Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

"Ducks" paliek bez pamatvārtsarga un zaudē, Nešvila soļa attālumā no pirmā fināla

"Ducks" paliek bez pamatvārtsarga un zaudē, Nešvila soļa attālumā no pirmā fināla
Foto: Harry How/Getty Images

Uzvaru Stenlija kausa Rietumu konferenes piektajā finālspēlē izcīnīja Nešvilas "Predators", viesos pārspējot Anahaimas "Ducks" ar 3:2. No pirmā vēsturē fināla komandu šķir viena uzvara, nākamā sērijas spēle notiks 23. maijā.

Iepriekšējā sērijas cīņā "Predators" palika bez sava rezultatīvākā uzbrucēja Rajena Džohansena (3+10 izslēgšanas mačos), kurš guvis savainojumu. Pēc spēles kļuva skaidrs, ka trauma ir nopietna un Džohansens šosezon komandai vairs nepalīdzēs, līdz ar ko trenerim Pīteram Lavioletam bija jāmeklē alternatīva.

Pirmā perioda pirmajā pusē Nešvila divas reizes spēlēja mazākumā, kas tika izturēts. Turpinājumā sekoja spēle četratā pret četriem, bet trešdaļas beigās arī "Ducks" bija jāuzspelē mazākumā, tomēr pēc 20 spēles minūtēm rezultāts bija neizšķirts 0:0, bet "Ducks" pamatvārtsargs Džons Gibsons guva traumu un bija spiests atstāt ledu līdz spēles beigām. Viņa vietu ieņema Džonatans Bernjē.

Rezultāts tika atklāts otrās trešdaļas vidū - pīles aizskrēja pretuzbrukumā, Brendons Monturs saņēma piespēli uz zilās līnijas un meta, Peka Rinne metienu atvairīja, bet vārtu priekšā Kriss Vagners ar atkārtoto metienu pārspēja vārtsargu - 1:0. Trešdaļas beigās "Predators" panāca izlīdzinājumu - pēc P.K. Subana uzmetiena no vārtu līnijas un partnera palīdzības Kolins Vilsons saņēma ripu vārtu priekšā un iemeta to vārtos - 1:1.

Trešās trešdaļas vidū viesi izvirzījās vadībā - Matiass Ekholms izcīnīja ripu pie apmales un piespēlēja Filipam Forsbergam, ar viņa metienu Rinne tika galā, bet atkārtots Pontusa Aberga metiens izradījās neņemams - 1:2, bet zviedru uzbrucējam tas bija pirmais gols Stenlija kausa izslēgšanas spēlēs. Izšķirošie vārti tika gūti spēles pēdējā minūtē - "Ducks" spēlētājam salūza nūja, ko izmantoja Ostins Vatsons, lai iemestu jau tukšos vārtus no savas laukuma puses – 1:3. Sērijā līdz četrām uzvarām "Predators" izvirzījās vadībā ar 3:2, nākamā spēle notiks 23. maijā.

Tikmēr Austrumu konferences finālā starp Otavas "Senators" un Pitsburgas "Penguins" rezultāts ir neizšķirts 2:2, piektā spēle notiks šovakar plkst. 22:00.

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...


, 2017-05-21 07:07, pirms 7 gadiem
Suzveidam šodien atkal caureja jau no paša rīta piemetīsies redzot, kā Filips Fošberjs tiek izrunāts.
Respect Konstantīn, ka turies pretī tam sviestam sportacentrā.
Slēpts komentārs: badža
, 2017-05-21 09:13, pirms 7 gadiem
Trešās trešdaļas vidū viesi izvirzījās vadībā - Matiass Ekholms izcīnīja ripu pie apmales un piespēlēja Filipam Forsbergam, ar viņa metienu Rinne tika galā, bet atkārtots Pontusa Aberga metiens izradījās neņemams

Te nu gan autors realu luni nolaidis...
Vai arī džeki uz saviem vārtiem izspēlēja!?? 😂😂😂
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-05-21 10:16, pirms 7 gadiem
JARKO NIEMINENS rakstīja: Trešās trešdaļas vidū viesi izvirzījās vadībā - Matiass Ekholms izcīnīja ripu pie apmales un piespēlēja Filipam Forsbergam ar viņa metienu Rinne tika galā, bet atkārtots Pontusa Aberga metiens izradījās neņemams - 1:2

Bauda lasīt, ka vismaz viens normāls autors te ir, nevis visi Eliņberji un Suveizdšōni savus anālos berjus te karina visiem skandināvu hokejistiem. ibannie āksti
īsto teikumu iekopēju runājot par normālu autoru, kur norādīts ka spēlētājs esot pats metis pa saviem vārtiem
, 2017-05-21 12:30, pirms 7 gadiem
vismaz seit ir intriga ašķirībā no NBA
Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
2

2023. gada PČ vērtīgākais spēlētājs Šilovs svētdien varētu sargāt ''Canucks'' vārtus

2023. gada pasaules hokeja čempionāta vērtīgākais spēlētājs Artūrs Šilovs svētdien potenciāli varētu stāties Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' vārtos mačā pret Anaheimas ''Ducks''.
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
11

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Otavas "Senators" uzbrucējs Dreiks Batersons pēc vārtu guvuma. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix
8

Bufalo pamatīgi izgāžas pirmajās minūtēs un šūdina balto karogu sacīkstē par astoņnieku

Visticamāk, 13. sezonu pēc kārtas Bufalo "Sabres" vienībai neizdosies sasniegt Stenlija kausa turnīru, komandai šonakt savā laukumā ar 2:6 kapitulējot kopvērtējumā vēl zemāk esošās Otavas "Senators" priekšā.