Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Kučerovam trešais "hat-trick" karjerā, 11 vārtu spēle Denverā

Kučerovam trešais "hat-trick" karjerā, 11 vārtu spēle Denverā
Ņikita Kučerovs un Ondrejs Palats pēc "Lightning" vārtu guvuma
Foto: AP/Scanpix

Naktī uz piektdienu krievu uzbrucējs Ņikita Kučerovs trešo reizi savā Nacionālās hokeja līgas (NHL) karjerā izcēlās ar trim vārtu guvumiem vienā spēlē, sekmējot Tampabejas "Lightning" uzvaru ar 6:3 pār Bostonas "Bruins".

Ņikita Kučerovs trešo reizi savā karjerā izcēlās ar "hat-trick", aizvedot Tampabejas "Lightning" līdz pirmajai uzvarai pēc trim zaudējumiem - ar 6:3 pieveikta Bostonas "Bruins", kam savukārt šis bija jau ceturtais zaudējums pēc kārtas. 23 gadus vecais krievu uzbrucējs šajā sezonā guvis jau 37 vārtus, kas ceturto sezonu NHL spēlējošajam hokejistam ir labākais rādītājs karjerā.

Līgas līdere "Capitals" pēcspēles metienos ar 2:1 pieveica Austrumu konferences trešo labāko komandu Kolumbusas "Blue Jackets". Uzvaras vārti "Capitals" labākā vārtu guvēja Tīdžeja Ošī kontā. Pēcspēles metieni bija vajadzīgi arī Otavā, kur "Senators" pārtrauca "Penguins" trīs uzvaru sēriju, izcīnot panākumu ar 2:1. Sesto uzvaru septiņās spēlēs izcīnīja Rietumu līdere "Blackhawks", kas ar 3:2 pēcspēles metienos pieveica "Stars".

Otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja "Hurricanes", kas, pateicoties diviem Lī Stempņaka vārtu guvumiem, ar 4:1 viesos pieveica "Canadiens", kam savukārt divi zaudējumi pēc kārtas. Divi vārti Džonatanam Marčeso, kurš aizveda "Panthers" līdz panākumam pār "Coyotes" (3:1). Februārī no fārmkluba izsauktais zviedrs Magnuss Pajarvi iemeta divus vārtus Sentluisas "Blues" uzvarā (4:1) pār "Canucks". Kopš Pajarvi izsaukšanas "Blues" izcīnījusi 14 uzvaras 20 mačos.

Denverā līdzjutējiem tika sagādāti īsti hokeja svētki ar 11 vārtu guvumiem - "Oilers" ar 7:4 pieveica vietējo "Avalanche", kam šis bija jau ceturtais zaudējums pēc kārtas. "Oilers" pamatu uzvarai ielika otrajā trešdaļā, kad guva piecus vārtus. Džordans Eberle uzvarētājiem izcēlās ar diviem vārtiem, bet zaudētāju rindās divi vārti Miko Rantanena kontā.

NHL regulārā sezona, 24. marts

SpēleRezultāts
Bruins - Lightning3:6
Capitals - Blue Jackets2:1 PM
Maple Leafs - Devils4:2
Canadiens - Hurricanes1:4
Senators - Penguins2:1 PM
Panthers - Coyotes3:1
Blues - Canucks4:1
Predators - Flames3:1
Wild - Flyers1:3
Blackhawks - Stars3:2 PM
Avalanche - Oilers4:7
Kings - Jets5:2

, 2017-03-24 09:11, pirms 7 gadiem
Kučerovs turpina pierādīt, ka ir labākais krievu spēlētājs. Prieks skatīties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-03-24 12:26, pirms 7 gadiem
Topshop rakstīja: Makdeivids šobrīd ir labākais hokejists NHL, bet Kučerovs labākais golu metējs, tur šaubu nav.
Kučerovs - labākais metējs? Kurā vietā?
Krosbijam ir 41 gols.
, 2017-03-24 14:14, pirms 7 gadiem
"Oilers" pamatu uzvarai ielika otrajā trešdaļā, kad guva piecus vārtus.

Pēc 2. trešdaļas rezultāts bija 2:4 Avalanche labā, un šie pieci vārti tika gūti trešajā trešdaļā.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
3

Bļugers pie karjeras rekorda netiek, ''Canucks'' zaudē viesos pret ''Jets''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'' regulāro sezonu noslēdza ar zaudējumu viesos pret Vinipegas ''Jets'' – 2:4.
Breidijs Tkačaks. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
2

"Senators" kapteinis pārstāvēs Latvijas pretinieci ASV pasaules čempionātā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" kapteinis Breidijs Tkačaks apstiprinājis, ka pārstāvēs Amerikas Savienotās Valstis pasaules čempionātā, kas sāksies 10. maijā Čehijā.