Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vegasai, Edmontonai un Sanhosē septiņi vārti, Makdeividam 2+2, Ovečkinam 1+1

Agris Suveizda

Vegasai, Edmontonai un Sanhosē septiņi vārti, Makdeividam 2+2, Ovečkinam 1+1
Visvairāk punktu šonakt Tajam Retijam - divi vārti un trīs rezultatīvas piespēles. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šonakt tika aizvadītas astoņas pārbaudes spēles. Pie uzvaras tika Monreālas "Canadiens", Ņujorkas "Islanders", Detroitas "Red Wings", Dalasas "Stars", Edmontonas "Oilers", Sanhosē "Sharks", Vankūveras "Canucks" un Vegasas "Golden Knights".

Trešo zaudējumu trīs pārbaudes spēlēs piedzīvoja Stenlija kausa īpašniece Vašingtonas "Capitals", kas izbraukumā ar 2:5 piekāpās Monreālas "Canadiens". Pirmo spēli starpsezonā aizvadīja Aleksandrs Ovečkins, kurš vairākumā piedalījās abos vārtu guvumos (vārti un piespēle), taču nopelnīja negatīvu lietderību -2, bet sāncenšiem pa diviem punktiem sakrāja Brendans Galagers (1+1) un Filips Dano (0+2).

Tikmēr trešo uzvaru trīs spēlēs izcīnījusi Stenlija kausa fināliste Vegasas "Golden Knights", kas viesos ar 7:2 sakāva Losandželosas "Kings" un starpsezonā guvusi jau 19 vārtus. Ar četriem punktiem izcēlās Žonatans Maršeso (2+2) un Railijs Smits (1+3), bet pie trim tika Viljams Kārlsons (1+2).

Septiņus vārtus guva arī Edmontonas "Oilers" un Sanhosē "Sharks", kas ar 7:3 pārspēja Vinipegas "Jets" un Anaheimas "Ducks". Edmontonas labā ar diviem punktiem un trim rezultatīvām piespēlēm spīdēja Tajs Retijs, kamēr Konors Makdeivids guva divus vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles. "Sharks" rindās pa trim punktiem Anti Suomelam (2+1), Jonasam Donskojam (1+2) un Rurkam Šartjē (0+3). "Oilers" svinēja trešo uzvaru trīs mačos, kuru laikā guvusi 18 vārtus, bet Sanhosē tas bija otrais panākums divās spēlēs.

SpēleRez
Canadiens – Capitals5:2
Islanders – Devils2:0
Red Wings – Blackhawks4:2
Wild – Stars1:3
Oilers – Jets7:3
Ducks – Sharks3:7
Canucks – Kings4:3 PM
Kings – Golden Knights2:7

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...