Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Islanders" 95 sekundēs gūst trīs vārtus un bullīšos uzvar "Penguins"

Agris Suveizda

"Islanders" 95 sekundēs gūst trīs vārtus un bullīšos uzvar "Penguins"
Džonijs Boičuks un Stīvijs Daunijs
Foto: AP/Scanpix

Jau septīto uzvaru pēdējo astoņu spēļu laikā Nacionālajā hokeja līgā svinēja Ņujorkas "Islanders", kas izbraukumā bullīšos pieveica Pitsburgas "Penguins" (5:4) un Austrumu konferencē pakāpās uz ceturto vietu. "Penguins" pēc šīs cīņas no trešās pozīcijas pacēlās uz otro vietu.

Pitsburgas "Penguins" jau otrajā minūtē atklāja rezultātu, kad Brendons Saters vārtu priekšā precīzi pielaboja Pola Mārtina metienu (1:0). Turpinājums "Penguins" gan nebija tikpat sekmīgs, pusotras minūtes laikā ielaižot trīs ripas pēc kārtas. Vispirms devītajā minūtē Ņujorkas "Islanders" pretuzbrukumā sodīja mājiniekus par neveiksmīgu nomaiņu un Mets Mārtins panāca izlīdzinājumu (1:1), pēc 29 sekundēm Nikolajs Kuļomins uz zilās līnijas atbruņoja pretinieku un izvirzīja viesus vadībā (2:1), bet vēl pēc 66 sekundēm Raiens Stroms no tuvas distances guva trešos vārtus (3:1).

"Penguins" izdevās divreiz nokļūt vienas ripas attālumā (2:3, 3:4), un tieši septiņas minūtes līdz pamatlaika beigām tika panākts arī izlīdzinājums – Patriks Hernkvists, atrazdamies labā pozīcijā pretī vārtiem, pārspēja Čedu Džonsonu (4:4). Spēles uzvarētāja liktenis tika noteikts bullīšos – "Penguins" rindās precīzs bija vienīgi Sidnijs Krosbijs, bet viesi atbildēja ar Fransa Nilsena un Kaila Okposo vārtiem (5:4). Par spēles pirmo zvaigzni tika atzīts Stroms, kura rēķinā vieni vārti un divas piespēles.

Dramatiska izvērtās arī Bostonas "Bruins" viesošanās pie Kolumbusas "Blue Jackets". Aptuveni pusotras minūtes laikā gūstot divus vārtus, "Blue Jackets" pirmās trešdaļas vidū izrāvās vadībā ar 2:0, taču tad trīs vārtus pēc kārtad guva "Bruins", otrās trešdaļas vidū jau esot priekšā ar 3:2. Vadībā "Bruins" gan noturējās tikai pusotru minūti, un atlikušajās vairāk nekā 27 pamatlaika minūtēs vārti tā arī netika gūti – 3:3.

Pirmajās sešās bullīšu sērijās neviena no komandām nespēja gūt vārtus, bet septītajā sērijā svaru kausus par labu Bostonai nosvēra krievu uzbrucējs Aleksandrs Hohlačovs (4:3). Citā spēlē Ņūdžersijas "Devils" ar 2:0 pieveica Edmontonas "Oilers", abus vārtus gūstot otrajā trešdaļā. Pa ripai iemeta Adams Enrike un Tuomu Rūtu, bet Korijs Šnaiders atvairīja visus 29 metienus.

Atgādinām, ka Zemgus Girgensona un Artūra Irbes pārstāvētajam Bufalo "Sabres" šonakt bija jāuzņem Ņujorkas "Rangers", taču mačs sniegavētras dēļ tika pārcelts uz vēlāku laiku. Kļuvis zināms, ka šī spēle tiks aizvadīta nākamā gada 20. februārī.

NHL, 22. novembris

SpēleRez
Blue Jackets – Bruins3:4 PM
Penguins – Islanders4:5 PM
Oilers – Devils0:2

"Islanders" 95 sekundēs gūst trīs vārtus

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  -1 [+] [-]

, 2014-11-22 10:46, pirms 9 gadiem
Islanders bojā Sabres visu banketu - kopā ar Blues tā spridzina, ka Sabres beigās būs divas ļoti zemas 1. kārtas izvēles (t.i., no pagājušās sezonas maiņu darījumiem iegūtie piki).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-11-22 11:09, pirms 9 gadiem
Kaut kā Fler''i vienu spēli velk,nākamo galīgi neko nevar izvilkt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-11-22 14:00, pirms 9 gadiem
Flerī noraka vis uspeli ar savam kļūdām vārtos !