Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" pārkārto sastāvu, Girgensons vienīgais paliek ceturtajā maiņā

Rolands Eliņš

"Sabres" pārkārto sastāvu, Girgensons vienīgais paliek ceturtajā maiņā
Zemgus Girgensons
Foto: Sipa USA/Scanpix

NHL komanda Bufalo „Sabres” šodien aizvadīs vakara agro spēli, 22:30 pēc Latvijas laika sākot maču pret Losandželosas „Kings”. Vakardienas treniņā „Sabres” treneris Fils Hauslijs bija veicis pamatīgus pārkārtojumus, kuru rezultātā Zemgus Girgensons tika pie jauniem partneriem ceturtajā maiņā.

Zemgus Girgensons ar vienu izņēmumu sezonas pirmajās septiņās spēlēs bija darbojies „Sabres” ceturtajā maiņā ar uzbrucējiem Evanu Rodrigesu un Džeisonu Pominvilu. Šīs maiņas sniegums pēc sezonas sākumā gūtajām uzvarām tika izcelts arī trenera Fila Hauslija komentāros ASV medijiem, taču iepriekšējās divās spēlēs „Sabres” cieta zaudējumus ar 1:4 un 1:5, un attiecīgi veiktas vairākas pārmaiņas.

Vakardienas treniņā Girgensons bija vienīgais, kurš palika nomināli ceturtajā maiņā. Pominvils tika pacelts uz pirmo maiņu kopā ar Džeku Aikelu un Džefu Skineru, kamēr Rodrigess tika iespēlēts otrajā uzbrucēju virknējumā ar Okposo un Mitelstadu.

Girgensons ceturtajā maiņā treniņā darbojās kopā ar diviem zviedriem – 30 gadus veco Patriku Berjlundu, kurš iepriekšējā mačā bija nosēdināts rezervē, un centra uzbrucēju Jūhanu Lāšonu, kurš pagaidām piedalījies tikai vienā spēlē šosezon.

„Acīmredzami, ka mēs netikām pie cerētajiem rezultātiem, tāpēc mums vajadzēja pieņemt lēmumus un mainīt situāciju,” pārmaiņas komentēta Hauslijs. „Mēģinājām izveidot jaunus virknējumus, lai pārbaudītu savstarpējo saprašanos, un domāju, ka mums bija ļoti labs treniņš.”

Papildus izmaiņām standarta maiņās Bufalo mediji vēsta, ka notikušas pārmaiņas arī vairākuma brigādē, kur tiek plānots beidzot pirmajā vairākuma maiņā iespēlēt vasaras drafta pirmo numuru Rasmusu Dalīnu. „Sabres” vairākums abās iepriekšējās spēlēs izgāzās, komandai nerealizējot nevienu no 11 iespējām, un līdz ar to Okposo un Ristolainens no pirmās vairākuma maiņas treniņā tika nobīdīti uz otro maiņu. Jāatgādina, ka mazākumā „Sabres” savukārt ļoti paļaujas uz Girgensonu – viņš septiņās spēlēs mazākumā laukumā bijis 22:30 minūtes, kas ir 24. lielākais spēles laiks mazākumā visā līgā.

„Sabres” šovakar būs ceturtā spēle piecu izbraukuma maču sērijā. „Sabres” pretiniece „Kings” sezonu sākusi vēl pieticīgāk nekā Bufalo un pirmajās septiņās spēlēs guvusi tikai piecus punktus, turklāt tās vārtu starpība (-9) ir otra sliktākā visā līgā.

Izmantotie resursi:
https://buffalonews.com/2018/10/19/...

  -2 [+] [-]

, 2018-10-20 13:14, pirms 5 gadiem
Berglund ir labs, tas priecē, bet Larssons...

     [+] [-]

, 2018-10-20 13:16, pirms 5 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Berglund ir labs, tas priecē, bet Larssons...
Lāšons nevis Larssons!

  +2 [+] [-]

, 2018-10-20 14:35, pirms 5 gadiem
Zemgum nākamsezon jāmaina komanda !
Citādi viņš savu karjeru beigs ECHL !!!

  +3 [+] [-]

, 2018-10-20 14:36, pirms 5 gadiem
Nav jau brīnums, ka Sabres neiet, talanta viņiem petiek, tik Hauslijs ir trollis un ir tālu no hokeja, nav loğiski, jau kuro sezonu uz katru spēli virknējumus mainīt, kā ta lai čaļi iespēlējas...

  -4 [+] [-]

, 2018-10-20 15:52, pirms 5 gadiem
Drīz Girgensons uz KHL, jo NHL līmeni vairs nevelk

     [+] [-]

, 2018-10-20 17:15, pirms 5 gadiem
tikpat labi tapat vareja teikt pa Ivananu nevelk limeni,katram savs