Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" skautinga vadītājs: "Cerams, Aikels būs mūsu plānos 15-20 gadus"

"Sabres" skautinga vadītājs: "Cerams, Aikels būs mūsu plānos 15-20 gadus"
Džeks Aikels
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) straujiem soļiem tuvojas 2015. gada jauno spēlētāju izvēles ceremonija, kurā augstais otrais numurs ir Bufalo "Sabres". Ja nenotiks pārsteigumi, Bufalo tiks Bostonas Universitātes centrs Džeks Aikels.

Diezgan droši var apgalvot, ka gaidāmajā NHL draftā (26.-27. jūnijs) pirmās divas vietas ieņems talantīgie centra uzbrucēji Konors Makdeivids un Džeks Aikels. Ja neatgadīsies kādi pārsteigumi, Bufalo "Sabres" ar otro numuru izvēlēsies Aikelu.
"Pirmie divi puiši ir īpaši spēlētāji. Ja Aikels nonāks mūsu komandā, mums būs ļoti paveicies, jo viņš ir augstākā līmeņa talants. Domāju, ka Makdeivids un Aikels vienmēr tiks salīdzināti – tāpat kā Aleksandrs Ovečkins un Jevgēņijs Malkins," sacīja viens no "Sabres" spēlētāju izpētes nodaļas vadītājiem Gregs Roiss.

"Aikelam ir augstākā līmeņa slidojums. Viņš labi pārredz laukumu un spēj analizēt situāciju vienu vai divas sekundes ātrāk nekā citi. Aikels noteikti ir komandas centrālais spēlētājs, kurš, cerams, būs mūsu plānos nākamos 15-20 gadus vai pat ilgāk," Bostonas Universitātes centru raksturoja Roiss.

"Pirmie divi numuri ir zināmi. Domāju, ka ir panākts konsenss arī par 3.-10. vietā esošajiem hokejistiem, taču jautājums ir par spēlētāju secību. Sākot no 11. numura un tālāk, tur mēs ķersimies pie darba," sacīja "Sabres" pārstāvis. Bufalo komandai pirmajās divās kārtās ir četras izvēles. Neskaitot jau pieminēto otro numuru, "Sabres" ir 21., 31. un 51. izvēles iespēja.

Roiss uzskata, ka "Sabres" jaunais galvenais treneris Dens Bailsma būs piemērots darbam ar Aikelu. "Tikai tagad iepazīstu Denu, bet man viņš šķiet komunikabls un tāds, kurš spēj apmācīt un sniegt norādes. Viņš spēs pateikt Džekam ne tikai to, kas ir jādara, bet arī – kā tas ir jādara. Denam jau ir bijusi pieredze ar superzvaigznēm Malkinu un Krosbiju. Domāju, ka tā būs lieliska saderība," sacīja Roiss.

"Sabres" pārbūves procesa ietvaros komanda pēdējos gados ir tikusi pie daudziem jaunajiem talantiem. "Man patīk mūsu sistēmā notiekošais. Izskatās, ka Rasmusam Rīstolainenam, Ņikitam Zadorovam un Zemgum Girgensonam komandā ir gaidāma ilga nākotne," spilgtākos jaunos hokejistus izcēla Roiss.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: L@tgols

  +4 [+] [-]

, 2015-06-21 14:48, pirms 9 gadiem
Ceru,ka Zemgus ar visu savu karjeru pavadīs Sabres klubā.

  +1 [+] [-]

, 2015-06-21 16:17, pirms 9 gadiem
Prussian2 rakstīja: Puisim paveicās ,ka netika Oileros ;D
vēl neviens nekur nav ticis, jo NHL drafts notiks 26.-27. jūnijā.

  +2 [+] [-]

, 2015-06-21 16:44, pirms 9 gadiem
Argonauts rakstīja: vēl neviens nekur nav ticis, jo NHL drafts notiks 26.-27. jūnijā.
Visi pa draftiniekiem jau kopš loterijas runā tā, it kā jau drafts būtu noticis un līgumi parakstīti.. labi es saprotu, ka šogad tāds gads, ka pirmie divi numuri ļoti izteikti, bet tīri tà, lai visi nedaudz aplauztos, gribas, lai Edmontona aizmaina pirmās izvēles tiesības uz kvai Toronto (pat kkada tāda iespējamība pastāvēja) un tie izvēlas kā pirmo Aikelu nevis Makdeividu (šādam scenārijam gan iespējamība nulle) vot, tad visi varētu brīnīties un visas iepriekšējās runas būtu kaķim zem astes

  -1 [+] [-]

, 2015-06-21 16:57, pirms 9 gadiem
Par tālākajiem pikiem nekāda lielā skaidrība nav. 21., iespējams, izmatos kādā maiņas darījumā, ir arī runas par krievu vārtsargu Samsonovu, ja netiks paņemts ātrāk.

     [+] [-]

, 2015-06-21 17:00, pirms 9 gadiem
Svarīgākais izvilkt komandu no bedres
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-06-22 23:20, pirms 9 gadiem
L@tgols rakstīja: Tai jau tys ir. Oilers ir jaunū talantu bende...

P.s.
Ja jau runa aizguoja par Oilers, tod teik baumuots, ka Nails Jakupovs varātu pamest Oilers rindas un vysticamuok puorsacelt iz KHL vysticamuok iz CSKA, tos pagaidom ir baumys, kas izokan krīvu presē, bet kai soka nav dyumu bez guns...
Je moš murgamot gauja pru Oilers, tuki Jakupousi ispikā cūki vagoni.