Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balcera komandai Covid-19 gadījuma dēļ atcelts treniņš un pārcelta tuvākā spēle

Agris Suveizda

Balcera komandai Covid-19 gadījuma dēļ atcelts treniņš un pārcelta tuvākā spēle
Rūdolfs Balcers. Foto: San Jose Sharks

Nacionālās hokeja līgas komanda Sanhosē "Sharks" šovakar negaidīti atcēla treniņu, bet nu atklāts, ka iemesls bijis viena spēlētāja nokļūšana Covid-19 protokolā. Tā dēļ pārcelta spēle pret divīzijas līderi Vegasas "Golden Knights", kas bija paredzēta piektdien plkst. 5:30 pēc Latvijas laika.

"Lai arī pagaidām tas skar tikai vienu spēlētāju, piesardzības nolūkos tika pieņemts lēmums atcelt trešdienas treniņu un pārcelt ceturtdienas spēli," teikts komandas paziņojumā. "Papildu jaunumi saistībā ar komandas gaidāmo kalendāru, ieskaitot ceturtdienas spēles jauno datumu, tiks paziņots drīzā nākotnē."

"Lēmumu pieņēma līgas, Spēlētāju arodbiedrības un kluba medicīnas dienesti, bet līga tuvākajās dienās turpinās analizēt pārbaužu rezultātus," sacīts līgas izplatītajā paziņojumā. "Kā atbilstošs piesardzības mērs nekavējoties tika aizvērta treniņbāze, kas paliks ciet līdz turpmākam paziņojumam."

Sanhosē "Sharks" vakar rezultātu 2:6 kapitulēja Minesotas "Wild" un ar 16 punktiem 17 spēlēs ieņem priekšpēdējo vietu Rietumu divīzijā. 23 gadus vecais latviešu uzbrucējs divās spēlēs pēc kārtas atzīmējās ar rezultativitātes punktu, bet sezonā kopumā septiņos mačos ir sakrājis trīs (1+2) punktus un negatīvu lietderību -1. Nākamā ieplānotā spēle "Sharks" gaidāma svētdienas rītā (plkst. 5:30 pēc Latvijas laika) pret Sentluisas "Blues".

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/SanJoseSharks/s...