Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

"Devils" ar uzvaru nostiprinās "play-off'' zonā, "Stars" septītais zaudējums pēc kārtas

"Devils" ar uzvaru nostiprinās "play-off'' zonā, "Stars" septītais zaudējums pēc kārtas
Keits Kinkeids
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas turnīrā naktī uz sestdienu pēc Latvijas laika aizvadītas piecas spēles, kurās uzvaras izcīnīja Monreālas ''Canadiens'', Ņūdžersijas ''Devils'', Sentluisas ''Blues'', Vinipegas ''Jets'' un Bostonas ''Bruins''.

''Devils'' jau trešajā minūtē nonāca iedzinējos pret Pitsburgas ''Penguins'', kad pretinieku sastāvā izcēlās Sidnijs Krosbijs (0:1). Otrajā periodā nepilnu deviņu minūšu laikā ''Devils'' guva trīs bezatbildes vārtus un ieguva šķietami drošu 3:1 handikapu. Trešajā periodā ''Penguins'' izdarīja lielu spiedienu uz viesu vārtiem (metieni - 16:4) un spēja izlīdzināt rezultātu, taču papildlaika 27. sekundē ''Devils'' divus punktus nodrošināja Teilors Hols.

Ar 84 punktiem 74 spēlēs ''Devils'' nostiprinājusies Austrumu konferences astotajā pozīcijā, Floridas ''Panthers'' apsteidzot par trim punktiem, tiesa, Floridai ir divas spēles rezervē.

Sentluisas ''Blues'' aizvadīja mierīgāku spēli un ar 4:1 pārliecinoši apspēlēja Vankūveras ''Canucks''. Patriks Berglunds izcēlās gan pirmā, gan otrā perioda ievadā, bet 35. minūtē ''Canucks'' cerību sniedza Sems Ganjērs (2:1). Trešā perioda 14. sekundē 3:1 panāca Vladimirs Tarasenko, savukārt punktu šai spēlei 58. minūtē pieliks Dmitrijs Jaskins (4:1).

Septīto zaudējumu pēc kārtas piedzīvojusi Dalasas ''Stars'', kas ar 2:3 zaudēja Bostonas ''Bruins''. Jāpiemin, ka pēc 40 minūtēm Dalasa savā laukumā bija vadībā ar 2:0, bet pilnībā izgāza spēles trešo trešdaļu, kurā ''Bruins'' guva trīs bezatbildes vārtus, pie tam uzvaras vārtus Davids Pastrnāks iemeta 12 sekundes pirms spēles beigām. Ar 102 punktiem ''Bruins'' ierindojas otrajā vietā Austrumos. Savukārt Vinpegas ''Jets'' šonakt ar 3:2 papildlaikā pieveica Anaheimas ''Ducks''.

NHL, 24. marts

SpēleRezultāts
Sabres - Canadiens0:3
Blues - Canucks4:1
Penguins - Devils3:4 P
Jets - Ducks3:2 P
Stars - Bruins2:3

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
19

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
3

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).
Lindijs Rafs. Foto: AP/Scanpix
9

"Sabres" galvenā trenera amatā atgriežas kluba rekordists Rafs

Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL komanda Bufalo "Sabres" par galveno treneri nolīgusi Lindiju Rafu, kurš klubu vadīja no 1997. līdz 2013. gadam.