Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Panthers" piektā uzvara pēc kārtas izbraukumā

Andrejs Siliņš

"Panthers" piektā uzvara pēc kārtas izbraukumā
Vinsents Tročeks
Foto: Sipa USA/Scanpix

Vinsentam Tročekam gūstot uzvaras vārtus piecas sekundes pirms spēles beigām, Floridas "Panthers" Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ar 2:1 pārspēja Sentluisas "Blues", izcīnot piekto uzvaru piecās izbraukuma spēlēs.

"Blues" bija atgriezusies no Bufalo, kur pārtrūka sešu uzvaru sērija, bet šoreiz savā laukumā komanda bija apņēmusies uzsākt jaunu panākumu sēriju. Iznāca gan pretējais, jo pretī stājās ieskrējusies "Panthers", kas noslēdz piecu izbraukuma spēļu sēriju. Tāpat kā iepriekšējās četrās, arī pēdējā "Panthers" mācēja izcīnīt panākumu un šoreiz lielāko "paldies" no komandas biedriem nopelnīja labākais komandas vārtu guvējs Vinsents Tročeks. Uzvaras vārtus amerikānis guva piecas sekundes pirms pamatlaika beigām - 2:1.

Piecas uzvaras piecās izbraukumu spēlēs pēc kārtas ir jauns "Panthers" kluba rekords. Džeimss Reimers atvairīja 26 pretinieku metienus, izcīnot piekto uzvaru pēc kārtas arī pats personīgi un sesto septiņās spēlēs kopš 7. janvāra. Turklāt vienīgais zaudējums piedzīvots pagarinājumā.

Turpinājumā Floridas komandai četras mājas spēles pēc kārtas.

Otro uzvaru pēdējās trīs spēlēs izcīnīja viena no Rietumu pastarītēm Arizonas "Coyotes", kas jau pirmajā trešdaļa guva trīs vārtus un ar to bija gana, lai noturētu panākumu mājās pret Anaheimas "Ducks" - 3:2. "Pīlēm", kuru labā abus vārtus guva pieredzējušais kapteinis Raiens Geclafs, savukārt šis bija otrais zaudējums pēdējos trīs mačos, taču komanda arvien ir stabilā "play-off" pozīcijā - šobrīd piektā vieta Rietumos.

NHL regulārā sezona, 21. februāris

SpēleRezultāts
Blues - Panthers1:2
Coyotes - Ducks3:2

     [+] [-]

, 2017-02-21 08:55, pirms 7 gadiem
Buffalo jāņem piemērs!

     [+] [-]

, 2017-02-21 09:21, pirms 7 gadiem
familyguy rakstīja: Buffalo jāņem piemērs!
Vieglāk pateikt kā izdarīt. Tagad visas komandas sitās par katru punktu, jo sevišķi pret tām komandām, kuras tuvojas izslēgšanas spēļu zonai. Neviens neko netaisās atdot.
Slēpts komentārs: Karalis Hokejs

  +7 [+] [-]

, 2017-02-21 09:33, pirms 7 gadiem
Nhl playoff 1.kaarta aizenos khl finaalu

  -2 [+] [-]

, 2017-02-21 11:23, pirms 7 gadiem
MOKA rakstīja: Nhl playoff 1.kaarta aizenos khl finaalu
Diez cik daudzi LV iedzivotaji skatisies NHL izslegsanas speles ( naktssagi) , un KHL izslegsanas speles.......

  +1 [+] [-]

, 2017-02-21 12:39, pirms 7 gadiem
asusasus rakstīja: Diez cik daudzi LV iedzivotaji skatisies NHL izslegsanas speles ( naktssagi) , un KHL izslegsanas speles.......
KHL protams Latvijaa skatas vairak, tas ir pieejamaks, platuma gradi lauj skatities normala laika un spele pa kadam savejam Sur,tur.

Bet tici man NHL Ari skatas pietiekosi daudz cilveku LV, nespried pec SC komentaru skaita vien

Piemeram tie normalie lietotaji, kuri agrak katru ritu diskuteja, tagad del nogurdinosajiem trolleniem vairs Te nenak vispar, SC autori Ari vismaz reizi nedela vispar neuzraksta par spelem NHL, bet pat negribas parmest par to viniem, Jo tapat intereses nekadas nav nevienam nakt,lasit un komentet,diskutet vairs.