Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Capitals" viesos pieveic "Oilers"

Andrejs Siliņš

"Capitals" viesos pieveic "Oilers"
Daudzsološais Artūra Irbes audzēknis Mihals Neuvirts
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) Artūra Irbes vārtsargu trenētā Vašingtonas "Capitals" izbraukumā ar rezultātu 4:2 apspēlēja Edmontonas "Oilers", ļaujot nostiprināt pozīcijas Austrumu konferences otrajā vietā.

Vārtus "Capitals" labā šajā mačā guva Aleksandrs Ovečkins (pirmos divus), Tomass Fleišmans un Niklass Bakstroms. Tiesa, tas notika tikai pēdējā trešdaļā jeb pēc tam, kad "Oilers" bija izvirzījušies vadībā ar 2:0 otrajās 20 mača minūtēs. Vašingtonas kluba vārtus sargāja 21 gadu vecais čehs Mihals Neuvirts, kurš līdz šim bija piedalījies vien divās spēlēs, bet tas netraucēja jaunajam hokejistam atvairīt 26 no 28 metieniem un izcīnīt trešo uzvaru savā NHL karjerā.

Uzvara pār "Oilers" teorētiski pat varēja ļaut "Capitals" izvirzīties vadībā Austrumu konferencē ar 50 sakrātiem punktiem taču tā nenotika, jo pie panākuma tika arī līdzšinējā līdere Ņūdžersijas "Devils", kas viesos ar 5:4 uzveica Atlantas "Thrashers". Tādējādi "velniem" šobrīd ir 51 punkts un pirmā vieta konferencē, bet "Capitals" ar punktu mazāk ir otrie. Trešajā vietā ar 45 punktiem ir Bufalo "Sabres", kas šonakt ar 1:2 pēcspēles metienos piekāpās Pitsburgas "Penguins".

Izmantotie resursi:
nhl.com

 +10 [+] [-]

, 2009-12-20 08:35, pirms 14 gadiem
visur kur latvieši, šodien uzvaras + rezultativas speles ! Irbe, Skrastins, Karsums, Daugavins, Kulda

  +1 [+] [-]

, 2009-12-20 13:13, pirms 14 gadiem
Ovečkins atkal met, vienkārši monstrs!

  +1 [+] [-]

, 2009-12-20 13:32, pirms 14 gadiem
mrPO rakstīja: visur kur latvieši, šodien uzvaras + rezultativas speles ! Irbe, Skrastins, Karsums, Daugavins, Kulda
Man tā liekas,ka Karsums klubs spēlēja pret Daugaviņa klubu un abi viņi nekādīgi nevarēja uzvarēt!