Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Spēlētāji par labāko NHL pilsētu atzīst Lasvegasu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Spēlētāji par labāko NHL pilsētu atzīst Lasvegasu
Teodors Bļugers. Foto: Vegas Golden Knights

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Spēlētāju arodbiedrība rīkojusi ikgadējo aptauju, kurā noskaidrojusi hokejistu domas ne tikai par laukumā notiekošo, bet arī par mīļākajām pilsētām.

NHL regulārā sezona stiepjas no oktobra līdz aprīļa vidum, un 82 spēļu maratons ir pārbaudījums ikvienam. Uz jautājumu, kurā pilsētā vislabprātāk izvēlētos pavadīt brīvdienu, hokejisti priekšroku devuši Lasvegasai – no 609 respondentiem par Teodora Bļugera jauno mājvietu nobalsojuši 31,7%.

Otrajā vietā ar 16,3% bija Ņujorka, kam sekoja Florida, Losandželosa un Nešvila.

Arī Bļugers Lasvegasā jūtas komfortabli, desmit spēlēs iekrājot piecus rezultativitātes punktus. Sezonas pirmajās 45 spēlēs Pitsburgas "Penguins" rindās viņam bija desmit punkti.

Ja jāizcīna viena izšķirošā uzvara, NHL hokejisti aptaujā priekšroku devuši Tampabejas "Lightning" vārtsargam Andrejam Vasiļevskim (52,3%), kamēr starp uzbrucējiem vislielāko atsaucību saņēmis Edmontonas "Oilers" kapteinis Konors Makdeivids (59,3%).

Vēl pārliecinošāk par labāko aizsargu atzīts čempiones Kolorado "Avalanche" virtuozs Keils Makārs (63,9%), bet labākais ledus esot Monreālas "Canadiens" mājvietā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhlpa.com/player-poll/2...

  +2 [+] [-]

, 2023-03-22 14:38, pirms gada
Tad jau Teodors nonācis pareizā vietā 😉

     [+] [-]

, 2023-03-22 21:29, pirms gada
Kā tad palika ar Irbes slavēto Vankuveru?