Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensonam trīs spēka paņēmieni, Bufalo "Sabres" atstāj Anaheimu sausā

Agris Suveizda

Girgensonam trīs spēka paņēmieni, Bufalo "Sabres" atstāj Anaheimu sausā
Līnuss Ullmarks atvairīja visus 40 metienus. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā divu zaudējumu minisēriju pārtraukusi Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", kas savā laukumā ar 3:0 apspēlēja Anaheimas "Ducks".

Zemgus Girgensons kopā ar Jūhanu Lāšonu un Teidžu Tompsonu spēlēja ceturtajā virknējumā un uz ledus pavadīja 15 minūtes un deviņas sekundes, tostarp četras minūtes un trīs sekundes mazākumā, kas bija ilgākais laiks komandā. Girgensons izpildīja trīs spēka paņēmienus, bloķēja divus metienus un uzvarēja abos iemetienos.

Iepriekšējās spēlēs zaudējusi Floridas "Panthers" (2:5) un Vašingtonas "Capitals" (1:2), Bufalo "Sabres" šoreiz neielaida nevienus vārtus un vadībā izvirzījās 17. minūtē, kad Rasmuss Dalīns no iemetiena apļa realizēja vairākumu (1:0). 18 gadus vecajam zviedru aizsargam, kuru "Sabres" draftēja ar pirmo numuru, tas bija 20. (4+16) punkts sezonā.

Abus pārējos vārtus Bufalo guva pēdējā trešdaļā. Vispirms deviņas minūtes līdz pamatlaika beigām skaisti izgājienu viens pret vienu izmantoja Džefs Skiners, piemānot Džonu Gibsonu (2:0), bet priekšpēdējā minūtē jau tukšos vārtos trāpīja Konors Šīrijs (3:0). Līnuss Ullmarks mājinieku vārtos atvairīja visus 40 metienus. "Sabres" uzvarēja arī pirmajā savstarpējā spēlē, oktobrī izbraukumā esot pārāka ar 4:2.

Bufalo "Sabres" ar 47 punktiem 37 spēlēs ieņem trešo vietu Atlantijas divīzijā, atpaliekot no Tampabejas "Lightning" (58) un Toronto "Maple Leafs" (50) un apsteidzot Bostonas "Bruins" (44).

SpēleRez
Bruins – Predators5:2
Flyers – Blue Jackets3:4
Red Wings – Panthers1:2
Flames – Blues1:3
Sharks – Kings2:3 P
Golden Knights – Canadiens3:4 P
Coyotes – Avalanche6:4
Sabres – Ducks3:0
Hurricanes – Penguins0:3
Senators – Capitals0:4
Maple Leafs – Rangers5:3
Wild – Stars1:2 P
Oilers – Lightning3:6
Canucks – Jets0:1

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  -3 [+] [-]

, 2018-12-23 10:01, pirms 5 gadiem
Sūūveizda