Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Girgensons cenšas nedomāt par to, ka varētu tikt aizmainīts

Girgensons cenšas nedomāt par to, ka varētu tikt aizmainīts
Zemgus Girgensons
Foto: Sipa USA/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas Austrumu konferences vājākās komandas uzbrucējs Zemgus Girgensons, kuram līgums ir spēkā arī uz nākamo sezonu, norādījis, ka nevēlas pamest Bufalo "Sabres".

Bufalo "Sabres" Stenlija kausa izcīņu pēdējoreiz sasniedza 2011. gadā, kad pirmajā kārtā septiņos mačos atzina Filadelfijas "Flyers" pārākumu. Latvietis Zemgus Girgensons spēkus izslēgšanas spēlēs pagaidām nav izmēģinājis, un viņš apzinās – kamēr komanda turpinās zaudēt, izmaiņas sastāvā sekos.

"Protams, kad komandas atrodas šādās pozīcijās, visbiežāk kāds tiek aizmainīts. Esmu šeit atradies pietiekami ilgu laiku – esmu redzējis spēlētājus ierodamies un aizbraucam. Nav patīkami noskatīties, kā komandas biedrs dodas prom. Tas ir smags laiks," sacīja Girgensons. Periods, līdz kuram komandas drīkstēs veikt maiņu darījumus, beigsies pirmdien.

Maiņu sakarā tiek piesaukts arī latvieša vārds, taču Girgensons pie tā ir pieradis. "Pirmajos gados nervozēju, kad pienāca maiņu pēdējā diena. Satraukums ir arī šobrīd, jo nevēlos tikt aizmainīts," pauda uzbrucējs. Viņš vēlas būt Bufalo "Sabres" problēmu risinājums. "Gribu palikt šeit. Cenšos nelasīt baumas, nemeklēt informāciju."

Girgensons šajā sezonā piedalījies 55 spēlēs, izceļoties ar sešiem vārtiem un piecām piespēlēm. Viņš augustā parakstīja līgumu uz divām sezonām, par vienu saņemot 1,6 miljonus dolāru.

Izmantotie resursi:
Sabres' Girgensons tries not to think about...


, 2018-02-24 22:21, pirms 6 gadiem
Kādas ir baumas?
, 2018-02-24 22:25, pirms 6 gadiem
Bifeļi nolējuši pārbūvi, grab vienā grabēšanā. Savus talantus iečekerējuši. Diez vai kas labs tur gaidāms.
Slēpts komentārs: li tao
, 2018-02-24 22:48, pirms 6 gadiem
Steidzami apmainit ar Meiju kopā uz Davosu. .
, 2018-02-24 23:01, pirms 6 gadiem
Zirgam vienkārši Bufalo labs vienistabnieks, lēti maksājumi, labs blats veikalā, negribās uz citu pilsētu
, 2018-02-24 23:33, pirms 6 gadiem
li tao rakstīja: Izskatās, ka pēdējos gadus Gigensons vispār cenšas nedomāt.
Ja kādam galvas vietā ir pakaļa, tad tad esi tu...
, 2018-02-24 23:36, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: Zirgam vienkārši Bufalo labs vienistabnieks, lēti maksājumi, labs blats veikalā, negribās uz citu pilsētu
Girgensons spēlē NHL un pelna pietiekami labu naudu, kamēr tu raksti stulbus komentărus, pird dīvānā, dzīvo uz mammas rēķina un nevari atļauties pat pagalma šķūnīti, kur bomži dzīvo, nopirkt
, 2018-02-24 23:53, pirms 6 gadiem
Bet vajadzētu - tas varētu restartēt viņa lēni grimstošo karjeru.
, 2018-02-25 00:23, pirms 6 gadiem
Negribu izklausīties pēc pesimista, bet Zemga gadu no gada uz leju ejošā statistika neliecina ne par ko labu. NHL ir mašinērija, kura ļoti veiksmīgi gadu no gada atražo jauno maiņu, kas aizstāj veterānus un sevi ne līdz galam pierādījušos. Ja nebūs straujšs progress, pieņemu, ka nākamā sezona var izrādīties pēdējā NHL laukumos.
Tādā ziņā varbūt būtu vērtīgi tikt aizmainītam, izmēģināt sevi jaunā komandā.
, 2018-02-25 00:40, pirms 6 gadiem
Buffalo aizmainīs(ja) Keinu prom, bet vēl nav info uz kuru komandu,
, 2018-02-25 02:35, pirms 6 gadiem
playthegame rakstīja: Negribu izklausīties pēc pesimista, bet Zemga gadu no gada uz leju ejošā statistika neliecina ne par ko labu. NHL ir mašinērija, kura ļoti veiksmīgi gadu no gada atražo jauno maiņu, kas aizstāj veterānus un sevi ne līdz galam pierādījušos. Ja nebūs straujšs progress, pieņemu, ka nākamā sezona var izrādīties pēdējā NHL laukumos.
Tādā ziņā varbūt būtu vērtīgi tikt aizmainītam, izmēģināt sevi jaunā komandā.
Tāpēc ka atlaida Nolanu. Ja Nolans būtu palicis kā galvenais treneris tad Zemgus būtu pirmajā maiņā patstāvīgi , un arī punkti krātos vairāk . Ne velti teica ka ap viņu pārbūvēšot Buffalo , taču tagad jau tā vairs nav .
, 2018-02-25 05:34, pirms 6 gadiem
No vienas puses labi, ka spēlē Bufalo, jo ir garantija, ka tiks uz pasaules čempionātu. No otras gerbētos arī redzēt viņu kādā spēcīgākā vienībā.
, 2018-02-25 06:44, pirms 6 gadiem
playthegame rakstīja: Negribu izklausīties pēc pesimista, bet Zemga gadu no gada uz leju ejošā statistika neliecina ne par ko labu. NHL ir mašinērija, kura ļoti veiksmīgi gadu no gada atražo jauno maiņu, kas aizstāj veterānus un sevi ne līdz galam pierādījušos. Ja nebūs straujšs progress, pieņemu, ka nākamā sezona var izrādīties pēdējā NHL laukumos.
Tādā ziņā varbūt būtu vērtīgi tikt aizmainītam, izmēģināt sevi jaunā komandā.
Ne gluži var piekrist, jo vārtus nemet visa komanda, nevis tikai viens Zemgus. Problēma ir citur. Pat grūti pateikt, kur.
, 2018-02-25 06:45, pirms 6 gadiem
li tao rakstīja: Izskatās, ka pēdējos gadus Gigensons vispār cenšas nedomāt.
Čekerim laukumā jau nav jādomā, priekš tam ir talantīgi hokeisti.
, 2018-02-25 07:44, pirms 6 gadiem
cīnītajs ir zemgus bet pa lielam visi tadi ir nhl.jo savadak tur nevar noklūt.-vienigais tiesam vaig aizmainit vinu uz citu komandu.seit škiet ir aizsedejies puisis.ir lejupslide.
, 2018-02-25 09:40, pirms 6 gadiem
Varbūt arī neaizmainīs,bet pēc līguma beigām,domāju,ka karjera NHL būs beigusies.
, 2018-02-25 10:10, pirms 6 gadiem
Te Sabres gadijumā ir labs pierādijums tam kā nevajag pārbūvēties... n-to gadu n-tā pārbūve, bet kā grabinās pa to līgas pagrabu jau n-tos gadu tā grabinās joprojām... iemesli divi - mene'dzments un nepareizu(neatbilstošu) treneru piesaiste.... kaut vai, ja paskatās uz to pašu Vegasu tad tur formāli pēc uzvārdiem (ja neskaita Flerī un Nīlu) ir krietni pašķidrāka blice, bet kā komanda spēlē!! Diena pret nakti salīdzinājumā ar tādu Buffalo.... un tas tieši ir menedžmenta, un galvenais, arī tieši laba un zinoša (pie kādas komandas ticis) trenera nopelns, kas spēj katru "skrūvīti"(spēlētāju) salikt pa vietām tā, lai komandas "mehānisms" strādātu kā viens vesels!
, 2018-02-25 10:11, pirms 6 gadiem
Vienīgais veids kā Zemgus var tikt aizmainīts ir tikai kādā lielā darījumā kur iesaistīti vairāki spēlētāji. Kā par individuālu spēlētāju interese par viņu ir tuvu nullei.
, 2018-02-25 12:06, pirms 6 gadiem
Sportiskais Kobolds rakstīja: Vienīgais veids kā Zemgus var tikt aizmainīts ir tikai kādā lielā darījumā kur iesaistīti vairāki spēlētāji. Kā par individuālu spēlētāju interese par viņu ir tuvu nullei.
Kā Jūs to ziniet? Ja esi viņa menedžeris tad ok!!! Bet šaubos vai tā ir.....
Aizsargs Uvis Balinskis. Foto: AFP/Scanpix

''Blue Jackets'' noslēgs sezonu, Balinskim un arī Vankūverai spēles savā laukumā

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) gaidāmas vairākas spēles un trīs ar latviešu pārstāvēto klubu dalību. 2:00 pēc Latvijas laika sezonu pret Karolīnas ''Hurricanes'' noslēgs Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets'', 30 minūtes vēlāk mājas maču pret Toronto ''Maple Leafs'' sāks Uvja Balinska Floridas ''Panthers'', bet 5:00 pēc Latvijas laika Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'' uzņems Kalgari ''Flames''.
Dons Granato. Foto: AP/Scanpix
5

Pēc netikšanas Stenlija kausa izcīņā Girgensona ''Sabres'' atlaiž galveno treneri

Pēc tam, kad 13. sezonu pēc kārtas Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo ''Sabres'' nekvalificējās Stenlija kausa izcīņai, ticis paziņots par galvenā trenera Dona Granato atlaišanu.
Zemgus Girgensons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
135

Girgensons pasaules čempionātā nespēlēs arī šogad

Latvijas hokeja izlases ģenerālmenedžeris Rūdolfs Kalvītis portālam TVNet atklājis, ka Nacionālās hokeja līgas uzbrucējs Zemgus Girgensons valstsvienībai pasaules čempionātā nepalīdzēs.