Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Avalanche" pagarina līgumu ar O'Reiliju

"Avalanche" pagarina līgumu ar O'Reiliju
Raiens O'Reilijs
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kolorādo "Avalanche" pagarinājis līgumu ar kanādiešu uzbrucēju Raienu O'Reiliju. Nākamo divu sezonu laikā 23 gadus vecais centra spēlētājs saņems 12 miljonus ASV dolāru (nepilni deviņi miljoni eiro).

23 gadus vecais Kanādas uzbrucējs Raiens O'Reilijs aizvadītajā sezonā nopelnīja 64 (28+36) punktus 80 spēlēs, kļūstot par trešo rezultatīvāko Kolorādo "Avalanche" hokejistu. Viņš bija arī labākais vārtu guvējs komandā un lielākā spēles laika īpašnieks "Avalanche" uzbrucēju vidū.

Šogad O'Reilijs saņēma Lēdijas Bingas balvu, ko pasniedz sportistam, kas sevī apvieno sportisko garu, džentlmenisku uzvedību laukumā un arī augstas kvalitātes sniegumu. O'Reilijs 80 spēlēs aizvadītajā sezonā nopelnīja tikai divas soda minūtes.

"Avalanche" šodien paziņoja par līguma pagarināšanu ar talantīgo uzbrucēju, piesaistot O'Reiliju uz vēl divām sezonām. "Avalanche" viceprezidents un kluba leģenda Džo Sakiks gan izteicās, ka O'Reiliju Kolorādo labprāt paturētu arī ilgāk.

TSN vēsta, ka divās sezonās O'Reilijs saņems 12 miljonus ASV dolāru (deviņi miljoni eiro), kas gan ir nedaudz mazāk nekā hokejista iepriekšējā alga. Aizvadītajā sezonā jaunais uzbrucējs tika pie 6,5 miljoniem (~ 4,8 miljoni eiro).

Izmantotie resursi:
avalanche.nhl.com
TSN Sports News & Headlines | Score Results,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-07-23 22:12, pirms 10 gadiem
O'reiliju noteikti būtu labi redzēt Kolorado sastāvā ilgtermiņā. Varēja jau rakstā arī pieminēt, ka Benuā (Benoit) no Kolorado pārcēlies pie Nolana un Girgensona uz Bufalo.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-07-23 23:37, pirms 10 gadiem
Maxvell Smart rakstīja: Žēl, gribēju viņu redzēt Magņitkā.
O'Reilijs to tik vien darīja kā domāja par Kolhoza līgu un Magņitku Droši vien sieva pierunāja neatstāt Ziemeļameriku,turklāt piķis ar' labs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-07-24 11:47, pirms 10 gadiem
Salīdzinoši ar NBA algām diezgan maz tie 12 milj pa divām sezonām šitādam scoreram liekas...