Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Penguins" trīs komandu darījumā iegūst Brasāru un divus jaunos uzbrucējus

Rolands Eliņš

"Penguins" trīs komandu darījumā iegūst Brasāru un divus jaunos uzbrucējus
Deriks Brasārs
Foto: USA TODAY Sports/Sipa USA/Scanpix

Sekmīga nakts izdevusies NHL komandai Pitsburgas „Penguins” – ar 6:1 viesos tika sagrauta Karolīnas „Hurricanes”, kā arī izdevās realizēt Derika Brasāra maiņas darījumu, kurā iesaistījās trīs komandas.

„Šis ir vissarežģītākais darījums, kādu vien es esmu veicis,” paziņojis „Penguins” ģenerālmenedžeris Džims Ruterfords. „Triju komandu darījumi parasti ir sarežgīti. Mums likās, ka Brasāra maiņu esam nokārtojuši jau dienas pirmajā pusē, bet radās problēmas un vajadzēja ieviest pāris izmaiņas. Problēmas bija saistītas ar iekļaušanos algu griestos.”

Darījuma galīgais variants paredz, ka Pitsburga ieguvusi 30 gadus veco Deriku Brasāru, kurš šosezon Otavas „Senators” rindās 58 mačos guva 38 punktus. Kopumā Brasārs savā NHL karjerā izcēlies ar 420 punktiem 702 spēlēs, vairākus gadus pārstāvos arī Kolumbusas un „Rangers” vienības.

Tāpat arī „Penguins” ieguvusi „Senators” trešās kārtas drafta izvēli šovasar, kā arī divus jaunos uzbrucējus, kuri, visticamāk, sastādīs konkurenci Teodoram Bļugeram fārmklubā AHL, proti, Vinsentu Dannu, kurš šosezon AHL guvis 0+4 17 spēlēs, un zviedru Tobiasu Linberju, kurš jau debitējis NHL, bet AHL šosezon 48 spēlēs guvis 18 punktus.

Šajā darījumā „Penguins” Otavai atdeva aizsargu Īenu Koulu un jauno vārtsargu Filipu Gustavsonu, kā arī pirmās un trešās kārtas drafta tiesības šovasar. Savukārt „Golden Knights”, uz kuru Brasārs tika aizmainīts vispirms, no Pitsburgas saņems uzbrucēju Raienu Rīvzu un ceturtās kārtas drafat izvēli. Vegasas klubs toties uzņemsies 40% Brasāra šīs sezonas algas savos algu sarakstos, ļaujot „Penguins” realizēt šo darījumu saskaņā ar NHL noteikumiem.

Papildus ārpus hokeja aktivitātēm „Penguins” un „Golden Knights” šonakt aizvadīja arī sekmīgas spēles, tiekot pie rezultatīvām uzvarām. „Penguins” ar 6:1 sakāva „Hurricanes”, Filam Keselam, Jevgeņijam Malkinam un Džeikam Guncelam izceļoties ar trim punktiem.

Savukārt līgas līdere Lasvegasas komanda ar 6:3 apspēlēja „Canucks” savā laukumā. Ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Viljams Kārlsons, palielinot savu sezonas rēķinu jau līdz 33 precīziem metieniem, kamēr Railijs Smits izdarīja trīs rezultatīvas piespēles. Bet Čikāgas „Blackhawks” ar Žanu Franku Berubē vārtos ar 3:1 pieveica „Sharks”. Berubē atvairīja 42 metienus un guva savu pirmo NHL uzvaru šosezon.

NHL spēļu rezultāti

KomandasRez.
Rangers-Wild1:4
Hurricanes-Penguins1:6
Blues-Jets0:4
Blackhawks-Sharks3:1
Golden Knights – Canucks6:3

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2018-02-24 12:37, pirms 6 gadiem
Sekmīga nakts izdevusies NHL komandai Pitsburgas „Penguins”

Tas ir traki, ka NHL aizvien jāspēlē naktīs. Gadiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-02-24 13:44, pirms 6 gadiem
Knights baigie malači, xexe.

  +3 [+] [-]

, 2018-02-24 13:44, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: tikmēr briest viens cits ļoti liels darījums, Erik karlsson uz tampa bay, pretī saņemot Steven stamkos, victor hedman un 2.kārtas drafta izvēli
Mhm, dzirdēju, ka Kučerovu arī došot.

  +1 [+] [-]

, 2018-02-24 14:51, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: tikmēr briest viens cits ļoti liels darījums, Erik karlsson uz tampa bay, pretī saņemot Steven stamkos, victor hedman un 2.kārtas drafta izvēli
Visu cienu, bet nopietni atdot 2 liderus pret vienu defu okay

     [+] [-]

, 2018-02-24 16:59, pirms 6 gadiem
Darījums esot apturēts no NHL puses.
Nesaprotu Vegasas domu visā šajā. Ja iepriekš likās izcili menedžerē komandu, tad pēc šādas maiņas nav ko teikt. Savākt Reves, kas komandu tikai pasliktinās, vnk w'āataf.

     [+] [-]

, 2018-02-24 17:54, pirms 6 gadiem
Atbildot pats sev - izrādās izcils solis no Vegasas puses tomēr - Winepega gandrīz bij ieguvusi Brasāru, un šādā solī Vegas nav ļāvusi Brasāram pārcelties uz viņu konferenci. Nice!