Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Senators" bez Balcera pirms pārtraukuma mājās zaudē Arizonai

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Senators" bez Balcera pirms pārtraukuma mājās zaudē Arizonai
Alekss Goligoskis un Mets Dušeins. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Otavas "Senators" nolēma rezervē atstāt latviešu uzbrucēju Rūdolfu Balceru, tomēr izmaiņas sastāvā nepalīdzēja tikt pie punktiem, savā laukumā ar 2:3 piekāpjoties Arizonas "Coyotes". Nākamā spēle būs tikai februāra ievadā.

Neveiksmīgu maču aizvadīja "Senators" vasarā pirmajā kārtā draftētais uzbrucējs Breidijs Tkačuks. Vispirms viņš vairākumā uzdāvināja pretiniekiem izgājienu vienatnē pret vārtsargu, bet kļūdu laboja Kreigs Andersons. Tomēr 12. minūtē bezspēcīgs bija arī laukuma saimnieku vārtsargs – Tkačuks kļūdījās savā zonā, bet pretinieki divatā izspēlēja kombināciju kā pēc notīm, punktu pieliekot Vinnijam Hinostrozam, kurš panāca 1:0 "Coyotes" labā.

Lai gan Bobijam Raienam ar patālu metienu no kreisās malas izdevās otrās trešdaļas ievadā panākt izlīdzinājumu, "Coyotes" atbilde ilgi nebija jāgaida – divas minūtes vēlāk Hinostroza izcēlās vēlreiz. Metiens no zilās līnijas lidoja garām vārtiem, bet ripa no apmales atlēca vārtu priekšā, un izveicīgākais bija uzbrucējs – 2:1. Drīz vien Arizona dubultoja pārsvaru, kombinācijai punktu pieliekot Derekam Stepanam, un šajos vārtos Hinostroza tika pie piespēles.

"Senators" cerību stariņš iespīdējās 48. minūtē, pēc Meta Dušeina uzvarētā iemetiena zibenīgu metienu izdarot Raienam Dzingelam, kurš tādējādi guva savus 20. vārtus sezonā. Tomēr neko vairāk par 2:3 panākšanu Otavas hokejistiem neizdevās izveidot, tādējādi tika piedzīvots zaudējums savā laukumā. "Senators" tas bija pēdējais mačs pirms Zvaigžņu spēles pārtraukuma, kam sekos vēl piecu dienu pauze, tādējādi komanda nākamo spēli aizvadīs tikai 1. februārī, kad viesos tiksies ar Pitsburgas "Penguins". Februārī gaida sarežģīts grafiks – 14 spēles 28 dienās.

Ar 50 spēlēs sakrātajiem 43 punktiem "Senators" atrodas Austrumu konferences pēdējā vietā.

Zaudējumu piedzīvoja arī Stenlija kausa glabātāja Vašingtonas "Capitals", kas savā laukumā ļoti rezultatīvā spēlē ar 6:7 pagarinājumā piekāpās Sanhosē "Sharks". No neveiksmes neglāba arī Aleksandra Ovečkina trīs gūtie vārti. Viņš izcēlās 11., 26. un 46. minūtē, bet pēdējais vārds piederēja viesiem. Izlīdzinājumu vienu sekundi pirms pamatlaika beigām panāca Evanders Keins, bet uzvaru pagarinājumā nodrošināja Tomāšs Hertls, kurš arīdzan tika pie hat-trick.

Regulārā sezona, 23. janvāris

SpēleRez.SpēleRez.
Capitals – Sharks6:7 PSenators – Coyotes2:3
Blackhawks – Islanders3:2 PMFlames – Hurricanes3:2 P
Oilers – Red Wings2:3
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2019-01-23 09:00, pirms 5 gadiem
Kanādiešiem tik rupjas kļūdas piedos, mūsējais tiktu uz ilgu laiku nosēdināts malā!

  +3 [+] [-]

, 2019-01-23 09:18, pirms 5 gadiem
Pauze līdz 1. februārim, līdz ar ko, visticamāk, Balcers kopā ar vēl pārīti jauno dosies atpakaļ uz AHL. Vai uzsauks atpakaļ, tas jau, visticamāk, jautājums par to, ko pirms dedlaina aizmainīs un ko pretīs saņems Senators.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-23 09:49, pirms 5 gadiem
Zaudēja, jo nebija Balcera... Cerams, ka treneris izdarīs secinājumus

  +3 [+] [-]

, 2019-01-23 09:52, pirms 5 gadiem
Nav Balcera, nav uzvaras!