Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balcers nespēlē, Sanhosē "Sharks" atkal otrajā trešdaļā gūst četrus vārtus

Agris Suveizda

Balcers nespēlē, Sanhosē "Sharks" atkal otrajā trešdaļā gūst četrus vārtus
Kevins Labanks svin vārtu guvumu
Foto: AP/Scanpix

Otro uzvaru divās spēlēs Nacionālās hokeja līgas starpsezonā izcīnīja Sanhosē "Sharks", kas savā laukumā ar rezultātu 5:2 pārspēja topošo debitanti Vegasas "Golden Knights". Latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers spēlei netika pieteikts.

Pirms divām dienām Sanhosē "Sharks" mājās ar rezultātu 5:0 sakāva Anaheimas "Ducks", taču šonakt salīdzinājumā ar to spēli notika liela sastāva rotācija un ierindā palika tikai divi uzbrucēji. 20 gadus vecais Rūdolfs Balcers pret "Ducks" laukumā bija 13 minūtes un 37 sekundes un atzīmējās ar rezultatīvu piespēli.

Gluži kā pret Anaheimu, arī šonakt Sanhosē "Sharks" aizvadīja lielisku otro trešdaļu, tajā atkal gūstot četrus vārtus. Trešajā periodā Vegasas "Golden Knights" divus vārtus gan atguva (2:4), bet beigās zaudēja ar 2:5. Pirmajās spēlēs Vegasas komanda izbraukumā bija pārspējusi gan Vankūveras "Canucks" (9:4), gan Kolorādo "Avalanche" (4:1). Šonakt uzvarētāju rindās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Tomass Hertls. Nākamo spēli "Sharks" aizvadīs parīt, viesojoties pie Arizonas "Coyotes".

Ar trim gūtiem vārtiem šonakt izcēlās 24 gadus vecais amerikāņu uzbrucējs Brendons Sāds, kurš palīdzēja Čikāgas "Blackhawks" ar 6:1 savā laukumā sagraut Detroitas "Wings". Pirmajā spēlē starpsezonā Čikāga ar 5:2 apspēlēja Kolumbusas "Blue Jackets", kuras vārtus pēdējā trešdaļā sargāja Matīss Edmunds Kivlenieks, atvairot visus piecus metienus. Parīt "Blackhawks" un "Blue Jackets" tiksies vēlreiz.

Vašingtonas "Capitals" paziņoja par 11 spēlētāju atskaitīšanu no lielās komandas nometnes, un tagad tajā palikuši 53 hokejisti – seši vārtsargi, 17 aizsargi un 30 uzbrucēji. Starp aizsargiem ir arī 22 gadus vecais Kristofers Bindulis, kurš iepriekšējo sezonu pavadīja NCAA un Latvijas izlases rindās debitēja pasaules čempionātā. Pirmajām pārbaudes spēlēm pret Ņūdžersijas "Devils" (1:4) un Monreālas "Canadiens" (4:2) Bindulis netika pieteikts.

SpēleRez
Bruins – Flyers2:1 P
Canadiens – Devils1:4
Wild – Jets1:0
Blackhawks – Red Wings6:1
Avalanche – Stars5:1
Sharks – Golden Knights5:2

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/gamecenter/vgk-...
snagfilms-a.akamaihd.net