Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balcers: ''Cenšos spēlēt ātri un dot enerģiju komandai''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Balcers: ''Cenšos spēlēt ātri un dot enerģiju komandai''
Rūdolfs Balcers. Foto: nhl.com

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Sanhosē ''Sharks'' latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers pēc pirmajiem vārtiem šosezon uzvarā par Sentluisas ''Blues'' ar 5:4 intervijā medijiem pauda, ka cenšas sniegt pēc iespējas vairāk komandai, lai tā uzvarētu spēles.

Savus pirmos vārtus šosezon Nacionālajā hokeja līgā (NHL) guva Rūdolfs Balcers, palīdzot ''Sharks'' ar 5:4 pārspēt Sentluisas ''Blues''. Balcers otrā perioda sākumā ar metienu no vārtu priekšas panāca 3:0. Lai arī ''Sharks'' pārsvaru izlaida, tā beigās spēja nodrošināt uzvaru. Uz brīdi Balceram ieskaitīja uzvaras nesošos vārtus, taču pēc mača lēmums tika mainīts, pierakstot komandas biedram.

''Kā jaunais hokejists cenšos spēlēt ātri un dod papildus enerģijai komandai un savai maiņai. Cenšos spēlēt maksimāli vienkārši. Uzdevums ir izdarīt visu iespējamo uzbrukumā un palīdzēt vienībai uzvarēt pēc iespējas vairāk spēļu,'' pēc uzvaras pār ''Blues'' intervijā klāstīja 23 gadus vecais Balcers.

Sanhosē ''Sharks'' pēc 16 aizvadītām spēlēm ar 16 izcīnītiem punktiem atrodas septītajā vietā ''Honda West'' konferencē. Komanda par pieciem punktiem atpaliek no līdervienības ''Blues'', kuru tikko pārspēja. Rūdolfs Balcers pēdējās sezonas pārstāvēja Otavas ''Senators'', bet īsu brīdi pirms šīs sezonas tika aizmainīts uz ''Sharks''.

Izmantotie resursi:
https://www.nbcsports.com/bayarea/s...