Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Slovāku uzbrucējam Tataram 21 miljona līgums ar "Red Wings"

Rolands Eliņš

Slovāku uzbrucējam Tataram 21 miljona līgums ar "Red Wings"
Tomāšs Tatars
Foto: Detroit Free Press/TNS/Sipa USA/Scanpix

Slovākijas hokejists Tomāšs Tatars nākamnedēļ grasījās doties uz arbitrāžas tiesu par jaunā līguma nosacījumiem, taču tas tomēr nebūs vajadzīgs – viņš un Detroitas “Red Wings” vienojušies par sadarbību uz četriem gadiem un par 21.2 miljoniem dolāru.

“Esmu priecīgs, ka mums izdevās atrast veidu kā nokārtot darījumu,” Detroitas medijos citēts Tomāšs Tatars, 26 gadus vecais Slovākijas uzbrucējs, kurš aizvadītajā NHL sezonā sakrāja 46 punktus, bet kopumā savā NHL karjerā 345 spēlēs ticis pie 194 punktiem un ir sava simtā vārtu guvuma gaidās – pagaidām 99.

“Pārrunas bija visai nervozas, un nevaru teikt, ka man ļoti patika, kā tās norisinājās,” turpināja Tatars. “Bet visu laiku domāju, ka mums ar klubu izdosies vienoties bez arbitrāžas palīdzības, un ļoti labi, ka tieši tā arī izdevās.”

Arbitrāžas lietas izskatīšana bija paredzēta nākamajā ceturtdienā. Tatara līdzšinējais līgums bija uz trim sezonām par 2.75 miljoniem dolāru, un katrā no šīm sezonām viņš pārsniedza45 gūto punktu robežu, krietni palielinot savu vērtību spēlētāju tirgū. Sākot ar nākamo sezonu, viņa alga būs teju divreiz lielāka – 5.3 miljoni gadā. Kopumā četru gadu termiņā Tatars saņems 21.2 miljonus dolāru.

Līdz ar savu jauno līgumu Tatars kļūs par “Red Wings” trešo apmaksātāko hokejistu aiz Henrika Seterberja (6.1 miljoni) un Maika Grīna (seši miljoni). Gandrīz tieši tikpat lielu algu Detroitā saņems arī vārtsargs Džimijs Hovards un dāņu uzbrucējs Franss Nīlsens.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/detroit-si...

  +1 [+] [-]

, 2017-07-22 13:13, pirms 7 gadiem
Teicams smēliens no naudas kules!