Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Draizaitlam trīs piespēles, Makdeivids iemet vairākumā, "Oilers" uzvaru sērija turpinās

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Draizaitlam trīs piespēles, Makdeivids iemet vairākumā, "Oilers" uzvaru sērija turpinās
Konors Makdeivids. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnījusi Edmontonas “Oilers”, kas noslēdzošajā trešdaļā iemeta trīs vārtus un svinēja panākumu izbraukumā pret Vankūveras “Canucks” - 4:3.

Laukuma saimnieki pirmajās 15 minūtēs bija ieguvuši 3:0 pārsvaru, taču turpinājumā uz ledus dominēja Konora Makdeivida un Leona Draizaitla pārstāvētā komanda. Pēdējā trešdaļā Edmontonas “Oilers” guva trīs vārtus un paguva izraut uzvaru jau pamatlaikā - 4:3. Ja “Oilers” izcīnījusi četrus panākumus pēc kārtas un uzvarējusi septiņās no iepriekšējām astoņām spēlēm, tad “Canucks” iepriekšējos 12 mačos ir tikai divas uzvaras.

Ar trim piespēlēm izcēlās Draizaitls, divus vārtus guva viņa tautietis Dominiks Kahuns, bet izlīdzinājumu panāca Makdeivids, kurš ar 38 punktiem ir līgas rezultatīvākais spēlētājs. Tuvākais sekotājs ar 33 punktiem ir Draizaitls. Ārpus Edmontonas tikai diviem hokejistiem izdevies sasniegt 30 punktu robežu - Mičam Mārneram no Toronto “Maple Leafs” un Patrikam Keinam no Čikāgas “Blackhawks”.

Peka Rinne atvairīja 24 metienus un palīdzēja Nešvilas “Predators” ar 2:0 pieveikt Detroitas “Red Wings”. Somu veterāns karjerā pretiniekus sausā atstājis 59 reizes, un tas ļāvis pakāpties uz 19. vietu NHL vēsturē. Rinne pozīciju dala ar Jevgeņiju Nabokovu. Tikmēr zviedrs Līnuss Ullmarks atvairīja 41 metienu, kaldinot Bufalo “Sabres” panākumu pret Ņūdžersijas “Devils” ar 4:1. Viņam līdz sausajai spēlei pietrūka vien 28 sekundes, kad ripu vārtos dabūja Ņikita Gusevs.

Regulārā sezona, 24. februāris

SpēleRez.SpēleRez.
Devils - Sabres1:4Senators - Canadiens5:4 PM
Capitals - Penguins2:3 PRed Wings - Predators0:2
Blue Jackets - Blackhawks5:6 PMCanucks - Oilers3:4