Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flyers" aizmaina Bobrovski uz Kolumbusu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Flyers" aizmaina Bobrovski uz Kolumbusu
Sergejs Bobrovskis tagad ūdeni dzers Kolumbusā
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Filadelfijas "Flyers" neilgi pirms šodien Pitsburgā paredzētā jauno spēlētāju drafta aizmainījis otro vārtsargu Sergeju Bobrovski uz Kolumbusas "Blue Jackets", pretī saņemot trīs drafta izvēles.

Šonakt svinīgā jauno spēlētāju izvēle jeb drafts notiks jau 50. reizi. Ļoti ticams, ka šoreiz ceremonija ieies arī Latvijas hokeja vēsturē – Zemgum Girgensonam jākļūst par pirmo Latvijas hokejistu, kurš izvēlēts pirmajā kārtā.

Katru gadu drafta laikā notiek arī darījumi starp klubiem. Šogad pirmais ir vārtsarga Sergeja Bobrovska aizmainīšana. 23 gadus vecais hokejists abas sezonas spēlējis Filadelfijas "Flyers" rindās, bet tagad varēs pielaikot Kolumbusas "Blue Jackets" formas tērpu.

Pretī "Flyers" saņēma trīs drafta izvēles. Divas būs šogad (45. un 117.), atlikusī – 2013. gada ceturtajā raundā.

Aizvadītā sezona Bobrovskim nebija veiksmīga. Viņš nospēlēja tikai 29 mačus, tiekot pie 14 uzvarām. Vidēji spēlē ielaisti 3,02 vārti un atvairīti 89,9% sāncenšu metienu. Viņš bija pārliecinošs otrais numurs aiz tautieša Iļjas Brizgalova muguras. Interesanti, ka Brizgalovs tieši šodien atzīmē 32. dzimšanas dienu.

Iepriekšējā sezonā Bobrovskis pie spēlēšanas tika krietni biežāk, aizvadot 54 mačus, kuru laikā izdevās atvairīt 91,5% pretinieku raidījumu. Bobrovskim ir pagalam vāja statistika Stenlija kausā – septiņās spēlēs atvairīti 84,8% metienu un vidēji spēlē ielaistas 4,04 ripas.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  +3 [+] [-]

, 2012-06-22 22:33, pirms 12 gadiem
Sergejs Bobrovskis tagad ūdeni dzers Kolumbusā

Njā , kamēr Pitsburgai 2 vārtsargi "1. numuri" , tikmēr Kolumbusai "2. numuri"

  +1 [+] [-]

, 2012-06-22 23:14, pirms 12 gadiem
Edgars008 rakstīja: Sergejs Bobrovskis tagad ūdeni dzers Kolumbusā

Njā , kamēr Pitsburgai 2 vārtsargi "1. numuri" , tikmēr Kolumbusai "2. numuri"
Nu es tā gluži neteiktu, ka Bobrovskis būtu izteikts "2. nummurs". Neaizmirsīsim, ka viņam bija tīri veiksmīga aizpagājušā sezona filadelfijā, kā komandas pirmajam vārtsargam, bet iespējams pieredzes trūkuma dēļ tā izteikties salūza pleijofos.
P.S. Tas, ka Jonsons izšāva pāris spēlēs nedara viņu par pirmo nummuru, jo diezin viņš nākam sezon vairāk tiks laukumā kā šosezon.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-06-23 01:39, pirms 12 gadiem
sinaaj rakstīja: Nu es tā gluži neteiktu, ka Bobrovskis būtu izteikts "2. nummurs". Neaizmirsīsim, ka viņam bija tīri veiksmīga aizpagājušā sezona filadelfijā, kā komandas pirmajam vārtsargam, bet iespējams pieredzes trūkuma dēļ tā izteikties salūza pleijofos.
P.S. Tas, ka Jonsons izšāva pāris spēlēs nedara viņu par pirmo nummuru, jo diezin viņš nākam sezon vairāk tiks laukumā kā šosezon.
Nejau par Džonsonu viņš runā, bet gan par Vokounu un Flerī.
Džonsona dienas jau ir skaitītas.

     [+] [-]

, 2012-06-23 03:13, pirms 12 gadiem
edzinss rakstīja: Nejau par Džonsonu viņš runā, bet gan par Vokounu un Flerī.
Džonsona dienas jau ir skaitītas.
Cerams jau, ka kādu spēli viņš uzspēlēs un vēl kādu reizi izrubīs DiPietro!

     [+] [-]

, 2012-06-23 10:36, pirms 12 gadiem
Nigerguy rakstīja: Cerams jau, ka kādu spēli viņš uzspēlēs un vēl kādu reizi izrubīs DiPietro!
kads DiPeietro sakars ar Pens?

     [+] [-]

, 2012-06-23 10:43, pirms 12 gadiem
dafs rakstīja: kads DiPeietro sakars ar Pens?
Džonsons izkāvās ar Dipietro, pēc kautiņa Riks atkal guva traumu....