Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Kuturjē hat-trick pret "Penguins" guvis, neskatoties uz ceļgala saišu plīsumu

Kuturjē hat-trick pret "Penguins" guvis, neskatoties uz ceļgala saišu plīsumu
Šons Kuturjē
Foto: Sipa USA/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā no Stenlija kausa izcīņas izstājusies Filadelfijas "Flyers", kas pirmajā kārtā ar 2-4 atzina čempiones Pitsburgas "Penguins" pārākumu. Noslēdzošajā mačā mājinieku centra uzbrucējs Šons Kuturjē atklāja, ka laukumā devies ar pamatīgi savainotu ceļgalu.

Rezultatīvāko sezonu karjerā aizvadījušais Šons Kuturjē, kurš bija Filadelfijas "Flyers" pirmās maiņas centrs, savainojumā iedzīvojās Stenlija kausa izcīņas laikā, kad treniņā sadūrās ar aizsargu Radko Gudasu. Ceļgalu savainojušais hokejists nevarēja laukumu pamest saviem spēkiem, un viņš izlaida sērijas ceturto maču, taču atgriezās uz piekto cīņu, kurā guva uzvaras vārtus. Sestajā mačā Kuturjē sniegums bija vēl iespaidīgāks.

Laukuma saimnieki piekāpās ar 5:8 un izstājās no Stenlija kausa izcīņas. Izslēgšanas spēļu laikā komandas izvairās no savainojumu publicēšanas, taču pēc sezonas beigām atklāj visas kārtis. Tāpat darījis arī Kuturjē, kurš atzina, ka laukumā devās ar iekšējo kolaterālo saišu jeb MCL plīsumu. Uzbrucējs atklāja, ka operācija nebūs nepieciešama, taču regulārā čempionāta laikā viņam ar šādu savainojumu nāktos izlaist vismaz četras nedēļas.

Jau tas, ka Kuturjē devās laukumā, ir ievērības cienīgs fakts, bet to vēl spilgtāku padara tas, ka viņš izcēlās ar trim gūtajiem vārtiem. Vispirms viņš vārtu priekšā bija pirmais pie atlēkušās ripas, tad ļoti skaistā stilā realizēja izgājienu vienatnē pret vārtsargu, lai gan traucēja sāncenšu aizsargs, bet hat-trick Kuturjē nokārtoja trīs minūtes pirms beigām, kad Filadelfijas "Flyers" spēlēja ar tukšiem vārtiem, vēlreiz tiekot pie atlēkušās ripas.

Neskatoties uz vienu izlaisto spēli, Kuturjē bija Filadelfijas "Flyers" rezultatīvākais spēlētājs sērijā – viņš guva piecus vārtus un sakrāja deviņus punktus. Noslēdzošajā zaudējumā uzbrucējs izcēlās ar 3+2.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/couturier-said-h...


, 2018-04-23 11:24, pirms 6 gadiem
Psc, monstrs... Un vēl viņu pie 6 vārtiem tā nopļāva tiesneša acu priekšā...
, 2018-04-23 18:07, pirms 6 gadiem
Tie ir īsti pleyoffi! Nespēlē tikai tie, kam nav kāju vai ir miruši visi pārējie spēlē! Sašpricē un spēlē.
Teodors Bļugers. Foto: AFP/Scanpix
10

Bļugeram otrā spēle pret Nešvilu, "Canucks" pamatvārtsargs izkrīt no ierindas

Nacionālas hokeja līgas (NHL) izslēgšanas spēļu turnīrā šonakt otrās spēles aizvadīs Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas. Piecos no rīta savu pārsvaru pār Nešvilas "Predators" lūkos palielināt Teodors Bļugers un Vankūveras "Canucks". Savukārt divas ar pusi stundas agrāk sāksies Floridas komandu derbija otrā cīņa.
Lindijs Rafs. Foto: AP/Scanpix
9

"Sabres" galvenā trenera amatā atgriežas kluba rekordists Rafs

Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL komanda Bufalo "Sabres" par galveno treneri nolīgusi Lindiju Rafu, kurš klubu vadīja no 1997. līdz 2013. gadam.
Džordans Martinūks. Foto: AFP/Scanpix
4

"Hurricanes" atspēlējas no 0:3, Makdeividam piecas piespēles uzvarā pār "Kings"

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadītās vairākas Stenlija kausa izcīņas spēles. Karolīnas "Hurricanes" veica lielisku atspēlēšanos pret Ņujorkas "Islanders", tiekot pie otrās uzvaras sērijā, savukārt čempione Lasvegasas "Golden Knights" sēriju pret Dalasas "Stars" iesāka ar minimālu uzvaru septiņu vārtu spēlē (4:3).Citā spēlē Edmontonas "Oilers" ar 7:4 uzveica Losandželosas "Kings". Zakam Haimenam hat-trick, bet Konors Makdeivids tika pie piecām rezultatīvām piespēlēm.