1:4Flames – Hurricanes5:0
Kings – Sabres2:0Sharks – Blue Jackets4:5

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  +2 [+] [-]

, 2014-10-24 12:11, pirms 10 gadiem
Atkal sākās - seterberjs, krūnvals... Malači, Wings. Izskatās ka komanda nav slikta, ne?

  +1 [+] [-]

, 2014-10-24 15:03, pirms 10 gadiem
mana mīļākā komanda iekš NHL(Red wings). tikai vienu nesaprotu,kāpēc tāda kalibra komanda nav spējusi piesaistīt augstākā labuma zvaigzni kopš Zeterberga laikiem? līderi noveco,bet super zvaigzni tā arī neredzu tur...Bet varbūt viss slēpjas komandas sabalansētībā?

  +1 [+] [-]

, 2014-10-24 21:35, pirms 10 gadiem
Zeterbergs labi pastrādājis, atšķirībā no uzvārdu kropļotāju kustības iekš SC. Derētu viņu pašu uzvārdus palocīt tā, lai sāk čirkstēt, redzēs, kā tad uz tām lietām skatīsies! Pilnīgi troļļu stilā, riebjas!

     [+] [-]

, 2014-10-25 13:18, pirms 10 gadiem
Cerbers24 rakstīja: mana mīļākā komanda iekš NHL(Red wings). tikai vienu nesaprotu,kāpēc tāda kalibra komanda nav spējusi piesaistīt augstākā labuma zvaigzni kopš Zeterberga laikiem? līderi noveco,bet super zvaigzni tā arī neredzu tur...Bet varbūt viss slēpjas komandas sabalansētībā?
jā, labs jautājums. jādomā ka Wings strādā ar Barcelona metodēm, paši radot talantus nākotnei

     [+] [-]

, 2014-10-25 13:21, pirms 10 gadiem
denebs rakstīja: Zeterbergs labi pastrādājis, atšķirībā no uzvārdu kropļotāju kustības iekš SC. Derētu viņu pašu uzvārdus palocīt tā, lai sāk čirkstēt, redzēs, kā tad uz tām lietām skatīsies! Pilnīgi troļļu stilā, riebjas!
šis jautājums arī ticis apspriests dikti un diemžēl nekāda labuma