Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Kovaļčuks plāno pēc gada doties uz NHL, Malkins par atgriešanos KHL pat nedomā

Kovaļčuks plāno pēc gada doties uz NHL, Malkins par atgriešanos KHL pat nedomā
Iļja Kovaļčuks NHL nav spēlējis kopš 2013. gada
Foto: AP/Scanpix

Krievu uzbrucējs Iļja Kovaļčuks šovasar olimpisko spēļu dēļ tomēr nolēma palikt Kontinentālās hokeja līgas čempionvienībā Sanktpēterburgas SKA, taču vēlme atgriezties Nacionālajā hokeja līgā nekur nav pazudusi.

"Domāju, šī sezona SKA man būs pēdējā," televīzijas tiešraidē teica 34 gadus vecais Iļja Kovaļčuks, kurš apstiprinoši novērtēja iespēju atgriezties Nacionālajā hokeja līgā. "Varbūt līgā būs lokauts, bet nākamajā gadā gribu tur atgriezties. Man vēl tur ir palikuši nepiepildīti sapņi."

"Par palikšanu SKA nedomāju ilgi. Pēc sezonas beigām bija tikšanās ar vadību un teicu, ka, kolīdz būs oficiāla informācija par to, ka NHL spēlētāji nebrauks uz olimpiskajām spēlēm, tā 100% palikšu klubā," teica Kovaļčuks. "Īpaši nekādu pārrunu ar citiem klubiem nebija. Bija interese no vairākām NHL komandām, bet tagad par to runāt nav aktuāli."

Tikmēr cits krievu uzbrucējs Jevgeņijs Malkins, pēdējo divu sezonu laikā izcīnījis divus Stenlija kausus, par atgriešanos dzimtenē ij nedomā. "Nē, pagaidām tādu domu pat nav bijis," sarunā ar Sovetskij Sport teica nepilnu 31 gadu vecais spēlētājs. "Par atgriešanos KHL pat nedomāju, tuvākās sezonas gribu aizvadīt Ziemeļamerikā. Olimpiskās spēles? Bija doma parunāt ar Mario Lemjē, bet domāju, ka tas jāizdara vēlāk – varbūt ap Ziemassvētkiem vai pēc Jaunā gada. Taču, ja līga atteiks, būs grūti. Varbūt pat Mario nebūs spējīgs ietekmēt viņu lēmumu."

Izmantotie resursi:
Ковальчук планирует вернуться в НХЛ в следующем...
Евгений Малкин: Зимой поговорю с Марио Лемье,...


, 2017-07-21 13:38, pirms 7 gadiem
TAK KAM VIŅŠ TUR VAJADZĪGS.
, 2017-07-21 13:54, pirms 7 gadiem
Vienīgie, kas viņu tur iespējams gaida, ir viņa čomi no SKA, kuri jau devušies otrpus okeānam, bet citādi viņš ar Devils izdarību parakstījis ne to labāko slavu kolēģu acīs.
, 2017-07-21 14:03, pirms 7 gadiem
Lai atgrieztos NHĻ, sākumā ir jāsasniedz Jāgra vecums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-21 16:33, pirms 7 gadiem
35 gados uz NHL? Nu nesmīdini mani!
, 2017-07-21 19:47, pirms 7 gadiem
Franko rakstīja: 35 gados uz NHL? Nu nesmīdini mani!
Balderis arī smieklus uzdzen?
, 2017-07-21 20:43, pirms 7 gadiem
blu3 rakstīja: Balderis arī smieklus uzdzen?
pilnīgi nekādas nepieciešamības šo hokejistu salīdzināt ar Balderi.
, 2017-07-21 21:04, pirms 7 gadiem
AlCohol rakstīja: pilnīgi nekādas nepieciešamības šo hokejistu salīdzināt ar Balderi.
Runa ir par "35 gadiem". Neko neesmu salīdzinājis.
, 2017-07-22 07:27, pirms 7 gadiem
Neticu, ka arī Malkins tiks uz OS. Jo palaižot dažus spēlētājus, NHL var sataisīt sev liekas problēmas - ja palaidīs dažus, arī pārējie sāks protestēt. Krieviem jau skaidrs - vilks savus spēlētājus uz OS par katru cenu..Kā nekā - Krievu vienīgā iespēja, kā tikt pie OS zelta.
, 2017-07-22 20:26, pirms 7 gadiem
blu3 rakstīja: Runa ir par "35 gadiem". Neko neesmu salīdzinājis.
2 cilvēki ar pilnīgi atšķirīgu dzīves stāstu, laiku un attieksmi pret savu darbu. kā krāns ar pirkstu, šoreiz esi trāpījis.
Gustavs Grigals. Foto: Atlanta Gladiators
2

Vankūveras pretiniece Nešvila pirms Stenlija kausa izsauc vārtsargu Grigalu

Nacionālās hokeja līgas komanda Nešvilas "Predators" pirmdienas rītā Vankūverā sāks Stenlija kausa izcīņu, bet šovakar pavēstījusi par 25 gadus vecā latviešu vārtsarga Gustava Grigala izsaukšanu.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
6

Balinska ''Panthers'' Stenlija kausa izcīņu svētdien sāks ar agro maču

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) noslēgusies regulārā sezona un noskaidrojušies Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pāri. Uvja Balinska pārstāvētā Floridas ''Panthers'' izslēgšanas spēles sāks svētdien, aizvadot agro maču, bet Teodora Bļugera ''Cancuks'' pirmo maču aizvadīs naktī uz pirmdienu.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.