Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Panarins rezultatīvs 12. spēlē pēc kārtas, Lundkvists atstāj vēl vienu nospiedumu NHL vēsturē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Panarins rezultatīvs 12. spēlē pēc kārtas, Lundkvists atstāj vēl vienu nospiedumu NHL vēsturē
Henriks Lundkvists. Foto: Zuma Press/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Ņujorkas "Rangers" savā laukumā ar 4:1 pieveica Vašingtonas "Capitals". Tikmēr Otavas "Senators" viesos ar 2:1 pagarinājumā uzvarēja Monreālas "Canadiens".

"Rangers" uzvarā 30 metienus atvairīja Henriks Lundkvists. Zviedram tā bija 454 uzvara karjerā, un viņš panācis piektajā vietā esošo Kērtisu Džozefu. Vienu pozīciju augstāk atrodas Slavas zālē iekļautais Eds Belfūrs, kura noķeršanai būs nepieciešamas vēl 30 uzvaras.

Panākumu kaldināja arī Artēmijs Panarins. Uzbrucējs divas reizes realizēja vairākumu, tādējādi turpinot rezultativitātes sēriju, kas ir garākā viņa karjerā. Panarins pēdējo 12 maču laikā izcēlies ar septiņiem vārtiem un 12 piespēlēm. Abos viņa precīzajos metienos ar piespēli izcēlās Kāpo Kako, bet Pāvels Bučņevičs maču pabeidza ar 1+1.

Sesto uzvaru pēdējās astoņās spēlēs izcīnīja "Senators". Panākumu pagarinājumā nodrošināja Breidijs Tkačuks, kurš prata izmantot izgājienu vienatnē pret Keriju Praisu. Viņš savus astotos vārtus sezonā guva, eleganti izslidinot ripu starp "Canadiens" pirmā numura kājām.

21. novembris

SpēleRez.
Rangers – Capitals4:1
Canadiens – Senators1:2 P