Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Drafta 3. numuram Kotkaniemi veikta ceļgala operācija

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Drafta 3. numuram Kotkaniemi veikta ceļgala operācija
Jesperi Kotkaniemi. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Monreālas "Canadiens" paziņojis, ka centra uzbrucējam Jesperi Kotkaniemi veikta ceļgala operācija, lai tiktu galā ar savainojumu, kas traucējis aizvadītajā sezonā.

Kotkaniemi pagājušajā vasarā notikušajā draftā tika izvēlēts ar trešo numuru. Pirms viņa draftēja tikai zviedru aizsargu Rasmusu Dalīnu (Bufalo "Sabres") un krievu uzbrucēju Andreju Svečņikovu (Karolīnas "Hurricanes"), kurš pirms pāris dienām izkāvās pret Aleksandru Ovečkinu, saņemot nokautu.

Pirms sezonas sākuma bija bažas par Kotkaniemi iekļaušanos NHL hokejā – augumā garajam, taču ne pārāk smagajam uzbrucējam prognozēja grūtus laikus fiziskajā hokejā. Tomēr soms labi aprada ar apstākļiem un kļuva par centra uzbrucēju, kuram treneri uzticas. Kotkaniemi laukumā devās 79 spēlēs, izceļoties ar 11 vārtiem un 23 piespēlēm. Debitants kļuva par astoto rezultatīvāko spēlētāju savā komandā.

"Tas bija neliels, bet hronisks savainojums, kas sezonas laikā netraucēja doties laukumā," situāciju komentēja "Canadiens" ģenerālmenedžeris Marks Berževēns. "Jesperi paliks Monreālā vēl pāris nedēļas, lai kopā ar mūsu mediķiem izietu rehabilitācijas procesu. Ārsti teica, ka nevajadzētu būt problēmām un ka viņš būs gatavs treniņiem pirms nākamās sezonas."

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/habs-kotkaniemi-...