Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Makkinons turpina rezultativitātes sēriju, Vorāčeks atnes "Flyers" uzvaru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Makkinons turpina rezultativitātes sēriju, Vorāčeks atnes "Flyers" uzvaru
Jakubs Vorāčeks. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas laukumos uzvaras izcīnīja Kolorado "Avalanche", kas izbraukumā ar 3:1 pieveica Karolīnas "Hurricanes", un Filadelfijas "Flyers", kas savā laukumā tika galā ar Ņūdžersijas "Devils" – 5:2.

Filadelfijas "Flyers" uzvaru nodrošināja čehu uzbrucēja Jakuba Vorāčeka vārtu guvums trīs minūtes pirms spēles beigām. Ivans Provorovs ļoti veiksmīgi izmeta ripu ārā no zonas, palīdzot izveidot izgājienu divatā pret vienu aizsargu. Vorāčeks bija ar ripu labajā malā un izšķīrās neizdarīt piespēli, tā vietā apspēlējot pretinieku vārtsargu un ieslidinot ripu cietoksnī – 3:2.

Ar saviem sestajiem vārtiem sezonā pārsvaru dubultoja Veins Simondss, un ripu tukšos vārtos raidīja arī Skots Lautons. Viņam piespēlēja Vorāčeks, kurš maču pabeidza ar trim punktiem, bet panākumu ar 19 atvairītiem metieniem kaldināja Braiens Eliots, kuram sezonas sākums nav bijis pārāk pārliecinošs.

Filadelfijas "Flyers" tā bija ceturtā uzvara astoņās spēlēs, bet Ņūdžersijas "Devils" pēc ļoti veiksmīgā sezonas sākuma – četras uzvaras pēc kārtas un vienīgā komanda NHL bez zaudējumiem – piedzīvojusi otro neveiksmi.

Neskatoties uz pamatīgu deficītu metienos (22:43), viesos uzvarēja Kolorado "Avalanche", kas ar 3:1 pārspēja Karolīnas "Hurricanes". Viesi katrā trešdaļā guva pa vieniem vārtiem, bet mājinieki vienīgo ripu iemeta nepilnas trīs minūtes līdz beigām, izceļoties Maiklam Ferlandam.

Uzvarētāju rindās lielisks bija ne tikai vārtsargs Filips Grubauers, kurš atvairīja 42 metienus, bet arī Neitans Makkinons, kurš guva vārtus un izdarījas divas rezultatīvas piespēles. Viņš pie punktiem ticis jau astoņās spēlēs pēc kārtas jeb visos Kolorado "Avalanche" mačos. Komanda ar 12 punktiem ir otrā Centrālajā divīzijā, atpaliekot tikai no Nešvilas "Predators".