Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Floridas "Panthers" atskaita vairākus spēlētājus, Ābolu nosūtot uz AHL

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Floridas "Panthers" atskaita vairākus spēlētājus, Ābolu nosūtot uz AHL
Rodrigo Ābols (Nr. 96) dodoties uzbrukumā. Foto: Steve Roberts/Cal Sport Media/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas jaunā sezona startēs pēc pusotras nedēļas, un komandas turpina aizvadīt savas treniņnometnes. Floridas "Panthers" nosūtījusi astoņus spēlētājus uz fārmklubu, un starp viņiem ir arī Latvijas izlases centra uzbrucējs Rodrigo Ābols.

Ābols šā gada pasaules čempionātā savainojuma dēļ aizvadīja tikai divas spēles, kurās guva vienus vārtus, bet neilgi pēc atgriešanās mājās viņš parakstīja divu gadu līgumu ar "Panthers". Floridas vienība šovasar iztērējusi lielus līdzekļus, parakstot 70 miljonu līgumu ar vārtsargu Sergeju Bobrovski un nolīgstot galveno treneri Džoelu Kvenvilu, kurš pēdējo desmit gadu laikā izcīnījis trīs Stenlija kausus kopā ar Čikāgas "Blackhawks".

Kvenvils nule pieņēmis lēmumu treniņnometnē esošo spēlētāju skaitu samazināt līdz 32, un starp atskaitītajiem ir arī Ābols. Kopumā uz fārmklubu Springfīldas "Thunderbirds" aizsūtīts viens vārtsargs, divi aizsargi un pieci uzbrucēji. Viens no viņiem ir 30 gadus vecais Pols Tompsons, kurš pagājušajā sezonā bija fārmkluba kapteinis un 72 spēlēs sakrāja 53 punktus. Neviens no uz leju nosūtītajiem hokejistiem pagājušajā sezonā nevilka mugurā "Panthers" kreklu, taču Kevins Ruā aizvadīja trīs mačus pie Anaheimas "Ducks".

Savukārt no Monreālas "Canadiens" treniņnometnes uz fārmklubu aizsūtīts uzbrucējs Ņikita Jevpalovs, kurš Lavālas "Rockets" pārstāvēja jau pagājušajā sezonā, piedaloties 69 spēlēs, kuru laikā izdevās gūt 13 vārtus un pievienot 12 piespēles. "Canadiens" kopā ar Jevpalovu uz leju nosūtīja vēl 13 spēlētājus.

Šogad NHL klubu treniņnometnēs piedalījušies desmit spēlētāji, no kuriem septiņi joprojām atrodas lielo komandu rīcībā. Līdz šim tikai Artūrs Šilovs, kuram kabatā jau ir līgums ar Vankūveras "Canucks", tika aizsūtīts uz savu junioru komandu "Barrie Colts". Tikmēr trenēties turpina Elvis Merzļikins, Matīss Kivlenieks, Kristiāns Rubīns, Kristofers Bindulis, Zemgus Girgensons, Teodors Bļugers un Rūdolfs Balcers.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/panthers/news/f...
https://www.nhl.com/canadiens/news/...

  +1 [+] [-]

, 2019-09-22 09:58, pirms 5 gadiem
Tikmer treneties turpina😂😂😂, ja nosuta uz leju, tad vini vairs netrenesies, tads dolbiks autors arprac😂😂😂

     [+] [-]

, 2019-09-22 10:20, pirms 5 gadiem
Sities eeezeli😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂

  -1 [+] [-]

, 2019-09-22 10:22, pirms 5 gadiem
buchardor rakstīja: Sities eeezeli😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂

     [+] [-]

, 2019-09-22 10:52, pirms 5 gadiem
apsveicu, kolhoznieks beidzot piefiksējis, ka arī Jevpalovs bija NHL nometnē...

     [+] [-]

, 2019-09-22 14:28, pirms 5 gadiem
Nu nekas,jaturpina,galvenais nepadoties!

     [+] [-]

, 2019-09-23 07:56, pirms 5 gadiem
Nja - ja Ābols būtu tuvu palikšanai NHL komandā, tad viņu tik ātri nenosūtītu lejā... Skaidrs, ka šosezon netiks NHL spēlēt.

     [+] [-]

, 2019-09-23 11:25, pirms 5 gadiem
Ivijis rakstīja: Nja - ja Ābols būtu tuvu palikšanai NHL komandā, tad viņu tik ātri nenosūtītu lejā... Skaidrs, ka šosezon netiks NHL spēlēt.
Abols vispar nekad netiks NHL, nav vins tada limena dzeks!