Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kļuvis zināms iespējamais Stenlija kausa formāts. "Sabres" uzreiz aiz strīpas?

Agris Suveizda

Kļuvis zināms iespējamais Stenlija kausa formāts. "Sabres" uzreiz aiz strīpas?
Zemgus Girgensons. Foto: Zumapress/Scanpix

Arvien ticamāka kļūst iespējamība, ka Nacionālā hokeja līga pavēstīs par regulārās sezonas izbeigšanu un Stenlija kausa dalībnieču skaita palielināšanu no 16 līdz 24 komandām. Tuvāko dienu laikā tas varētu tikt nolemts arī oficiāli.

Kanādas medijs TSN publicējis iespējamo Stenlija kausa formātu, kas gan vēl nav izstrādāts līdz galam un vēl nav apstiprināts. Stenlija kausā visdrīzāk patiešām spēlēs 24 komandas, un dalībnieču noteikšanai, pirmkārt, tiks izmantots vidējais, nevis summārais punktu skaits, kā arī, otrkārt, Stenlija kausā iekļūs 12 labākās vienības no katras konferences, neņemot vērā divīziju tabulas.

Paredzams, ka četras labākās vienības no katras konferences automātiski iekļūs otrajā kārtā, bet pārējās tiks sadalītas pāros un aizvadīs sērijas līdz trijām, nevis četrām uzvarām. Paralēli savstarpējo riņķi aizvadītu arī konferences vadošās komandas, taču pagaidām nav skaidrs, vai un kā šie rezultāti varētu ietekmēt četrinieka izsēšanu. Ja tiks pieņemts šis scenārijs, tas nozīmēs, ka otrajai kārtai automātiski kvalificēsies Bostonas "Bruins", Tampabejas "Lightning", Vašingtonas "Capitals" un Filadelfijas "Flyers" Austrumu konferencē, kā arī Sentluisas "Blues", Kolorādo "Avalanche", Vegasas "Golden Knights" un Dalasas "Stars" Rietumu konferencē.

Teodora Bļugera Pitsburgas "Penguins" pirmajā kārtā tiktos ar Monreālas "Canadiens", kamēr Elvja Merzļikina Kolumbusas "Blue Jackets" spēlētu pret Toronto "Maple Leafs". Zemgus Girgensona Bufalo "Sabres" (68 punkti 69 spēlēs, vidēji 0,985) savā divīzijā ieņem sesto vietu, taču konferences tabulā atrodas 13. pozīcijā, par nieka tiesu atpaliekot no Monreālas (71 punkts 71 spēlē, vidēji 1,000). Interesanti, ka Bufalo un Monreālai pirms sezonas apturēšanas nākamā spēle bija paredzēta savā starpā.

Šovakar vai naktī uz sestdienu gaidāms Nacionālās hokeja līgas Spēlētāju arodbiedrības balsojums par sezonas turpināšanu, un līgas vadība tuvākajā laikā Stenlija kausa formātu varētu paziņot oficiāli. Sezonas atsākšanas datumi gan visdrīzāk vēl netiks izziņoti. Tāpat līga turpina apspriest iespējamās spēļu norises vietas – starp variantiem esot 8-9 pilsētas, no kurām tiks izvēlētas divas.

Austrumu konference

1. kārtaPretiniece 2. kārtā
Penguins (5.) - Canadiens (12.)Flyers (4.)
Hurricanes (6.) – Rangers (11.)Capitals (3.)
Islanders (7.) – Panthers (10.)Lightning (2.)
Maple Leafs (8.) - Blue Jackets (9.)Bruins (1.)

Rietumu konference

1. kārtaPretiniece 2. kārtā
Oilers (5.) – Blackhawks (12.)Stars (4.)
Predators (6.) – Coyotes (11.)Golden Knights (3.)
Canucks (7.) – Wild (10.)Avalanche (2.)
Flames (8.) – Jets (9.)Blues (1.)

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/a-closer-look-at...
https://www.tsn.ca/nhlpa-expected-t...

1 2 3 4 5 6 179 komentāri
Slēpts komentārs: Banss

     [+] [-]

, 2020-05-22 09:58, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: Rakstu nelasīju, bet liekas ka būtu godīgāk, ja ļautu balsot, kam tur būt un kam nē
ha ha +

Ja nopietni, tad kāpēc jābūt uz "dullo" izvēlētam 24 komandu skaitam? Kāpēc ne visas 31?

  +2 [+] [-]

, 2020-05-22 10:03, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: Rakstu nelasīju, bet liekas ka būtu godīgāk, ja ļautu balsot, kam tur būt un kam nē
Jā,uztaisītu virtuālo čempi ar balsošanu.nebrīnītos,ka Buffalo ar Vegasu tikties finālā
Ja nopietni,ir izdomāts labākais no iespējamiem variantiem,manuprāt.Nu Monreālai šoreiz vairāk paveicās,nekā Džersijai un Buffalo,jo uz to brīdi iegūtie punkti vienkārši bija vairāk.Pec zaudētiem punktiem Buffalo un Džersija zaudējusi vienu mazāk.Tiesa,jautājums būtu vai viņi atlikušas divās spēlēs uzvarētu,par ko lielas šaubas.Tā kā viss puslīdz godīgi.

  -1 [+] [-]

, 2020-05-22 10:03, pirms 4 gadiem
Šķiet kaut kā dīvaini, ja Monreāla tiek, tad tikai uz tā rēķina, ka paspēja nospēlēt 2 spēles vairāk kā Sabres.

  +3 [+] [-]

, 2020-05-22 10:11, pirms 4 gadiem
Janchukinshh rakstīja: Šķiet kaut kā dīvaini, ja Monreāla tiek, tad tikai uz tā rēķina, ka paspēja nospēlēt 2 spēles vairāk kā Sabres.
"Canadiens" 71 punkts bija jau pēc 68 aizvadītām spēlēm.

     [+] [-]

, 2020-05-22 10:12, pirms 4 gadiem
Tiem, kuri balansē uz robežas, jebkurš lēmums būtu strīdīgs..

Varēja atsākt ar nelielu regulāro, piemēram, visi spēlē līdz katram ir, piemēram, 75 aizvadīti mači, un tālāk pēc jau ierastās sistēmas. Ja paspēji ko saglābt, labi. Ja ne, pats vainīgs, iespēja bija visiem vienāda.

  -4 [+] [-]

, 2020-05-22 10:18, pirms 4 gadiem
alguns rakstīja: Jā,uztaisītu virtuālo čempi ar balsošanu.nebrīnītos,ka Buffalo ar Vegasu tikties finālā
Ja nopietni,ir izdomāts labākais no iespējamiem variantiem,manuprāt.Nu Monreālai šoreiz vairāk paveicās,nekā Džersijai un Buffalo,jo uz to brīdi iegūtie punkti vienkārši bija vairāk.Pec zaudētiem punktiem Buffalo un Džersija zaudējusi vienu mazāk.Tiesa,jautājums būtu vai viņi atlikušas divās spēlēs uzvarētu,par ko lielas šaubas.Tā kā viss puslīdz godīgi.
šajā dīvainajā gadā es pat neanalizēju kas ir pareizi un kas nē, te visi kuļas kā var un kā prot Man "pa lielam" trūkst divas lietas OHL PO un EČ2020 futenē

     [+] [-]

, 2020-05-22 10:30, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: šajā dīvainajā gadā es pat neanalizēju kas ir pareizi un kas nē, te visi kuļas kā var un kā prot Man "pa lielam" trūkst divas lietas OHL PO un EČ2020 futenē
Par sevi varu pateikt, ka tiešām pietrūkst ČL futbolā, tur tagad jau būtu zināmi finālisti, ja viss būtu noritējis kā plānots. Augustā pie tukšām tribīnēm, ja notiks, tas nebūs tas. Jau tika noskaidrotas 4 ceturtdaļfinālistes, turklāt, tik interesanti, ka neviens no tiem 4 klubiem iepriekš ČL nav pacēlis.

  -2 [+] [-]

, 2020-05-22 10:37, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Par sevi varu pateikt, ka tiešām pietrūkst ČL futbolā, tur tagad jau būtu zināmi finālisti, ja viss būtu noritējis kā plānots. Augustā pie tukšām tribīnēm, ja notiks, tas nebūs tas. Jau tika noskaidrotas 4 ceturtdaļfinālistes, turklāt, tik interesanti, ka neviens no tiem 4 klubiem iepriekš ČL nav pacēlis.
ā, jā! Man bija izveidojusies tradīcija, ČL finālu katrā pēdējā maija sestdienā es skatījos Vecrīgā, kādā barčikā. Jau no 2011 gada, pirmā reize bija spontāna, bet iepatikās un tā katru gadu Zini, brīžam sajūta kā stadionā, uz spēli grūti atrast labu vietu normālā krogā ar TV, visi Rīgas tūristi bāros skatās un aktīvi atbalsta, pats saproti - vai šis ir itālis, portugālis vai fricis, kādā no finālkomandām viņējais tautietis būs

  -2 [+] [-]

, 2020-05-22 10:39, pirms 4 gadiem
Diezvai top 4 klubi no katras divizijas ,bus preicigi but uzreiz 2 karta, nemot vera,ka viniem nebus spelu prakses, tikmer kamer parejie , tadu iegus 1 karta

Un atkal del biznesa,palielina klubu skaitu,nevis pec logikas ,ka butu 16 klubi

  +2 [+] [-]

, 2020-05-22 10:39, pirms 4 gadiem
Tāpat šīs sezona stenlija kausa ieguvēju neņems par pilnu, tāpēc domāju, ka Sabres vīri būs priecīgi pasēdēt vēl ilgāk mājās, speciāli netrenējoties playoffam, jo kāda jēga būtu satrenēties un tāpat pakāst pirmajā raundā?

     [+] [-]

, 2020-05-22 10:42, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: ā, jā! Man bija izveidojusies tradīcija, ČL finālu katrā pēdējā maija sestdienā es skatījos Vecrīgā, kādā barčikā. Jau no 2011 gada, pirmā reize bija spontāna, bet iepatikās un tā katru gadu Zini, brīžam sajūta kā stadionā, uz spēli grūti atrast labu vietu normālā krogā ar TV, visi Rīgas tūristi bāros skatās un aktīvi atbalsta, pats saproti - vai šis ir itālis, portugālis vai fricis, kādā no finālkomandām viņējais tautietis būs
Man gan tieši pretēji - nekad bārā finālu neesmu skatījies. Patīk vienam pašam, lai nav jānovēršas no spēles par kaut ko diskutējot. Tu esi bijis "3 vīri laivā" Avotu ielā? Ja nemaldos, tur ar futeni rāda.

     [+] [-]

, 2020-05-22 10:45, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Man gan tieši pretēji - nekad bārā finālu neesmu skatījies. Patīk vienam pašam, lai nav jānovēršas no spēles par kaut ko diskutējot. Tu esi bijis "3 vīri laivā" Avotu ielā? Ja nemaldos, tur ar futeni rāda.
Man pa lielam vienalga - es ar alu dīvānā vai pie bāra letes, vnk fons mainās.
kādas 2x esmu bijis. Vienreiz uz kaut kādu sportu, neatceros ko konkrēti. Bija laba virtuve un normāls alus, sportu rādā, nianses neatceros, bet tur var iet, ir ok

     [+] [-]

, 2020-05-22 10:48, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: Man pa lielam vienalga - es ar alu dīvānā vai pie bāra letes, vnk fons mainās.
kādas 2x esmu bijis. Vienreiz uz kaut kādu sportu, neatceros ko konkrēti. Bija laba virtuve un normāls alus, sportu rādā, nianses neatceros, bet tur var iet, ir ok
Ja nemaldos, tā nav vienīgā vieta Avotu ielā, kur var futeni paskatīties.

  +2 [+] [-]

, 2020-05-22 10:57, pirms 4 gadiem
Formāts vispār nav diez ko labs, jo šajā gadījumā komandām, kuras izlaiž pirmo kārtu tā nebūs priekšrocība, bet drīzāk apgrūtinājums, pēc vairāku mēnešu pauzes uzreiz iet spēlēt pret iespēlējušos pretinieku nav nekāda dāvana.

     [+] [-]

, 2020-05-22 10:57, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Ja nemaldos, tā nav vienīgā vieta Avotu ielā, kur var futeni paskatīties.
es no šā bik atpalicis, bija plāns Daugavas bārā uz Stabenes alu izdzert, bet tiktāl netiku kā šis jau nograbēja
Savulaik puikas forumā dalījas ar labām vietām kur sportu skatīties, bet tas panīcis. Tjoma man rekomendēja Olybetu tip dzersim alu un basketu skatīsimies ko abi "nīstam" - ok, aizeju, Tjomas nav, noskatos vienīgo basketa spēli 10 gados, secinu ka vieta normāla Šogad februārī spontāni izdomāju ka var tai oly kādu sportu paskatīt, alu iedzert, eju pa Raiņa ielu, tur pasākums aizklapēts, aizeju uz Brīvības/Dzirnavu stūri un mani nelaiž iekša, vajagot personas dokumentu jo tā skaitā spēļu zāle Es kā profeionāls doķu patirsējs kost parasti eju tikai ar naļiku kabatā, nekādas kartes un doķus līdzi nevazāju

  -1 [+] [-]

, 2020-05-22 11:03, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: es no šā bik atpalicis, bija plāns Daugavas bārā uz Stabenes alu izdzert, bet tiktāl netiku kā šis jau nograbēja
Savulaik puikas forumā dalījas ar labām vietām kur sportu skatīties, bet tas panīcis. Tjoma man rekomendēja Olybetu tip dzersim alu un basketu skatīsimies ko abi "nīstam" - ok, aizeju, Tjomas nav, noskatos vienīgo basketa spēli 10 gados, secinu ka vieta normāla Šogad februārī spontāni izdomāju ka var tai oly kādu sportu paskatīt, alu iedzert, eju pa Raiņa ielu, tur pasākums aizklapēts, aizeju uz Brīvības/Dzirnavu stūri un mani nelaiž iekša, vajagot personas dokumentu jo tā skaitā spēļu zāle Es kā profeionāls doķu patirsējs kost parasti eju tikai ar naļiku kabatā, nekādas kartes un doķus līdzi nevazāju
Man liekas, ka gāju pa Avotu ielu un skatījos, ka tur netrūkst krogu, bāru un reklāma, šķiet, bija, ka futeni var skatīties tur.

     [+] [-]

, 2020-05-22 11:04, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Man liekas, ka gāju pa Avotu ielu un skatījos, ka tur netrūkst krogu, bāru un reklāma, šķiet, bija, ka futeni var skatīties tur.
Es tik 3 Vīrus laivā zinu, vnk neesmu neko tu pētījis un meklējis. Ja ko labu atrodi, saki, iedzersim alu kopa

     [+] [-]

, 2020-05-22 11:07, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: Es tik 3 Vīrus laivā zinu, vnk neesmu neko tu pētījis un meklējis. Ja ko labu atrodi, saki, iedzersim alu kopa
Es arī neko neesmu pētījis, esmu vnk pastaigājies un tad acīs iekrita.

     [+] [-]

, 2020-05-22 11:59, pirms 4 gadiem
Būs perfekti, ja vispār izspēlēs Stenlija kausu. Un tagad, kad nav jādomā par PČ, dažiem faniem nebūs jācer, lai kāds no LVA spēlētājiem izkrīt no Stenlija kausa izspēles, lai pievienotos izlasei

Ja runā par formātu, tad būs jāpiekrīt dažiem lietotājiem par to, ka komandām, kuras sāks ar 1. kārtu, būs priekšrocības. Tās sērijas līdz 3 uzvarām var aizvilkties līdz 5 spēlēm. Un tad, otrajā kārtā, tie paši Wild vienkārši pārbrauks pāri Avalanche.

  -1 [+] [-]

, 2020-05-22 12:28, pirms 4 gadiem
Atlantique rakstīja: Būs perfekti, ja vispār izspēlēs Stenlija kausu. Un tagad, kad nav jādomā par PČ, dažiem faniem nebūs jācer, lai kāds no LVA spēlētājiem izkrīt no Stenlija kausa izspēles, lai pievienotos izlasei

Ja runā par formātu, tad būs jāpiekrīt dažiem lietotājiem par to, ka komandām, kuras sāks ar 1. kārtu, būs priekšrocības. Tās sērijas līdz 3 uzvarām var aizvilkties līdz 5 spēlēm. Un tad, otrajā kārtā, tie paši Wild vienkārši pārbrauks pāri Avalanche.
Jautājums ir tikai KAD viņš atsāksies, ja rīt, parīt vai aizparīt, labi, bet ja kaut kur Jūlija vidū, tad kāda hrena pēc vispār vajag?

  +1 [+] [-]

, 2020-05-22 12:39, pirms 4 gadiem
asteus rakstīja: Jautājums ir tikai KAD viņš atsāksies, ja rīt, parīt vai aizparīt, labi, bet ja kaut kur Jūlija vidū, tad kāda hrena pēc vispār vajag?
NHLs ir domāts cienījamam latviešu liberastam, ofisā strādājošam aifona lietotājam ar augstāko izglītību. Vatņiekiem, penšu laupītājiem, bocmaņiem un citām padibenēm ir kolhozs!

  +1 [+] [-]

, 2020-05-22 12:40, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: NHLs ir domāts cienījamam latviešu liberastam, ofisā strādājošam aifona lietotājam ar augstāko izglītību. Vatņiekiem, penšu laupītājiem, bocmaņiem un citām padibenēm ir kolhozs!

  +1 [+] [-]

, 2020-05-22 13:12, pirms 4 gadiem
Skatos, ka guculim no ilgstošas netikšanas uz ledus smadzenes pārkārsušas.

  -1 [+] [-]

, 2020-05-22 13:29, pirms 4 gadiem
TAk nebūs nekāds play-off par ko viņi tur sapņo es nesaprotu?

  +2 [+] [-]

, 2020-05-22 13:31, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Skatos, ka guculim no ilgstošas netikšanas uz ledus smadzenes pārkārsušas.
Kad pēdējo reizi kādu NHL spēli noskatījies? Un kad KHL?

  -3 [+] [-]

, 2020-05-22 13:37, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: NHLs ir domāts cienījamam latviešu liberastam, ofisā strādājošam aifona lietotājam ar augstāko izglītību. Vatņiekiem, penšu laupītājiem, bocmaņiem un citām padibenēm ir kolhozs!
Ja vārdu "cienījamais" apmaina pret kaut ko ne tik "cienījamu", tad varētu piekrist, bet piekrist vien daļēji Skatos, tev tā "penžu laupīšana" mieru nedod, katru reizi to piemini! Kapēc pašam nepamēģināt, nebūs par nosacītiem grašiem ofisā jātup, varu piedāvāt siltu un ienesīgu vietiņu

  +2 [+] [-]

, 2020-05-22 13:47, pirms 4 gadiem
neputns rakstīja: Kad pēdējo reizi kādu NHL spēli noskatījies? Un kad KHL?
He, viņš jau savas pēdējās spēles noskatījies! Atlicis tik ierakstus pārskatīt cik atlicis...

  +1 [+] [-]

, 2020-05-22 13:49, pirms 4 gadiem
asteus rakstīja: Ja vārdu "cienījamais" apmaina pret kaut ko ne tik "cienījamu", tad varētu piekrist, bet piekrist vien daļēji Skatos, tev tā "penžu laupīšana" mieru nedod, katru reizi to piemini! Kapēc pašam nepamēģināt, nebūs par nosacītiem grašiem ofisā jātup, varu piedāvāt siltu un ienesīgu vietiņu
Gan jau izšausi ko jaunu, tad šo tēmu piemirsīšu un drillēšu nākamo hītu Man nepadodas prasīt, nav tas mans. Par laimi arī ofisā baigi iesprostots neesmu, ja vajag izbraucu pie klientiem un tā, tagad gan nesen tik atsāku strādāt pēc dīkdieņošanas.

     [+] [-]

, 2020-05-22 13:56, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: He, viņš jau savas pēdējās spēles noskatījies! Atlicis tik ierakstus pārskatīt cik atlicis...
Kad rakstīju vārda savienojumu 'pēdējo reizi', biju par 98% pārliecināta, ka kko šajā sakarā iekomentēsi tev tas vārds 'pēdējais' kā bullim sarkana lupata

     [+] [-]

, 2020-05-22 14:09, pirms 4 gadiem
neputns rakstīja: Kad pēdējo reizi kādu NHL spēli noskatījies? Un kad KHL?
KHL kaut kad janvārī, bet NHL īsi pirms sezonas pārtraukuma.
Patiesībā šosezon iznāca salīdzinoši daudz noskatīties NHL spēles pa SETANTA Sport kanālu. Un iemesls prozaisks, jo tā nereti īsināju laiku gaidot vēlās Dalasas spēles NBA līgā.

  -4 [+] [-]

, 2020-05-22 14:56, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: Gan jau izšausi ko jaunu, tad šo tēmu piemirsīšu un drillēšu nākamo hītu Man nepadodas prasīt, nav tas mans. Par laimi arī ofisā baigi iesprostots neesmu, ja vajag izbraucu pie klientiem un tā, tagad gan nesen tik atsāku strādāt pēc dīkdieņošanas.
Ja godīgi, cik smērējot garāžas iekārtas var savā kabatā prihvatizēt? Mans rasklads, NEKO NEDAROT, jo citi manā vieta dara (hierarhija, kā nekā ) 4-5 štukas mēnesī, tiem CITIEM, attiecīgi, nedaudz mazāk, no 2 līdz 3, arī nesūdīgī, labāk nekā pie Neputnes, ar trīcošām rokām un obligāti skaidrā  par kapeikām ar noliektu muguru vaiga un visu citu ķermeņa daļu sviedros batrakot par kādiem 3 eirikiem stundā
Tieši tāpēc, manuprāt, Neputne ir KATEGORISKI PRET Balto Cilvēku pabalstiem, kurus pēc idejas būtu jamaksā Briselei VISIEM trūcīgajiem Etniskajiem Eiropiešiem!

  +2 [+] [-]

, 2020-05-22 15:04, pirms 4 gadiem
asteus rakstīja: Ja godīgi, cik smērējot garāžas iekārtas var savā kabatā prihvatizēt? Mans rasklads, NEKO NEDAROT, jo citi manā vieta dara (hierarhija, kā nekā ) 4-5 štukas mēnesī, tiem CITIEM, attiecīgi, nedaudz mazāk, no 2 līdz 3, arī nesūdīgī, labāk nekā pie Neputnes, ar trīcošām rokām un obligāti skaidrā  par kapeikām ar noliektu muguru vaiga un visu citu ķermeņa daļu sviedros batrakot par kādiem 3 eirikiem stundā
Tieši tāpēc, manuprāt, Neputne ir KATEGORISKI PRET Balto Cilvēku pabalstiem, kurus pēc idejas būtu jamaksā Briselei VISIEM trūcīgajiem Etniskajiem Eiropiešiem!
skatos, jau paspējis pierīties
tu reāi esi tāds pats krāns kā bocmanis, abiem strādājošs cilvēks vienmēr bijis nievu un izsmiekla objekts.

     [+] [-]

, 2020-05-22 15:27, pirms 4 gadiem
https://nra.lv/sports/hokejs/315000...

The Wolf of Skanste Street atkal pietuvojies līguma parakstīšanai

  -4 [+] [-]

, 2020-05-22 15:30, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: skatos, jau paspējis pierīties
tu reāi esi tāds pats krāns kā bocmanis, abiem strādājošs cilvēks vienmēr bijis nievu un izsmiekla objekts.
Pertikbolisti
1 2 3 4 5 6 179 komentāri