Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balceram rezultatīva piespēle zaudējumā Vankūverā

Andrejs Siliņš

Balceram rezultatīva piespēle zaudējumā Vankūverā
Rūdolfs Balcers pie "Canucks" vārtiem. Foto: AP / Scanpix

Latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers naktī uz ceturtdienu izcēlās ar sesto rezultatīvo piespēli savā Nacionālās hokeja līgas (NHL) karjerā, tomēr viņa pārstāvētā Otavas "Senators" ar 4:7 izbraukumā piekāpās Vankūveras "Canucks" vienībai.

Balcers uz ledus bija 16 minūtes un 37 sekundes (48 sekundes vairākumā un 30 sekundes mazākumā), asistēja komandas otro vārtu guvumā un bloķēja vienu metienu, kā arī nopelnīja lietderības rādītāju +1. Savā debijas sezonā Balcers sakrājis desmit rezultativitātes punktus - 28 mačos četri gūti vārti un sešas rezultatīvas piespēles.

VIDEO: Balcers rezultatīvs NHL otrajā mačā pēc kārtas

Balcers savu punktu nopelnīja pēdējās trešdaļas vidū, kad "Senators" īsā laika sprīdī spēja gūt divus vārtus un rezultātu padarīt pieklājīgāku. Pēdējās trešdaļas ievadā "Canucks" panāca graujošo 5:0, bet tad ar saviem pirmajiem vārtiem otrajā NHL mačā izcēlās Prinstonas universitātē lielāko sezonas daļu pavadījušais kanādietis Makss Verono, atklājot arī "Sens" rēķinu. 65 sekundes vēlāk pēc Breidijs Tkačuks guva vēl vienus viesu vārtus, šoreiz asistējot arī Balceram.

Nākamo astoņu minūšu laikā Otava guva vēl divus vārtus, atgriežot intrigu spēlē (4:5), tomēr ne uz ilgu laiku - minūti un septiņas sekundes pirms beigām Bo Horvats ar saviem 27. vārtiem sezonā atjaunoja divu vārtu pārsvaru mājiniekiem, bet punktu spēlei pielika Lui Eriksons, četrdesmit sekundes pirms beigu sirēnas gūstot septītos "Canucks" vārtus, un Otava piedzīvoja zaudējumu ar 4:7.

Šis bija "Senators" 48. zaudējums 72 spēlēs šajā sezonā, bet pirmais pēc uzvaru minisērijas - iepriekšējos divos mačos bija izdevies izcīnīt panākumus. Regulārajā sezonā "Senators" vēl atlikušas deviņas spēles. Nākamo maču Balcera komandai atkal jāaizvada izbraukumā, naktī uz sestdienu tiekoties ar Rietumu konferences līdervienību Kalgari "Flames".

  +3 [+] [-]

, 2019-03-21 07:12, pirms 5 gadiem
Super, un pats galvenais, ka Kravfords viņam dod spēlēt ļoti daudz - kopš viņa atnākšanas, ja nemaldos tur vidējais spēles laiks var būt 14 ar pusi minūtes

  +4 [+] [-]

, 2019-03-21 09:19, pirms 5 gadiem
Redzēju spēli klātienē. Rūdolfs bija pamanāms, patika kā iekļaujas komandas spēlē. Starpsezonā jāpieliek massā/spēkā, bet visumā izskatījās kā stabils NHL špīlers.

  +5 [+] [-]

, 2019-03-21 10:25, pirms 5 gadiem
Prieks par Latvieti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-03-21 15:04, pirms 5 gadiem
iihf750 rakstīja: Dir.st mazak vajag, viss ko tu klatiene vari redzet ir nhl09 uz datora klatiene redz bijiz.
nav jau tik gruti klatiene ja dzivo vai darisanas/atputa esi aizbraucis.. es ari janvari Girgensonu klatiene redzeju spelejam ka biju Kalgari.