Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensons izlaiž arī maču pret "Coyotes", Bufalo zaudē 38. reizi šosezon

Girgensons izlaiž arī maču pret "Coyotes", Bufalo zaudē 38. reizi šosezon
"Sabres" komanda aizsardzībā mačā pret "Coyotes"
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons izlaida otro maču pēc kārtas Nacionālajā hokeja līga (NHL), bet viņa pārstāvētā Bufalo „Sabres” piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas, piekāpjoties Arizonas „Coyotes” ar 1:4.

Piecas dienas atpakaļ „Sabres” tika pie panākuma, pārspējot Čikāgas „Blackhawks” ar 5:3. Šī mača galotnē Girgensons iedzīvojās savainojumā un izlaida komandas nākamo maču pret Nešvilas „Predators”, kas tika zaudēts ar 0:4. Arī šodien latvietis vēroja spēli no tribīnēm. Spēlē pret „Coyotes” vienīgos vārtus „Sabres” rindās guva Teda Nolana dēls Jordans Nolans. Cīņa bija īpaša ar to, ka 19 gadus vecais Arizonas uzbrucējs Kleitons Kelers atzīmējās ar divām piespēlēm un uzstādīja „Coyotes” rekordu jaunajiem spēlētājiem. Pašlaik amerikāņa kontā ir 20 vārti un 35 piespēles.

Savukārt Zemgus Girgensons šosezon aizvadījis 65 spēles, kurās guvis septiņus vārtus un piecas piespēles, lietderības koeficients uzbrucējam ir negatīvs -8. „Sabres” ieņem pēdējo vietu Austrumu konferencē ar 58 punktiem 73 mačos un pat uzvarot atlikušajās deviņās spēlēs „play-off” nekvalificēsies.

Monreālas „Canadiens” ar 3:5 piekāpās Pitsburgas „Penguins”. Pirmajā periodā pingvīni izvirzījās vadībā ar 0:2, taču otrajā „Canadiens” spēja panākt 3:2. Sidnijs Krosbijs uzreiz izlīdzināja rezultātu – 3:3, savukārt pēdējā trešdaļā Deriks Brasards un Džeiks Gincels nodrošināja „Penguins” uzvaru. Jevgeņijs Malkins guva 41. vārtus šosezon, savukārt Krosbijam 700. piespēle karjerā.

Sentluisas „Blues” papildlaikā pārspēja Bostonas „Bruins” - 2:1. Pirmās trešdaļas vidū Raiens Donato panāca 0:1, desmit minūtes pirms pamatlaika beigām Džeidens Švarcs rezultātu izlīdzināja – 1:1, viņš arī guva uzvaras vārtus jau papildlaika 31. sekundē. „Bruins” ieguva 100. punktu šosezon un kļuva par trešo komandu, kas garantējusi sev vietu „play-off” kopā ar „Lightning” un „Predators”, savukārt „Blues” atpaliek no Rietumu konferences „wild-card” zonas par diviem punktiem.

Anahaimas „Ducks” ar 4:0 pieveica Kalgari „Flames”. Šajā mačā pīles izdarīja vien 16 metienus pa vārtiem, kamēr komandas vārtsargs Džons Ginsons atvairīja 29 metienus. Ar 0+2 atzīmējās uzbrucējs Raiens Geclafs, bet aizsargam Fransuā Bušemē 1+1. „Ducks” ieņem trešo vietu savā divīzijā ar 88 punktiem 74 mačos, bet Kalgari atpaliek no Rietumu konferences „wild card” zonas par septiņiem punktiem.

NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 23. martu ar desmit spēlēm. Maču starp „Lightning” un „Islanders” būs iespējams noskatīties bezmaksas NHL mājas lapā, cīņas sākums plkst. 2:00 pēc Latvijas laika.

NHL spēles, 22. marts

SpēleRezultāts
Coyotes – Sabres4:1
Canadiens – Penguins3:5
Bruins – Blues1:2 PL
Ducks – Flames4:0

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2018-03-22 08:42, pirms 6 gadiem
Godam pēdējā vieta visā līgā!!!!

     [+] [-]

, 2018-03-22 11:28, pirms 6 gadiem
3a oдну нoчь бpocить кypить нaвceгда? Лeгкo, нo eсть тoлько oдин мeтoд - БРОСИТЬ КУРИТЬ БЕЗ УСИЛИЙ! - вылeчит дaжe зaядлых кyрильщикoв! Я kypил 23 гoдa пo пaчкe вдeнь, но бросил без усилий за 1 день! q