Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Hurricanes" iemet septiņus vārtus Edmontonā, četriem spēlētājiem trīs punkti

Agris Suveizda

"Hurricanes" iemet septiņus vārtus Edmontonā, četriem spēlētājiem trīs punkti
Sebastians Aho un Nīno Nīderraiters svin vārtu guvumu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā jau septīto zaudējumu desmit spēlēs piedzīvoja Austrumu konferences Atlantijas divīzijas vicelīdere Toronto "Maple Leafs", kas mājās ar 2:4 piekāpās Arizonas "Coyotes" un Bostonas "Bruins" apsteidz vairs tikai par punktu.

Toronto "Maple Leafs" pirmā guva vārtus (1:0) un trešās trešdaļas sākumā panāca izlīdzinājumu (2:2), tomēr jau pēc trīsarpus minūtēm ielaida atkal un pēdējā minūtē nesekmīgi centās izglābties (2:4). Pa diviem punktiem uzvarētāju labā nopelnīja Losons Krouss (1+1), Dereks Stepans un Džordans Ousterlī (abiem 0+2).

Iepriekšējā vakarā Čikāgas "Blackhawks" ar 8:5 pārspēja Vašingtonas "Capitals", bet šonakt 11 vārtu spēli sarīkoja Karolīnas "Hurricanes" un Edmontonas "Oilers" (7:4). Pa trim punktiem viesu labā sakrāja Lukass Vallmarks, Andrejs Svečņikovs (abie 2+1), Sebastians Aho un Džeikobs Slavins (abiem 0+3), bet divus vārtus guva nesen no Minesotas "Wild" iemainītais Nīno Nīderraiters. "Oilers" rindās trīs punkti Leonam Draizaitlam (2+1).

Pēc piecu spēļu prombūtnes ar vārtiem un rezultatīvu piespēli atgriezies 20 gadus vecais debitants Elīass Petešons, kurš palīdzēja Vankūveras "Canucks" apspēlēt Detroitas "Red Wings" (3:2). Zviedru uzbrucējam šosezon 39 spēlēs ir 44 (23+21) punkti. Savukārt Ņujorkas "Islanders" sausā atstāja Anaheimas "Ducks" (3:0), sagādājot tai 13. neveiksmi 15 mačos. Divus vārtus guva Kels Klaterbaks, bet Robinam Lēneram bija jāatvaira vien 19 metieni.

SpēleRez
Blackhawks – Capitals8:5
Islanders – Ducks3:0
Canucks – Red Wings3:2
Maple Leafs – Coyotes2:4
Oilers – Hurricanes4:7

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2019-01-21 13:04, pirms 5 gadiem
Karolīnai darījums jau nes augļus. Jācer, ka izveidosies par stabilu play off komandu. Simpatizē atkal šī komanda.