Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Stars" dominē pār vārgo Balcera "Senators", čempione atvēsina lavīnas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Stars" dominē pār vārgo Balcera "Senators", čempione atvēsina lavīnas
Džeimijs Benns. Foto: Jerome Miron/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) septīto zaudējumu astoņās cīņās piedzīvojusi bez savainotā latviešu uzbrucēja Rūdolfa Balcera spēlējošā Otavas "Senators", kas izbraukumā ar 1:2 neizteiksmīgā mačā atzina vien trešo uzvaru 11 mačos guvušās Dalasas "Stars" pārākumu.

Abas komandas sezonu bija iesākušas teju katastrofāli, taču "Stars" ieilgušo piecu maču zaudējumu sēriju spēja salauzt iepriekšējā mačā ar Filadelfijas "Flyers". Šonakt "Stars" laukumā pilnībā dominēja, izdarot vairāk nekā divreiz vairāk (43:20) metienu nekā viesi.

Zvaigznes pirmajos divos periodos guva katrā pa vieniem vārtiem, iekrājot 2:0 pārsvaru. Lielisku darbu "Senators" vārtos paveica zviedrs Anderšs Nīlsons, kurš neļāva intrigu dzēst pilnībā. Vārgu sniegumu rādošā Otavas vienība savu iespēju sagaidīja 73 sekundes līdz cīņas izskaņai, kad savus ceturtos vārtus šosezon guva Vladislavs Namestņikovs - 1:2. "Sens" gan nespēja izglābties, ar trīs punktiem joprojām atrodoties līgas pagrabā.

Tikmēr četru zaudējumu sēriju pārtrauca un uz piekto vietu Rietumu konferencē ar 11 punktiem pakāpās Stenlija kausa glabātāja Sentluisas "Blues", kas savā laukumā parādīja teicamu sniegumu aizsardzībā, ar 3:1 pieveicot Rietumu līdervienību "Avalanche" (15 punkti). Lavīnām, kurām šis bija pirmais zaudējums pamatlaikā šosezon, liktenīgais izrādījās otrais periods, kurā viesi spēja izdarīt nieka vienu metienu pa mājinieku vārtiem, kamēr "Blues" pati ar 11 metieniem guva divus vārtus. Vienus no tiem iemeta Vladimirs Tarasenko, kuram šonakt trīs (1+2) rezultativitātes punkti.

Visbeidzot četru neveiksmju sēriju pārtrauca arī Filadelfijas "Flyers", savā laukumā ar 6:2 sakaujot Lasvegasas "Golden Knights". Par galveno varoni kļuva 30 gadus vecais austrietis Mihaels Rafls, kurš guva divus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli.

     [+] [-]

, 2019-10-22 08:50, pirms 4 gadiem
Balcers pietrūkst! Domāju, ka Balceru varētu uzreiz arī atstāt Otavā, jo nu komandai galīgi neiet

     [+] [-]

, 2019-10-22 09:30, pirms 4 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Balcers pietrūkst! Domāju, ka Balceru varētu uzreiz arī atstāt Otavā, jo nu komandai galīgi neiet
Balcers spēlēs fermā pirms NHL...

  +1 [+] [-]

, 2019-10-22 09:43, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: Balcers spēlēs fermā pirms NHL...
No kurienes tāds info?

     [+] [-]

, 2019-10-22 09:48, pirms 4 gadiem
izredzētais rakstīja: No kurienes tāds info?
SOIR, viņš nav kluba sastāvā...

     [+] [-]

, 2019-10-22 10:29, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: SOIR, viņš nav kluba sastāvā...
OK, bet pa ģēlu skatoties uz Sens sastāvu ‐ kreisajā malā šobrīd Duklērs, vecais Zemgus draugs Eniss un pat Bedkers ir totālas miskastes. Pa visiem trijiem kopā 2 punkti 19 spēlēs.

Balcers diezgan droši spēlēs NHL pat ar visu Namestnikova parakstīšanu.

Jau pirms sezonas varēja noprast, ka Balceram būs proporcionāli lielāks NHL spēļu skaits, bet šobrīd vēl viņa konkurenti bomžo. Neticu, ka marinēs AHL.

     [+] [-]

, 2019-10-22 10:55, pirms 4 gadiem
Ir kāds provizorisks laiks, kad plānota viņa atgriešanās? Kaut parēķinot no traumas sākuma punkta? Liekas, ka diezgan pailgs laiks jau pagājis, bet nav dzirdēts pat par piedalīšanos treniņos vai kāda cita veida progresu.

     [+] [-]

, 2019-10-22 11:15, pirms 4 gadiem
quarterr rakstīja: Ir kāds provizorisks laiks, kad plānota viņa atgriešanās? Kaut parēķinot no traumas sākuma punkta? Liekas, ka diezgan pailgs laiks jau pagājis, bet nav dzirdēts pat par piedalīšanos treniņos vai kāda cita veida progresu.
Svētdien apritēs mēnesis, nedēļas laikā vajadzētu būt informācijai

     [+] [-]

, 2019-10-22 11:26, pirms 4 gadiem
MachimoI rakstīja: Svētdien apritēs mēnesis, nedēļas laikā vajadzētu būt informācijai
parasti dod info, kad uz ledus iznāk. neesmu neko redzējis, ka tik neievelkas.
p.s. Sens gan jau dos iespēju, par to nešaubos ne mirkli.

     [+] [-]

, 2019-10-22 13:11, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: parasti dod info, kad uz ledus iznāk. neesmu neko redzējis, ka tik neievelkas.
p.s. Sens gan jau dos iespēju, par to nešaubos ne mirkli.
Nezinu vai bijāt piefiksējuši (arī es nē, Eliņš pastāstīja), ka treneris atzina, ka Balcers nespēlēs VISMAZ līdz mēneša beigām, varbūt arī novembra sākumu.

Tākā diemžēl bet ievelkas šis pasākums uz ilgāku laiku