Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL bargi soda Bufalo "Sabres" aizsardzības līderi Ristolainenu

Agris Suveizda

NHL bargi soda Bufalo "Sabres" aizsardzības līderi Ristolainenu
Rasmuss Ristolainens
Foto: Sipa USA/Scanpix

Nacionālā hokeja līga paziņoja par lēmumu uz trim spēlēm diskvalificēt Bufalo "Sabres" aizsargu Rasmusu Ristolainenu, kurš pēc agresīva spēka paņēmiena pret Pitsburgas "Penguins" uzbrucēju Džeiku Gencelu tika noraidīts līdz spēles beigām.

Incidents notika pirmās trešdaļas devītajā minūtē – somu aizsargs domāja, ka Gencels kontrolē ripu, taču nepamanīja, ka to mirkli iepriekš bija pārtvēris latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, un neitrālajā zonā agresīvi nospēlēja pret bez ripas esošu pretinieku.

Gencelam vēlāk tika konstatēts smadzeņu satricinājums, un tas acīmredzot bija galvenais iemesls, kādēļ Ristolainenam piespriesta trīs maču diskvalifikācija. Izbrīnu par bargo sodu neslēpj Bufalo žurnālisti, kuri vērš uzmanību, ka pirms mēneša Filadelfijas "Flyers" aizsargs Brendons Menings, izdarījis asu spēka paņēmienu tieši pret Gencelu, kurš ar galvu atsitās pret ledu, saņēma divu spēļu sodu.

22 gadus vecais Ristolainens, kurš 2013. gada draftā tika izvēlēts ar astoto numuru, šosezon 74 spēlēs sakrājis 44 (5+39) punktus un ir ceturtais rezultatīvākais komandā. Soma rēķinā arī 44 soda minūtes un negatīva lietderība -9. "Sabres" ar 72 punktiem 74 spēlēs ieņem 14. vietu Austrumu konferencē un nākamās trīs spēles aizvadīs pret Toronto "Maple Leafs", Floridas "Panthers" (abas mājās) un Kolumbusas "Blue Jackets" (viesos).


Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/buffalo-sa...

     [+] [-]

, 2017-03-24 09:16, pirms 7 gadiem
Guentzels tāds nevisai veiksmīgs čalis, ka mēneša laikā divas reizes aiziet kedas pa gaisu, un tā diez gan spēcīgi!

     [+] [-]

, 2017-03-24 09:32, pirms 7 gadiem
neiet čalim..

     [+] [-]

, 2017-03-24 12:33, pirms 7 gadiem
Jejbogu, Gencel, pacel tak galvu uz augšu! Domāju gan, ka visi šito čali izsmērē.