Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Canadiens" par 13,6 miljoniem pagarina līgumu ar Baironu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Canadiens" par 13,6 miljoniem pagarina līgumu ar Baironu
Pols Bairons. Foto: Sipa USA/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Monreālas "Canadiens" pagarinājis līgumu ar Polu Baironu, un uzbrucējs nākamo četru sezonu laikā saņems 13,6 miljonus dolāru.

Noslēgtā vienošanās paredz, ka Pols Bairons būs daļa no Monreālas "Canadiens" komandas līdz 2023. gadam jeb vēl piecas sezonas, jo vēl nav iztecējis iepriekšējais līgums par 3,5 miljoniem trīs gados.

Bairons komandā nonāca neparastā ceļā – 2015. gada oktobrī Monreālas "Canadiens" viņu paņēma no neaizsargāto spēlētāju saraksta, kurā uzbrucējs bija nonācis kā Kalgari "Flames" hokejists.

29 gadus vecais Bairons pagājušajā sezonā aizvadīja 82 regulārā čempionāta spēles, gūstot 20 vārtus un pievienojot 15 rezultatīvas piespēles, kas deva sesto vietu komandā. Taču tā nebija viņa rezultatīvākā sezona karjerā, jo gadu iepriekš Bairons 82 mačos izcēlās ar 22 vārtiem un 43 punktiem.

Otavā dzimušais hokejists tika draftēts 2007. gada sestajā kārtā, tomēr Bufalo "Sabres" rindās viņš aizvadīja tikai astoņas spēles, pēc tam nonākot Kalgari. NHL karjerā Bairons piedalījies 363 mačos, gūstot 70 vārtus un pievienojot 74 piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/habs-sign-byron-...