Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Lightning" vārtsargam Bišopam nepieciešama operācija

Rolands Eliņš

"Lightning" vārtsargam Bišopam nepieciešama operācija
Bens Bišops
Foto:AP/Scanpix

NHL kluba Tampabejas „Lightning” kluba pamatvārtsargs Bens Bišops paziņojis, ka drīzumā viņam tiks veikta plaukstas operācija, pēc kuras sekos vairākus (3-4) mēnešus ilga rehabilitācija, taču nākamās sezonas sākumam viņš būs gatavs.

Bens Bišops sezonas gaitā vairākkārt guva traumas, un viena no tām tika gūta visnepiemērotākajā brīdī, proti, tieši pirms „play-off”. Bišops sarunā ar Tampabejas medijiem atklājis, ka sezonas otrajā pusē viņam traucējis arī pirms olimpiādes gūtais savainojums, tādēļ nolemts jau nākamajā nedēļā veikt operāciju.

„Tiks operētas labās plaukstas saites,” saka Bišops. „Pēc tās plauksta būs ģipsī kādas sešas nedēļas, bet pēc tam gaidāms vēl mēnesis vai divi rehabilitācijai.” Bišops gan neplāno, ka operācija un tās sekas aizkavēs viņu no dalības NHL jaunās sezonas treniņnometnē, tāpat amerikāņu vārtsargs paredz, ka nākamajā sezonā viņam klāsies daudz labāk.

„Lightning” pirmajā „play-off” kārtā četrās spēlēs piekāpās Monreālas „Canadiens”, un divās spēlēs uz maiņu devās arī latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis. Tieši Bišopa nespēlēšana tiek uzskatīta par vienu no Tampabejas zaudējuma galvenajiem iemesliem. Pats vārtsargs atzinis, ka, ja sērija ievilktos līdz sestajai spēlei, viņš droši vien būtu bijis gatavs stāties vārtos.

Par spīti daudzajiem savainojumiem Bišops šosezon uzstādīja karjeras un kluba rekordu, gūstot 37 uzvaras (vidēji ielaisti 2,23 vārti). Savukārt kluba ģenerālmenedžeris Stīvs Aizermans paziņojis, ka ļoti labprāt vēlētos jau nākamajā sezonā Ziemeļamerikā redzēt krievu jauno vārtsargu talantu Andreju Vasiļevski.

Savukārt Kristers Gudļevskis vietējiem medijiem apstiprinājis savu vēlmi piedalīties pasaules čempionātā hokejā, bet savu dalību NHL „play-off” spēlē raksturojis vienkārši- „Sapnis piepildījies!”

Izmantotie resursi:
Bishop to have wrist surgery, expected to be...
https://twitter.com/ChrisFischer07/...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-04-24 22:29, pirms 10 gadiem
SportExpert rakstīja: Gudļevskis cerams izkonkurēs Vasiļevski, savādāk sisties visu sezonu AHL nez vai labi būtu, vai BOLTS viņu aizmainīs, jo Gudļevskis jau tagad var kā otrais vārtsargs iet.

Bišops cer, ka uz treiņnometnes sākšanos septembrī būs vesels
Nu kāds otrais vārtsargs, ko tu mūždien fantazē?
Gudijs ir labs, perspektīvs vārtsargs, bet pirmkārt viņš vēl ir nestabils, otrkārt viņa statistika tajā pašā AHL nav nekāda izcilā, kas parāda, ka viņam vēl tur ir jāsasniedz augstākais līmenis un tikai tad jāsāk domāt par stabilu NHL karjeru.
Tādam jaunam vārtsargam kā Gudļevskis ir jāspēlē un jāspēlē ļoti daudz (ik īpaši ņemot vērā, ka to, ka viņam līdz 21 gada vecumam nebija pro hokeja pieredzes), viņš ir tādā nestandarta situācijā, ka savos nepilnos 22 gados viņam ir tikai dažu desmitu augsta līmeņa čempionātā nospēlētu spēļu, ielikt viņu tagad Tampas vārtos kā otro ar 15 spēlēm sezonā būtu beigas viņa karjerai, labākajā gadījumā tur viņš arī visu savu karjeru paliktu, kā mūžīgi otrais.
Pat ja Gudijs rudenī ieradīsies Tampā labākā formā kā Lindbeks un krievi būs noturējuši Vasiļevski, Gudis vienalga sezonu sāks AHL, jo viņam šobrīd nav nekas svarīgāks kā spēlēt, būt pirmajam numuram.

  -1 [+] [-]

, 2014-04-24 22:33, pirms 10 gadiem
Vasilevskis ir caurums,salidzinot ar Gudiju...

Nez vai Vaska izkonkures Gudiju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-25 07:10, pirms 10 gadiem
Arstejies,cerams nebus karjieru japatrauc,

  +1 [+] [-]

, 2014-04-25 09:37, pirms 10 gadiem
Nepriecājoties par citu nelaimi, tomēr Gudijam lielākas cerības atkārtot Artūra Irbes panākumus NHL.