Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Skrastiņam uzvara, Bārtulim zaudējums

Skrastiņam uzvara, Bārtulim zaudējums
''Stars'' hokejisti atzīmē trešos vārtus
Foto: AP

Ar mainīgām sekmēm aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) startējušas Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas. Kārlis Skrastiņš un Dalasas ''Stars'' uzvarēja Nešvilā, bet Oskars Bārtulis un Filadelfijas ''Flyers'' zaudēja Otavā.

''Stars'' un ''Predators'' mačā pēc pirmajiem diviem periodiem bija neizšķirts 1:1, bet trešā perioda sākumā 30 sekunžu laikā Dalasas labā vārtus guva Luī Eriksons un Mets Niskanens, nodrošinot uzvaru ar 3:1 un pārtraucot Nešvilas sešu uzvaru sēriju.

Kārlis Skrastiņš šoreiz nospēlēja 20 minūtes un 13 sekundes, kuru laikā bija gana aktīvs aizsardzībā, bloķējot četrus pretinieku metienus. Maču Latvijas aizsargs pabeidz ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Zaudējumu piedzīvojusi Oskara Bārtuļa pārstāvētā Filadelfijas ''Flyers'', kas izbraukumā atzina Otavas ''Senators'' pārākumu ar 0:2. Otavai pa vieniem vārtiem guva Kriss Kellijs un Daniels Alfredsons.

Bārtulis nospēlēja 11 ar pusi minūtes. Mūsu aizsarga kontā viens bloķēts metiens un negatīvs lietderības koeficients -1.

''Stars'' Rietumu konferencē pēc 73 spēlēm ieņem 10. vietu, no 8. vietā esošās Detroitas ''Red Wings'' atpaliekot septiņus punktus, savukārt ''Flyers'' austrumos ieņem sesto pozīciju. Filadelfija 73 mačos iekrājusi 79 punktus. Tāds pats rādītājs vienu vietu zemāk esošajai Monreālas ''Canadiens''. Deviņas spēles pirms regulārās sezonas beigām ''Flyers'' atrodas divu uzvaru tiesu attālumā no 9. vietas īpašnieces Atlantas ''Thrashers''.

Izmantotie resursi:
nhl.com
espn.com


, 2010-03-24 09:19, pirms 14 gadiem
Man liekas, ka Dallasai nereāli iedzīt 8. vietu, jo pārāk nestabils sniegums, trūkst kāda 5 uzvaru sērija." Filadelfijā laikam kāds melns kaķis pārgājis pār ceļu. Komandai beidzot jāatrod kādas apslēptās rezerves un ar zobiem un nagiem jāieķeras astoņniekā.
, 2010-03-24 09:37, pirms 14 gadiem
Ričards ļoti labā formā šosezon. Arī Senluī. Jācer, ka abus uzaicinās uz Kanādas izlasi.
, 2010-03-24 11:00, pirms 14 gadiem
Parents p****s
Marks Andrē Flerī. Foto: NHL

Flerī pagarina līgumu ar Minesotu un paziņo: nākamā sezona būs pēdējā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Minesotas "Wild" uz vienu sezonu pagarinājis līgumu ar 39 gadus veco vārtsargu Marku Andrē Flerī, kurš pēc kontrakta iztecēšanas liks punktu karjerai.
Martēns Senluī. Foto: NHL

Stenlija kausa izcīņā neiekļuvusī "Canadiens" pagarina līgumu ar Senluī

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Monreālas "Canadiens" pēc regulārās sezonas noslēguma paziņojis par līguma pagarināšanu ar galveno treneri Martēnu Senluī. Jaunā vienošanās paredz sadarbību uz nākamajā trīs sezonām.
Vašingtonas "Capitals" hokejisti pēc izšķirošas uzvaras Filadelfijā. Foto: Matt Slocum/AP/Scanpix
14

"Capitals" izmanto Tortorellas pēdējo salmiņu, sarūgtina izglābušos Detroitu un tiek play-off

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa turnīra pēdējā vagonā šosezon ielēca Vašingtonas "Capitals", kura izbraukumā ar 2:1 pieveica Filadelfijas "Flyers", neklātienes sacīkstē tikai papildrādītāja dēļ noturoties priekšā Detroitas "Red Wings".