Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kučerovam pieci punkti, Dano izceļas ar hat-trick, Krosbijam un Makdeividam trīs piespēles

Agris Suveizda

Kučerovam pieci punkti, Dano izceļas ar hat-trick, Krosbijam un Makdeividam trīs piespēles
Ņikita Kučerovs pie Edmontonas "Oilers" vārtiem. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā aizvadītas 14 spēles.

Rezultatīvākais ar vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm bija Ņikita Kučerovs, kurš palīdzēja līgas līderei Tampabejas "Lightning" atspēlēties un izbraukumā ar 6:3 pārspēt Edmontonas "Oilers". Divus vārtus guva Tailers Džonsons un Stīvens Stemkoss, bet mājinieku rindās trīs rezultatīvas piespēles izdarīja Konors Makdeivids. Kučerovs ar 57 (16+41) punktiem 37 spēlēs ir izvirzījies otrajā vietā līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā, atpaliekot vienīgi no Kolorādo "Avalanche" uzbrucēja Miko Rantanena (16+43).

Četrus punktus sakrāja Patriss Beržerons, kurš ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm kaldināja Bostonas "Bruins" panākumu pār Nešvilas "Predators" (5:2). Beržerons arī guva 300. vārtus regulārajā sezonā savā karjerā (983 spēles, 300+464). Pa trim punktiem savāca Breds Maršāns un Davids Pastrņāks (abiem 1+2). Nešvilas "Predators" sezonas sākumā uzvarēja pirmajās astoņās izbraukuma spēlēs, bet nu viesos piedzīvojusi jau desmito zaudējumu pēc kārtas.

Tampabejas "Lightning" tuvākā sekotāja Toronto "Maple Leafs" ar 5:3 mājās apspēlēja Ņujorkas "Rangers". Pa trim punktiem nopelnīja Mičels Mārners (2+1) un Andrēass Junsons (1+2). Savukārt ar vienīgo hat-trick šajā naktī izcēlās Filips Dano, kurš palīdzēja Monreālas "Canadiens" atspēlēties izbraukumā un pagarinājumā pārspēt Stenlija kausa finālisti Vegasas "Golden Knights" (4:3). Vegasas sastāvā divus vārtus guva Brendons Pirri.

Pārliecinošu uzvaru izbraukumā ar 4:0 guva Stenlija kausa sargātāja Vašingtonas "Capitals", kas sakāva Otavas "Senators", bet ar 3:0 viesos uzvarēja Pitsburgas "Penguins", pārspējot Karolīnas "Hurricanes". Pitsburgas labā divus vārtus guva Džeiks Gencels, bet Sidnijam Krosbijam trīs rezultatīvas piespēles. Kolumbusas "Blue Jackets" atspēlējās un ar 4:3 uzveica Filadelfijas "Flyers". Trīs punkti Artemijam Panarinam (1+2) un Pjēram-Likam Dibuā (0+3), bet divi vārti Kemam Etkinsonam. Ar diviem vārtiem šajā spēļu dienā atzīmējās arī Iļja Kovaļčuks ("Kings") un Aleksandrs Kerfūts ("Avalanche").

SpēleRez
Bruins – Predators5:2
Flyers – Blue Jackets3:4
Red Wings – Panthers1:2
Flames – Blues1:3
Sharks – Kings2:3 P
Golden Knights – Canadiens3:4 P
Coyotes – Avalanche6:4
Sabres – Ducks3:0
Hurricanes – Penguins0:3
Senators – Capitals0:4
Maple Leafs – Rangers5:3
Wild – Stars1:2 P
Oilers – Lightning3:6
Canucks – Jets0:1

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2018-12-23 13:26, pirms 5 gadiem
Ņikita normālā ugunsrobā ielicis.

     [+] [-]

, 2018-12-23 18:12, pirms 5 gadiem
Nu normāli pārsteidza Kovaļčuks ar 2 vārtiem, tai skaitā OT uzvaras vārtiem. Viņa biedram Radulovam arī OT uzvaras vārti.