Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kučerovam piektie vārti, "Lightning" iesoļo nākamajā kārtā

Kučerovam piektie vārti, "Lightning" iesoļo nākamajā kārtā
"Lightning" uzbrucējs Ņikita Kučerovs guva piektos vārtus "play-off"
Foto: Getty Images/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā tika aizvadītas trīs spēles. Pateicoties piektajiem Ņikitas Kučerova vārtiem, „Lightning” tika nākamajā kārtā, pārspējot „Devils” ar 3:1, „Blue Jackets” guva ļoti skaistus vārtus pret „Capitals”, bet cieta zaudējumu papildlaikā ar 3:4, bet „Maple Leafs” izcīnīja otro uzvaru sērijā pret „Bruins” – 4:3.

Par ceturto nākamajā kārtā iekļuvušo komandu kļuva Tampabejas „Lightning”, kas sērijas piektajā mačā pārspēja Ņūdžersijas „Devils” ar 3:1. Rezultātu atklāja aizsargs Mihails Sergačovs, kurš pieslēdzās uzbrukumam, saņēma piespēli no aizvārtes un no uzbrukuma zonas vidus iemeta ripu vārtos – 1:0. Otrajā periodā „Devils” visiem spēkiem aizsargāja savus vārtus un tas arī izdevās, tomēr trešās trešdaļas otrajā pusē komanda bija bezspēcīgā pret Ņikitu Kučerovu, kura metiens no zilās līnijas izrādījās ļoti precīzs – 2:0, uzbrucējam gūstot piektos vārtus sērijā

Tomēr Ņūdžersija nedomāja padoties un trīs minūtes pirms pamatlaika beigām spēlējot sešatā „Devils” uzbrucējs Patriks Marūns pielika nūju vārtu priekšā pēc partnera metiena no zilās līnijas un samazināja deficītu līdz minimumam – 2:1. Bet divas sekundes pirms mača beigām Raiens Kelahans iemeta ripu tukšos „Devils” vārtos – 3:1 un 4:1 sērijā.

Nākamajā kārtā „Lightning” spēlēs pret Bostonas „Bruins” un Toronto „Maple Leafs” pāra uzvarētāju. Maika Bebkoka vadītā komanda šonakt uzvarēja ar 4:3, un pagarināja sēriju vēl vismaz uz vienu spēli. Konors Brauns un Andreass Džonsons panāca divu vārtu vadību pirmajā trešdaļa – 2:0. Mača vidū „Bruins” uzbrucējs Devids Beiks panāca 2:1, bet tad vēl divas ripas ielidoja Bostonas vārtos – Džeimss van Rimsdaiks atrada ar piespēli Taileru Bozaku, kurš no tuvās distances guva trešos vārtus komandas labā – 3:1, bet minūti vēlāk jau pats van Rimsdaiks tika pie izdevības un atrada vietu vārtu tuvajā stūrī, kurā iemest ripu – 4:1.

Vēl līdz trešdaļas beigām Bostonas uzbrucējs Šons Kuralijs atspēlēja vienus vārtus – 4:2, bet noslēdzošajā periodā Noels Akarijs panāca jau 4:3. Lielisks Toronto vārtos bija Frederiks Andersens, kura 42 atvairītie metieni ļāva „Maple Leafs” nosargāt šo uzvaru un pagarināt sēriju, kuras sestā spēle notiks Toronto.

Vašingtonas „Capitals” svinēja trešo uzvaru pēc kārtas sērijā pret Kolambusas „Blue Jackets”, tiekot pie panākuma papildlaikā ar 4:3. Pirmo 20 minūšu laikā komandas apmainījās ar vārtu guvumiem – uz Meta Kalverta precīzo raidījumu „Capitals” atbildēja ar Niklasa Bekstrema vārtiem – 1:1. Jevgeņijs Kuzņecovs izskrēja pret vārtsargu un ar stipru metienu izvirzīja Vašingtonu vadībā – 2:1, minūti vēlāk jau Kalverts bija viens pie „Capitals” vārtiem, gūstot vienus no skaistākajiem vārtiem šajā „play-off” – 2:2, bet perioda beigās Timotijs Ošijs vēl vienu reizi izvirzīja Vašingtonu vadībā – 3:2.

„Blue Jackets” izdevās atspēlēties arī otro reizi – Olivers Bjorkstends pielika nūju vārtu priekšā un rezultāts bija 3:3. Pamatlaiks tā arī noslēdzās, bet spēles uzvarētāja tika noskaidrota pēc 12 minūtēm, kad Bekstrems guva savus otros vārtus spēlē, ar nūju mainot ripas lidojuma virzienu pēc partnera uzmetiena – 4:3. Šajā sērijā rezultāts ir 3:2 „Capitals” labā un tās uzvarētājs spēlēs pret „Penguins” un „Flyers” pāra uzvarētāju, kurā rezultāts arī ir 3:2.

Stenlija kauss, 22. aprīlis

SpēleRezultātsSērijā
Devils – Lightning1:31:4
Blue Jackets – Capitals3:4 PL2:3
Maple Leafs – Bruins4:32:3

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

  -3 [+] [-]

, 2018-04-22 07:07, pirms 6 gadiem
Kolambusas 2. vartie : speletajs ieslido vartsarga lauka , ir kontakts , vartus ieskaita

  -2 [+] [-]

, 2018-04-22 07:42, pirms 6 gadiem
ko tu murgo.nedabus tavs oveckins tapat stenliju.varti ir jāskaita.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-22 08:52, pirms 6 gadiem
Capitals pat ar tik drausmīgu trešo periodu (metienu attiecība 16:1 par labu Blue Jackets) izvilka vadību sērijā.
Nauri, tam golam noteikti bija ļooti liels sakars ar to vai Saņka dabūs Stenliju, it īpaši ņemot vērā, ka Caps tāpat vinēja.

  +2 [+] [-]

, 2018-04-22 10:31, pirms 6 gadiem
Nu gan..... Nevis Raiens O'Railijs, bet Tailers Bozaks guva vārtus.(Raiens O'Railijs vispār spēlē nevis Toronto, bet Bufalo)

  +1 [+] [-]

, 2018-04-22 10:36, pirms 6 gadiem
Es skatījos Maple Leafs - Bruins spēli, jāsaka godīgi, viena no stresainākajām, ko jebkad esmu skatījies. Man, kā Toronto komandas fanam, jāsaka, ka, lai gan statistika to neparāda, komanda spēlēja diezgan labi, bet noraidījumi visu vilka uz grunti. Frederiks Andersens kā jau vienmēr visu glāba.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-22 12:45, pirms 6 gadiem
Džeimss van Rimsdaiks atrada ar piespēli Raienu O’Railiju

Ak Dievs! labi zhurnaalisti te.
vispar jau Bozak guva vartus un piespēlēja Rielly Morgan
vnk wtf.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-22 16:23, pirms 6 gadiem
Deivids Bekess, ne Beiks.