Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensons pēc divu spēļu izlaišanas atsācis treniņus

Andris Liepa
Andris Liepa

Girgensons pēc divu spēļu izlaišanas atsācis treniņus
Zemgus Girgensons
Foto: AFP/Scanpix

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, kurš traumas dēļ izlaida iepriekšējās divas Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Bufalo "Sabres" spēles, ceturtdien atsācis treniņus.

Girgensons traumu guva pagājušajā nedēļas nogalē un tobrīd tika teikts, ka latviešu uzbrucēja atgriešanās laukumā tiek gaidīta kuru katru dienu. Tomēr Girgensons izlaida pirmdienas spēli, kurā ar 0:4 tika zaudēts Nešvilas "Predators", kā arī trešdien piedzīvoto neveiksmi ar 1:4 Arizonas "Coyotes", kas tāpat kā "Sabres" ir viena no līgas pastarītēm.

Ceturtdien Girgensons atgriezās uz ledus un tika iespēlēts otrajā uzbrucēju virknējumā, kurā darbojās arī Džeks Aikels un Džeisons Pominvils.

Tikmēr ceturtdienas treniņā "Sabres" komandai nepalīdzēja vārtsargs Čads Džonsons, kurš nepabeidza dueli pret "Coyotes", kad bija ar ķiveri atvairījis ripu.

Girgensons šosezon izlaidis astoņas spēles, kamēr "Sabres" atlikuši vairs atlikuši vairs tikai deviņi dueļi. Komanda jau zaudējusi teorētiskas izredzes iekļūt izslēgšanas turnīrā.

Nākamajā spēlē "Sabres" piektdien uzņems Monreālas "Canadiens", kamēr sestdien viesosies pie Ņujorkas "Rangers".

Pēc pēdējiem zaudējumiem "Sabres" komanda ar 58 punktiem 73 spēlēs atkāpusies uz pēdējo vietu līgas kopvērtējumā. Visā līgā tās tuvākās konkurentes ir Vankūveras "Canucks" un "Coyotes", kas atrodas attiecīgi viena un trīs punktu attālumā, kamēr no Austrumu konferences tuvākās konkurentes Otavas "Senators" to šķir pieci punkti.