Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Egils Broks

Video: Girgensons izdara sešus metienus un nopelna nevajadzīgu noraidījumu

Aizvadītajā naktī Nacionālajā hokeja līgā tika aizvadītas deviņas pārbaudes spēles. Vienā no tām Bufalo "Sabres" pēcspēles metienu maratonā ar Zemgu Girgensonu ierindā piekāpās Toronto "Maple Leafs" (2:3).
Latvijas izlases hokejists Zemgus Girgensons, kurš pirmsspēles treniņā kopā ar Kevinu Porteru un Braienu Flinnu darbojās trešajā uzbrucēju trijniekā, uz ledus pavadīja 16 minūtes un 23 sekundes, kas komandā starp uzbrucējiem bija piektais lielākais laiks. Girgensons "Sabres" rindās izdarīja visvairāk metienu (sešus no 40), izpildīja piecus spēka paņēmienus (otrs labākais komandā) un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

, 2013-09-22 23:51, pirms 11 gadiem
Girgensons aktīvs un pamanāms, tas labi
un par Dinamo runājot, paldies dievam Sočam nebūs diskābele uz nākamo spēli par uzbrukumu VItyaz hokejistam ! !
, 2013-09-22 23:57, pirms 11 gadiem
Ehh, cik skaisti būtu bijis, ja beigās to 2vs1 izgājienu būtu realizējis!
, 2013-09-23 01:55, pirms 11 gadiem
Kessels trāpīja Z pa labo roku pirms noraidījuma , bet šamais caur sāpēm , vēl aizskrēja uzbrukumā, kad noraidījums beidzās . Īsts cīnītājs
, 2013-09-23 08:13, pirms 11 gadiem
diez kāds būtu iznākums, ja zemgus nebūtu ignorējis boudija provokācijas... vispār smieklīgi, ka viņš saniķojās, ka puika viņu izsmērēja!
, 2013-09-23 11:47, pirms 11 gadiem
Es teiktu, ļoti pamanāms šajā spēlē bij, žēl, ka Toronto kastē gōlijs labi sēdēja.

Kāds var pateikt torrentu lapu, kurā var nolādēt NHL spēles?
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix

Bļugers pie karjeras rekorda netiek, ''Cancuks'' pamatturnīru noslēdz ar zaudējumu pret ''Jets''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'' regulāro sezonu noslēdza ar zaudējumu viesos pret Vinipegas ''Jets'' – 2:4.
Breidijs Tkačaks. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
2

"Senators" kapteinis pārstāvēs Latvijas pretinieci ASV pasaules čempionātā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" kapteinis Breidijs Tkačaks apstiprinājis, ka pārstāvēs Amerikas Savienotās Valstis pasaules čempionātā, kas sāksies 10. maijā Čehijā.
Džefs Kārters. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
1

Divas reizes Stenlija kausu izcīnījušais Kārters liek punktu karjerai

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" centra uzbrucējs Džefs Kārters 39 gadu vecumā paziņojis par karjeras beigām. Kopā ar Losandželosas "Kings" viņš divas reizes virs galvas cēla Stenlija kausu.