Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Capitals" un "Islanders" uzvar vienlaicīgi, turpinot cīņu par 1. vietu divīzijā

"Capitals" un "Islanders" uzvar vienlaicīgi, turpinot cīņu par 1. vietu divīzijā
Pagājušajā sezonā "Islanders" treneris Barijs Trocs aizveda "Capitals" līdz Stenlija kausam. Foto: AFP/Scanpix

Dienas agrajās spēlēs Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pie uzvarām tikušās divas Metropolitēna divīzijas labākās komandas "Capitals" un "Islanders", kas turpina cīņu par labāku pozīciju pirms "play-off" mačiem.

Metropolitēna divīzijas vicelīdere Ņujorkas „Islanders” savā laukumā uzņēma Arizonas „Coyotes”, kas turpina cīnīties par vietu Stenlija kausā. Piektajā minūtē rezultātu atklāja Džordans Eberle – uzbrucējs bija pirmais pie vārtsarga atvairītās ripas un ar atkārtotu metienu iemeta to vārtos – 1:0. Trešās trešdaļas izskaņā Broks Nelsons dubultoja mājinieku pārsvaru – 2:0. „Islanders” par vienu punktu atpaliek no „Capitals”, bet „Coyotes” ieņem vietu uzreiz aiz Rietumu konferences „wild-card” zonas, no kuras Arizonu šķir vienas punkts.

Vašingtonas „Capitals” ar 3:1 sakāva Filadelfijas „Flyers”. Mača sākumā Toms Vilsons pielika nūju vārtu priekšā, mainot ripas lidojuma virzienu pēc Nika Jensena metiena, izvirzot mājiniekus vadībā – 1:0. Mača vidū triku atkārtoja Treviss Boids – 2:0. Otrās trešdaļas beigās Jakubs Voračeks realizēja vairākumu, no šaurā leņķa iemetot ripu Breidena Holtbija sargātajos vārtos, bet trešajā periodā „Capitals” uzbrucējs Jakubs Vrana izmantoja izgājienu pret vārtsargu – 3:1. Vašingtonai tā bija pirmā uzvara pēdējo trīs maču laikā, un komanda no ASV galvaspilsētas turpina saglabāt pirmo pozīciju savā divīzijā.

NHL spēles, 24.-25. marts

SpēleRezultāts
Coyotes – Islanders0:2
Canadiens – Hurricanes
Avalanche – Blackhawks
Blue Jackets – Canucks
Flyers – Capitals1:3

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  +1 [+] [-]

, 2019-03-25 07:36, pirms 5 gadiem
Ļoti interesants virsraksts. Esmu pilnībā pārliecināts, ka WSH spēle jau bija beigusies, kamēr Islanderiem pirmais periods vēl pat nebija beidzies.